4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn gewoon heel tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs zelf SpeeTile vloerverwarming in de woonkamer aangebracht. Door de mensen van Warp hebben we een legplan laten maken. Installatie was na heldere en uitgebreide uitleg van de mensen van Warp een fluitje van een cent! Een geweldig systeem en een heerlijke warme vloer!

• Communicatie
  • Persoonlijk advies N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima systeem, snel en efficiënt. Nog niet in bedrijf dus gebruik moet ik afwachten. Montage was nogal chaotisch, eerst met 3 en later met 5 man. Niet alle monteurs zijn even deskundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Knoop doorgehakt en systeem besteld. Telefonisch goed geholpen bij de bestelling. Legplan laten maken wat ik iedereen die dit 1 keer gaat doen zou aanraden. Aansluiting verdeler in de kruipruimte weggewerkt. Leggen is goed te doen al raad ik aan met drie kleuren stiften de verschillende groepen op ingewikkelde stukken in te tekenen! Gaan nu genieten van warme voeten. Na volgende vorstperiode zal ik me melden of we nog tevreden zijn!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima systeem, flexibel en relatief makkelijk aan te brengen. Ook fijne communicatie.

• Ervaring met: Vloerverwarming|Wandverwarming

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met een legplan zeer eenvoudig aan te leggen. Toen ik m desondanks niet aan de praat kreeg, één telefoontje.. opgelost. Erg tevreden met het resultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In de bijkeuken is ook vloerverwarming aangelegd. En daar hangt ook de verdeler. Echter bij het aanleggen in de bijkeuken is niet gevraagd wat voor apparatuur daar staat. Ik heb daar uiteraard niet over na gedacht, doch daar staat de wasmachine en droger op elkaar (geen probleem) maar ook de vrieskast en daar zit nu ook vloerverwarming onder. Volgens de installateur die de verdeler aan de CV ketel aansluit is dat niet zo'n slimme zet geweest. Bij het kruipluik bij de voordeur zijn latjes neer gelegd waar de inloopmat weer komt te leggen. Doch als de voordeur wagenwijd openstaat komt de deur een stukje boven de vloer te hangen. Tijdens het egaline storten stond de voordeur wagenwijd open en is daar niet op gelet. Ik hoop dat na het leggen van de PVC vloer daar geen probleem van komt.

• Totaal oordeel N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakkundig vakmensen. Heel erg beleefde mensen en gaven duidelijke uitleg over WARP vloerverwarming. Zeer correcte mensen. Super blij mee. WARP systeem is zeker een aanrader voor mensen die denken om vloerverwarming te nemen. Niks geen sleuven maken en dus geen stof.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb het systeem zelf geinstalleerd en de speetop door warp systems laten aanbrengen. Erg blij met de goede service en uitleg over het systeem. Vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als bij mij thuis. Nog even wachten tot het systeem aan mag en dan hebben we geen last meer van koude voeten!! haha

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon top. altijd snelle en deskundige reactie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles volgens afspraak. Goede communicatie, vlotte afwerking. En nu 4 wk wachten om de vloerverwarming te activeren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn bedrijf om mee te werken!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik wil aanbevelen de uitleg op papier flink uit te breiden en advies op papier aan te scherpen. Ben nu achter dingen gekomen vrij toevallig. Dat kan mijn inziens voorkomen worden. En volgens mij is het filmpje op youtube aan een upgrade toe

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben super geholpen. Mijn vragen werden snel behandelt en een nalevering omdat ik te weinig had besteld werd supersnel geregeld. Na de tijd had ik nog wat over en kon dit retour sturen. Geld werd direct terug gestort. Over het totaalplaatje super tevreden. Ga zo door.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima spullen, maar waar ze zich op onderscheiden is het contact: denken mee over een legplan, zijn niet te beroerd om dit aan te passen als ik iets ben vergeten. Ik had na het leggen van de vloerverwarming nog wat aluminium profielen over: een volle doos kon zonder problemen retour naar WARP waarna ook de financien bijzonder snel waren afgehandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, vakkundig en de medewerker denkt mee.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb dit vloerverwarming systeem gekocht omdat ik een lage opbouwhoogte wilde hebben. Systeem zelf aangelegd, erg eenvoudig voor een beetje technisch iemand. Had zelf een verkeerde berekening gemaakt met betrekking tot de vierkante meters. Telefonisch perfect geholpen. Erg snelle nalevering en toen er weer iets retour moest werd dit snel opgelost. Echt super service. Zou hier zeker weer wat bestellen en bij anderen aanraden.

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen