Aardige mensen en goede spullen werkt goed

Alles stond klaar ,simpel te installeren heel blij mee

Goed systeem en (op een enkel detail na) een goede begeleiding.

Makkelijk en snel te monteren systeem. Duidelijke instructies Legplan laat veel te wensen over (niet geheel uitgewerkt). Volgens mij is de verdeler niet geselekteerd, maar gewoon de in de offerte genoemde verdeler geleverd. Heb die al omgeruild voor een kleinere, maar ook daarop heb ik nog een groep over.

Geweldige verwarming zonder gevoeligheid

Ze hebben een showroom, klantenservice en installatiepersoneel is professioneel en aardig , Ik gebruik het nu een maand vanaf december 2021 , er is een groot verschil geweldige verwarming zonder allergieën, ik zou ze aanbevelen.

had beter gekund is later wel opgelost.

Spullen waren vooraf besteld en klagen al op adres Bij oriëntatie bezoek is niet goed gekeken dat het click pvc betrof en geen laminaat. Toevallig ging een kennis ook informeren bij WARP op kantoor en de dame achter de balie zag gelijk dat er een "tussenvloer" tussen had moeten worden geleverd en dat was bij het bezoek ter plaatse niet opgemerkt. De vloer was gelegd moest er weer uit en na het leggen van de tussen vloer weer opnieuw worden gelegd. Jammer, de tussenvloer kostte (onverwachts) nog een pittig bedrag maar goed nog wel gevraagd om wat coulance in de prijs maar dat heb ik niet uit de factuur op kunnen maken. Verder een prima product daar zeg ik niets van maar zonder de alsnog neergelegde tussenvloer had er wel wat ellende uit voort kunnen komen begrijp ik (zware kasten komen er op ) via en van de dame achter de balie. maar goed eind goed al goed

Geweldig goed bedrijf met prima communicatie

Prima vloerverwarming. Werkt goed en met de instructies van Warp, eenvoudig zelf aan te leggen

adequaat en geduldig

ga zo door

Moet nog geplaatst worden

Wordt eind januari pas geplaatst

Goed overleg en goede uitvoering! Systeem werkt perfect!! Echt aan te bevelen.

Wij zijn super tevreden over alles

Vanaf de bestelling van het SpeeTherm systeem tot en met het gebruik ervan heeft onze verwachting overtroffen. Wij hadden behoefte aan warme voeten wat we in vorige chalets nog nooit ervaren hebben. Na aanschaf van onze huidige dubbele chalet zijn we op zoek gegaan en WARP gevonden. De begeleiding was vanaf dag 1 perfect inclusief het gratis legplan. We hebben het deels zelf aangelegd met 2 CV monteurs erbij. In 1 dag was het klaar. En idd slechts 1,5 cm hoog. We hoefde de deur maar iets af te korten. Ook de CV monteurs waren verrast over het gemak en bevelen het systeem aan bij hun klanten. En yesss, warme voeten, geen kleedjes meer nodig op het laminaat. het systeem warmt ook zeer snel op bijna zo snel als met radiatoren.

Erg goed

Duidelijke offerte gekregen, telefonisch contact: vragen duidelijk beantwoord. Levering op de juiste tijd en netjes verpakt. En legplan erbij.

Zeer tevreden, een handig systeem en zeer klantvriendelijk !

Het systeem is makkelijk te installeren, zeker vanwege de de duidelijke handleiding en videos. Men is erg klantvriendelijk, de klantenservice is goed bereikbaar en heeft kennis van zaken. Ook over ruilen van producten wordt niet moeilijk gedaan.

top bedrijf

prima bedrijf we zijn zeer tevreden en bedankt voor het leuke kerstkadootje

Top systeem!

Goed doordacht systeem. Zelf zeer eenvoudig aan te leggen door de duidelijke instructies die worden meegeleverd. Voor, tijdens en na de koop goede informatie verstrekking en goed contact bij vragen. Na aansluiting door de installateur werd de vloer direct goed warm en kunnen wij nu genieten van onze vloerverwarming.

Super positief

Onwijs goed geholpen. Continu direct lijntje waar ik terecht kon met vragen. En ik werd heel vakkundig, op maat en vriendelijk geholpen. Het systeem is relatief makkelijk te plaatsen en de instructievideo's zijn heel helder

erg goede medewerking en snelle levering

Over de werking van het systeem kan ik nog niets zeggen, is nl nog niet operationeel. Warp is een bedrijf dat meedenkt en snelle korte lijntjes heeft, wat de service en levering dan ook weer ten goede komt. Tot dusver een erg geode ervaring.

Mooi systeem, lastige nazorg

We hebben Warp vloerverwarming laten aanleggen in ons nieuwe appartement. Dat ging prima, de service was goed. Lastig vinden we wel dat niemand ons echt kan uitleggen hoe een en ander werkt. De meegeleverde gebruiksaanwijzingen zijn extreem summier en vermelden niets over de thermostaat of over de regeling van aparte zones. Warp verwijst daarvoor door loodgieters, maar die weten het ook niet zo met Warp (in combinatie met stadsverwarming). Nu dus een systeem dat niet optimaal benut kan worden (aan of uit) en een klant die geen idee heeft wat hij in huis heeft gehaald.

heel prettig om mee te samenwerken

heel prettig en vakbekwame mensen op de werkplek. en ook de vertegenwoordiger was ik erg tevreden en goed overleg gehad met hem

Systeem super goed maar de afwerking en afte service heel slecht!!

Ik heb aangegeven waar het fout is gegaan met foto's erbij per mail en ook per telefoon (whatsapp) maar wordt van kastje naar muur gestuurd en vervolgens hoor je nooit meer wat. en dus niet opgelost. Heb daardoor opnieuw een afwerkvloer moeten laten leggen, behoorlijke extra kostenpost

SpeeTherm is nu nóg makkelijker te installeren

We hadden SpeeTherm al op de bovenverdieping en hebben het nu ook voor de begane grond gekocht. Het oude systeem was al prettig, maar klemde de slang op drie plekken per meter vast. Bij het nieuwe systeem wordt de slang over de hele lengte in de profielen vastgeklemd waardoor het leggen nog een stuk makkelijker gaat.

Duidelijk, meedenkend en goede service.

Op aangeven van mijn klant hebben we WARP-Systems gekozen voor de vloerverwarming. Offerte aanvraag was snel binnen en contact met WARP was in korte lijnen en duidelijk. Installatie ging vlot en soepel ook werd er meegedacht in passende plan van aanpak en oplossingen daar waar het nodig was. Ik ga bij een volgende klus weer WARP benaderen voor de vloerverwarming.

Hebben verstand van zaken en zijn zeer behulpzaam.

Heb wandkoeling bij WARP besteld en zelf alles aangelegd, wat goed te doen was. Helaas had de vloerenman later een slang beschadigd. Snel reparatie spullen besteld en kreeg een belletje om te checken of het wel de goede diameter was. Heel attend want ik had de verkeerde diameter besteld. Toch wel fijn dat ze met je mee denken.

Pracht systeem

De afpraken voor plaatsing worden vlot gemaakt en Warp houdt zich aan de afspraken. Er zijn korte lijnen en vragen worden direct beantwoord. Op de afgesproken dag wordt de vloer geplaatst. Zorg er echter wel voor dat de ondervloer egaal is voor plaatsing want wij moesten de vloer na plaatsing nog voor €1200 laten egaliseren voordat er parket geplakt kon worden. De verwarming is heel gelijkmatig en opwarming gaat, zeker voor vloerverwarming, relatief snel en het voelt heel behaaglijk. We zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Nu nog een koude winter afwachten…

Zeer correct en vakkundig geholpen door zeer deskundige verkoopster

Deskundig bedrijf en medewerk(st) ers.

Zeer goed werkende vloerverwarming

Zeer snelle installatie en uitleg door ervaren mannen.

Mooi en makkelijk systeem om te leggen

Warp Systems levert een mooi vloerverwarmingsysteem, met een korte levertijd. Het verwarmt goed en is ook snel warm. Het personeel van warp systems is zeer behulpzaam en vriendelijk. Indien ik weer een vloerverwarming ga leggen zal ik dit zeker bij Warp Systems kopen Verbeterpunten: -instructie video's komen niet overeen met product, lijkt alsof video gemaakt is op een eerdere versie van het systeem - de beugel voor de verdeler voelt erg goedkoop, zeker in vergelijking tot de kosten van de verdeler, en past niet goed - bij mij werd de verkeerde thermo manometer geleverd, mederwerker gaf aan op vrijdag nog een nieuwe op de post te doen dit is de dinsdag daarop pas gedaan

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen