Zware klus het leggen van deze vloerverwarming

Sales is prettig in de omgang maar ja het is ook sales. Technische ondersteuning liet soms op zich wachten. Maar eenmaal contact was dit prima. Ik had een verdeler met een pomp aansluiting. Deze was verkeerd gemonteerd. De groepen aanvoer en afvoer moesten worden gewisseld. De rekening hiervan zal ik nog indienen.

Goed bedrijf

Verkoop mag verbeterd worden, was niet duidelijk dat ik de vloer gelijk had moeten verwarmen. Daardoor bleef de vloer te nat om te egaliseren voor de PVC vloer. Volgens de legger van PVC vloer moet de verwarming pas opgestart worden na het leggen van de PVC vloer. Is de vloer te warm kan de PVC vloer niet gelegd worden. Opstart protocol is 10 dagen, dat duurt te lang voor de vloerafwerking. Vloerverwarming was snel gelegd, zeer vriendelijke en mijn inziens deskundige ploeg. Ruimde ook alles weer netjes op.

Aanvraag, offerte en opname prima geregeld ! Daarna de uiteindelijke uitvoering, ook naar verwachtin

Vlotte service

Mooi alternatief voor klassieke vloerverwarming.

Het wordt duidelijk aangegeven voor monteren

Montage en uitleg op de handleiding zijn zeer duidelijk en ook de you tube.

Fijne vloerverwarming, goede leverancier

Wat ik erg leuk vindt bij Warp: Je krijgt echt altijd vriendelijke mensen aan de lijn met een echte can-do mentaliteit. Fijn! De offerte was duidelijk. Voorafgaand het leggen van de vloer was er technisch advies nodig over de ondervloer. Er werd goed met ons meegedacht. De vloer werd aangelegd door vriendelijke, zeer deskundige installateur. De verwarming werkt goed. Verbeterpunt: de deskundige die bij ons op bezoek kwam voor inmeten had een aantal fouten gemaakt. Daar hebben we vooraf op geregeerd. Toch waren deze punten niet doorgegeven aan de installateur. Jammer, dat kostte een hoop tijd. En de transporteur kwam veel te laat opdagen waardoor de monteur 1,5 uur zat te wachten.

Snelle reacties en behulpzaam, goed materiaal

Reageren snel en adequaat op vragen, zelf aanleggen gaat soepel met de uitleg in de brochure en filmpjes.

Niet tevreden

Over het verwarmingssysteem zelf kan ik nog niks over zeggen omdat ik dit nog niet in gebruik heb genomen. Maar ik zou nooit de egalinevloer laten storten door Warp Systems omdat dit in mijn ogen niet voldoet aan de kwaliteiten die je voor deze prijs mag verwachten. Laat dit indien mogelijk altijd doen door degene die afwerkvloer plaatst. De eerste x te weinig egaline gebruikt, dit gemeld waarop ze terug zijn gekomen en meer gestort hebben maar op sommige plaatsen niet gehecht, dit eruit moeten halen door een andere partij. Spatstrips waarover heen is gestort waardoor het loslaat geen gebruik gemaakt van alu hoekstrips voor een betere afwerking, spatstrips die je amper afkrijgt van een net gestucte muur daarom genoodzaakt om met plinten te werken omdat er een zwarte rand zichtbaar is. Extra kosten die niet vergoed worden. Een week voor het plaatsen ontvang je een verkooporder waarop één klein zinnetje vermeld staat dat de egalinevloer ter beoordeling van de vloerleverancier nabewerkt dient te worden. Dan kan je mijn inziens de ondervloer beter laten leggen door het bedrijf wat de afwerkvloer plaatst, dan is het de verantwoording van dat bedrijf. De kosten voor het herstellen van de ondervloer zijn wel vergoed maar helemaal perfect krijg je het niet meer omdat er verkeerde keuzes zijn gemaakt. Ik heb gekozen voor een betoncementvloer als afwerkvloer het resultaat is afhankelijk van hoe de ondervloer gelegd is en deze is ook niet goedkoop. Ik ben zeer benieuwd hoe dit alles zich houdt in de toekomst. Prijs - Kwaliteit verhouding vindt ik zeer matig.

Geheel volgens afspraken heeft installatie snel plaatsgevonden

Ik heb de contacten in de aanloop naar de opdracht als erg prettig ervaren. Vriendelijke mensen en goede bereikbaarheid. Afspraken zijn ook keurig nagekomen en teveel geleverd product werd weer ingenomen en direct met de eindfactuur verrekend. Of het systeem perfect gaat werken zal de tijd leren, het is nog niet koud geweest dus dat is voor mij nog spannend.

Mooi systeem,goed zelf te leggen als je handig bent.

Het systeem is goed zelf te leggen.De enige puntjes die we hadden waren de volgende. Dambord manier van doorschroeven is toch niet genoeg,op de bochtjes komt het dan toch omhoog door de spanning,mijn advies is toch echt om hem helemaal door te schroeven. Het leggen van de buizen is wel een hele puzzel,zou mooi zijn als er een tekening op a3 formaat meegestuurd zou worden.Verder geen aanmerkingen,het is echt een mooi systeem.Het opstartprotocool hebben we uitvoerd en ondertussen heb ik de verlijmde visgraat pvc vloer erop leggen.We gaan er veel plezier van hebben van de winter.Blij met deze aankoop van vloerverwarming!

Goed geholpen en er was alle ruimte voor vragen en bespreken aandachtspunten

Positief

Deskundige begeleiding, levering en installatie

Vooraf een deskundige voorlichting van Floris. Daarna wachten tot de ondervloer droog was (ander bedrijf). Na wat interne aanpassingen, is Floris nogmaals geweest voor nadere inspectie. Op basis daarvan de opdracht nog ietsje aangepast. Levering was op de afgesproken datum/tijd. De jongens hebben de boel netjes en vakkundig geïnstalleerd. Ik kan iet anders zeggen dan tot volle tevredenheid.

Boven verwachting

Was eerst een beetje pessimistisch over de SpeeTile systeem. Maar dat bleek niet nodig. De gebruiksaanwijzingen volgen en het werd een prima vloer.

Snelle afhandeling, duidelijke ondersteuning met goede en kloppende productdocumentatie.

Het gehele proces van offerte tot retour overgebleven producten is super verlopen. Onze hele woning is nu voorzien van WARP vloerverwarming. We zijn benieuwd naar de werking in de komende winter.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak. Bij ons lag alles er snel in. Moeten alleen nog wachten voordat het aangesloten is op de CV om te testen maar dat moet ook goed komen. Vakantieperiode dus goede en erkende loodgieters niet zo makkelijk te krijgen. Vloer ligt er strak in. Tegelzetter (bij ons) zal ook geen problemen hebben. We zijn er blij mee.

Goed geregeld

Goed geregeld en materiaal.

snelle levering, en kundige mensen.

Mooi systeem, stipt geleverd, het is een klus maar het is zelf te leggen.

Mooi doordacht systeem en vriendelijk geholpen door klantenservice bij de keuze en vragen bij het aanleggen.

Snelle reactie, goed advies

Tekening netjes uitgewerkt, heldere offerte en uitleg. Levering netjes en snel.

Heel goede contact tijdens het hele verloop gehad van offerte tot oplevering. Wanneer we belde met vragen werden ze allemaal keurig beantwoord. Ze kwamen zelfs kijken van te voren en opmeten waardoor de meters toch minder waren en daardoor werd de rekening ook weer minder zonder daar over te discussiëren. De uitvoering van het leggen van het systeem en dichtvloeien van de egaline zijn ook prima verlopen, keurige nette jongen die wisten wat ze deden en gaven goede advies. Top geregeld allemaal met top mensen.

Hulp bij het uitzoeken en levering perfect!!!!!

Mijn contactpersoon was Marloes Soederhuizen, En zij is van eerste telefoontje tot levering mijn contact geweest. Erg prettig verlopen allemaal, goede uitleg en hulp, alles is geleverd op het moment dat je zelf kan beslissen. Het systeem ligt er netjes in. Het is nu wachten op koude dagen maar de test is goed verlopen. Al met al erg tevreden met Warp en zou het ieder ander met een houten etage vloer aanraden. Het is een koud systeem dus kan gewoon gebruikt worden met laminaat.

Fijne en vakkundige installatie

Ik heb sinds het eerste mailtje erg fijn contact gehad met WARP systems. Vanaf de eerste offerte tot het retourneren van overig materiaal. De mensen die er werken zijn vriendelijk en vakkundig waardoor alles vlekkeloos is verlopen. Ik kijk er naar uit om mijn vloerverwarming in de winter onder mijn ijskoude voeten te voelen.

Alles netjes geregeld conform de afspraken en verwachtingen.

Goede ervaring, zowel met de mensen van de klantenservice als met de monteurs die het systeem hebben neergelegd. Allemaal netjes en conform de afspraken.

Van eerste schouw tot het leggen, snel geregeld. Telefonisch goed bereikbaar. Denken mee. Vriendelijk en behulpzaam en in minder dan een dag gelegd en alle rommel wordt weer netjes opgeruimd. Het is nu midden zomer dus heb de vloerverwarming nog niet werkend gehad maar de aanloop was zeer goed geregeld. Prijstechnisch ook prima in orde.

Super fijn team die je van A tot Z service en kwaliteit biedt

Ik ken het WARP systeem al een tijd. Toen ik de mogelijkheid kreeg om zelf vloerverwarming toe te passen, was die keuze niet moeilijk. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en goed. Ook het team dat de vloerverwarming kwam installeren was top. Keurige mannen, op elkaar ingespeeld en netjes in hun werk. Het was een feest om ze aan het werk te zien. Eigenlijk te kort ;-), want deze geoliede machine was binnen no-time klaar. Ook de service naderhand was top!!

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen