Top produkten en zeer deskundig advies

Het bedrijf is goed bereikbaar, de medewerkers vriendelijk en behulpzaam. De producten zijn absoluut top en ook makkelijk zelf te installeren.

bertouwbaar, alles compleet en optijd

alles loopt precies op tijd en volgens afspraak. Het zou voor mij meerwaarde hebben ze ook de verwijdering van de radiator en de aansluiting de cv leiding kunnen verzorgen

Goede service, mooi systeem

Goede service, goed product

Vorig jaar al een groot deel van het huis gerenoveerd met deze vloerverwarming. Erg goed bevallen en daardoor de rest van de benedenverdieping ook hiermee gerenoveerd. Goede service en snel contact. Duidelijke instructies, eenvoudig zelf te leggen. Functioneert snel en goed.

alles netjes snel geleverd

alles netjes en snel geleverd met duidelijke uitleg.

fantastisch

geweldig afspraken worden uitgevoerd volgens afspraak er wordt netjes gewerkt door bij ons heel vriendelijk personeel AANRADER

Een goed gevoel als je hier mee een afspraak mee maakt, samen gevat een WARM GEVOEL.

de werkzaamheden en communicatie zijn volgens mij goed verlopen zowel met Max als met Jordi. Telefonisch zijn beide goed te bereiken.

Perfect geregeld!

Alles is zeer goed verlopen. Ook dankzij onze wederzijdze afspraken. Vloerverwarming draaid als een tierelier.

Goede begeleiding, duidelijke afspraken, snelle montage en goede werking.

Met adviseur duidelijke afspraken gemaakt over uitvoering en installatie. Met adviseur Floris nog regelmatig contact gehad, hij was zeer betrokken dat geheel goed verliep ook nadat installatie gereed was. Installatie in 1 dag zeer netjes uitgevoerd. Zeer tevreden klant.

Prettige samenwerking

Goed contact over de diverse onderdelen.

Het is een relatief makkelijk systeem om te leggen. Het grote voordeel is dat je zonder hak en breekwerk toch op een vrij schone manier vloerverwarming kan aanleggen.

Een tevreden klant

Ze komen afspraken na, werken netjes en snel de opstart procedure is goed verlopen de vloer werd goed warm.

Helemaal super

De contacten met Warp zijn goed geweest, vriendelijke mensen met verstand van zaken. Wij hebben gekozen voor speedtile en voor het laten leggen door Warp zelf. De schouw aan huis verliep goed, was duidelijk wat ik nog moest doen en wat er vanuit Warp nodig was. Het leggen van de vloerverwarming ging prima en snel. Vriendelijke en vakkundige mensen. Opgeleverd zoals afgesproken. Daarna nog even contact gehad omdat één aansluiting wat lekte, ook snel en goed opgelost. Nu heerlijke warme voeten!

Duidelijke afspraak en installatie van begin tot oplevering

De ervaring met de medewerkers van Warp is zeer positief en het systeem beveel ik aan.

Goed huisbezoek voordat ze komen plaatsen. Alles wordt goed uitgelegd. Plaatsen is ook snel gegaan en vriendelijke mannen die het kwamen plaatsen.

Prima!

Probleemloos verlopen proces, van offerte, locatiebezoek tot installatie. Nog afwachten hoe de vloerverwarming (SpeeTile) mijn huis verwarmt.

Geweldig service.

Nadat we een afspraak hadden gemaakt kwam floris bij ons langs en heeft met duidelijk advies en uitleg ons wegwijs gemaakt. Nu konden we ons goed voorbereid de vloerverwarming laten installeren hetgeen door het team van warp zeer vakkundig en tot onze tevredenheid is aangelegen hierbij nogmaals onze dank aan het team .

Zeer korrekt en strak geregeld geeft een fijn en zeker gevoel.

Was een goede vloeiende aktie

Super: warm aanbevolen

Altijd keurig geholpen. Duidelijke uitleg. Contact met instaloateur en topvloerbedrijf : snel en goed uitgevoerd. Vloer keurig gelegd en netjes achter gela5en. Met dank. Zo heb ik toch vloerverwarming in mij appartement!

Comfort

Op 15 september 2023 hebben wij een Warp vloerverwarming genomen ( nat systeem) aangelegd door mensen van Warp. Nette monteurs , zuiver systeem , werkt goed op onze nu nog cv ketel. Het systeem is warmtepomp voorbereid door het leggen van kortere lussen. Na het opstookprotocol nageleefd te hebben genieten we nu van een aangenaam comfort in onze woning. We zijn zeer te spreken over Warp. De communicatie , uitleg aan huis , besproken welke voorbereidingen toegepast moesten worden. Prijs afgesproken en accoord gegeven. Helft aanbetaald. Tevens datum gepland. Alles netjes nagekomen en in de week voor montage nog even telefonisch overleg gehad. Erg te spreken over het snel warme ( 35 min.)systeem.

Prettig bedrijf waar je van op aan kan.

In alle rust uitgebreide informatie ontvangen. Niets wordt opgedrongen. Zeer verzorgde bezorging op de afgesproken datum en tijd. Snel en uitstekende legploeg die keurig de vloer met alle ins and outs achterliet. Zonder gedoe enkele zaken, die zoek waren geraakt, snel aangevuld.. Zowel op de Jaarbeurs (info markt) en op het bedrijf zelf prettig ontvangen en begeleid. Een aan te bevelen bedrijf in kwaliteit en kwantiteit.

Goed bedrijf

Snelle levering en goede uitleg Wordt goed geholpen en vriendelijke mensen

Een leuk systeem om te leggen met een goede klantenservice. Belangrijk is om netjes de ruimte op te meten zodat het legplan klopt.

van begin tot eind perfect

De informatie op de site, reviews, gesprek met Floris, de aanleg en daarna uitstekende begeleiding bij vragen door Floris TOP!

Communicatie

Goed spul. Leuk om mee te werken. Ga ik vaker doen. Aardige mensen, proberen met je mee te denken.

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen