Top service en product

Sales team heeft super informatie gegeven, duidelijke offerte en snelle levering. Speetherm Systeem is goed zelf te leggen en instructies zijn duidelijk met QR codes voor additionele info via filmpjes.

Hadden we jaren eerder moeten doen!

Aangename temperatuur in huis..een dat in zo'n korte tijd

Top kwaliteit service

Ik heb een vloerverwarming die begon te lekken. Ik heb Warp Systeem gebeld en ze zijn snel gekomen en hebben me gelijk geholpen. Erg professioneel bedrijf. Communicatief en klantgericht.

Uitstekend bedrijf

Goed advies, flexibel in uitvoering, prettige installateurs die snel en schoon werken

Goed en makkelijk en zelf te installeren

Goede klantenservice en zeer vakkundig. Snelle levering en kwaliteit. Met een woord klasse

Mooie en duidelijke info over het zelf installeren van de vloerverwarming en als je het niet precies weet effe een telefoontje en ze leggen het precies uit eventueel met een filmpje. Top firma.

Makkelijk doe-het-zelf systeem met zeer goede ondersteuning

Systeem is makkelijk zelf te installeren maar de ondersteuning is subliem. Direkt antwoord op vragen, uitgebreide uitleg met video’s en als het dan nog niet helemaal duidelijkheid zijn ze makkelijk te bereiken!

We hebben 85 m2 zelf gelegd. Het legplan was duidelijk; eerst wel even wennen en goed blijven kijken hoe alle groepen lopen. De hoeveelheid materialen waren voldoende aangeleverd. Het aanbrengen van extra gleuven hebben we met een bovenfrees gedaan. De frees langs een aluminium strip laten glijden en je hebt er weer een baantje bij. En nu kunnen de voetjes warm worden.

Goede kwaliteit en goed bereikbaar

Ik heb voor twee badkamers Speetile besteld en dat werd netjes op een pallet geleverd met alles erbij wat je nodig hebt. Ik had een vraag tijdens het plaatsen en de telefoon werd direct opgenomen en doorverbonden naar iemand die meteen een antwoord kon geven. Al met al erg tevreden!

Vriendelijk en professioneel

Het hele proces van schouw tot uitvoer is prima verlopen. Vriendelijke mensen, goede professionals, duidelijke communicatie, netjes gewerkt en alles opgeruimd. Nu al een aantal maanden lekkere warme vloer. Kortom helemaal tevreden!

Weet waar ze het overhebben

Zijn snel met het hele proces

Super fijn systeem

Wij zijn echt ontzettend blij met het Warm systeem, het warmt super snel op en blijft ook heerlijk warm. Ook de klantenservice is fantastisch, voor en na aanschaf!

Vriendelijke mensen met veel verstand van de vloerverwarming

De offertes worden elke keer snel aangeleverd. Elke vraag werd snel beantwoord. De installatie hebben we zelf gedaan en dat was goed te doen. Nazorg is prima, korte vragen worden snel en duidelijk beantwoord via de telefoon. Bellen is wel sneller dan emailen.

Snelle service duidelijk communicatie mooi product

Floris heeft ons erg netjes geholpen. Duidelijk in zijn communicatie en ook de eventuele vragen naderhand worden keurig opgepakt. Het enige min punt is de extra kosten die je moet betalen bij het verzetten van de ingeplande levering. Niet voor iedereen maar wel voor de gene die kunnen aantonen dat er erge problemen zijn, waardoor er later geleverd dient te worden. Nu leggen jullie een hoog bedrag neer. Wat aanvoelt als zoek het even lekker uit.

goede service voor goede oplossingen

Prettig om met het Warp team om te gaan. Duidelijkheid, eerlijk, snelle antwoorden en soepel.

Prachtig systeem, vriendelijke mensen.

Er wordt op de website iets te licht gedacht over het leggen van de platen en slangen volgens het legplan. Enig technisch inzicht moet je zeker hebben. Ik, met 30 jaar bouw ervaring als aannemer, had er ook moeite mee en hebt zeker 2 groepen over gedaan. Het systeem werk perfect en ziet er verzorgt uit.

Ondanks wat tegenslagen, een mooi resultaat

Bij het inmeten was iets fout gegaan, maar dit is uiteindelijk goed opgelost. Vriendelijk personeel, zowel de verkoper en de installateurs. Ze werken snel en netjes. en het systeem werkt ook goed. een heerlijke warme vloer die voldoende verwarmt zonder radiatoren.

Attente dienstverlening zoals je hoopt het overal te treffen!

Aardige, behulpzame mensen. Aan de telefoon, de verkoper aan huis, de klusmannen en de after-sales. Echt heel goed op orde!!

Okay maar niet geweldig

De floer is niet overal egaal. Je kan met de hand voelen waar de slang langs loopt. Er zit ook op 2 plaatsen rotzooi dat uit de egaline steekt. 1 is een plug van da speetile mat en de andere is een stukje slang dat is afgeknipt.

Geweldig product en top service!

Warp system is makkelijk te verwerken en de service is super. Ze zijn beantwoorden al je vragen en alles wat je overhoudt mag je terugbrengen!

Er is heel goed meegedacht en alles is tot nu toe prima verlopen.

ik kan nog geen beoordeling geven over de werking maar wel over de uitstekende communicatie betreffende het leggen van het systeem. Er is heel goed meegedacht en alles is tot nu toe prima verlopen.

Goed contact, levering en service

Ik heb goede ervaringen met Warp. Uitstekend telefonisch en email contact over de levering en samenstelling van mijn order. Wijzigingen achteraf worden vlot en zonder problemen uitgevoerd. Ook de levering ging prima . Op tijd en netjes op de gewenste plek. De vloer heb ik na het leggen door Warp laten egaliseren. Top. De vloerverwarming draait nu al een paar dagen zonder problemen. We wachten de winter af.

super, fantastisch personeel

Wat kan een heleboel bedrijven leren van Warp Systems, alle afspraken nagekomen en op tijd, duidelijk communicatie. Zeer vakkundig werk geleverd in wat blijkt een complex situatie te zijn. Personeel van aankoop tot installeren van vloerverwarming uitstekend, heel goed advies ook over warmtepompen enz.. Speciaal dank aan Syano en zijn medewerkers die 3 dagen hard gewerkt hebben. Alles netjes achtergelaten. Aan te raden!

Zeer tevreden.

Wij zijn een zeer tevreden klant. Zowel het uiteindelijke resultaat als ook het gehele proces hier naar toe verdient wat ons betreft een uitstekende beoordeling.

Alles doet het zoals afgesproken.

Communicatie is perfect, net als de prijs en kwaliteit van het product. De opname was duidelijk niet goed gedaan. Er was te weinig materiaal, het aantal groepen paste niet door de smalle doorgangen. Er was bovendien een verkeerde pomp geleverd. Wel netjes de volgende dag een nieuwe geleverd maar kostte ons wel meer geld omdat de installateur die moest installeren. Ondanks dat werkt het inmiddels en zou ik Warp aanraden.

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen