Geweldige service, een echte aanrader!

Geweldige service, een echte aanrader!

Prima geholpen.

Heel postiief.

altijd snel en professioneel

Voor al mijn vragen en computer problemen kan ik al jaren op Zeker Digitaal (vroeger Goerami) rekenen. Mensen, bedankt!

Prima altijd goed.

Zijn al jaren klant. Altijd alle aankopen en adviezen tot volle tevredenheid .

Goede service en vriendelijk, kundig personeel.

Een goede en snelle service tegen een redelijke prijs. Maar jammer dat men alleen "Microsoft" related is en geen service en producten biedt op het gebied van Apple.

zeer vriendelijk, direkt geholpen.

na een telefoontje kon ik direct komen en werd direct geholpen. erg fijn.

Klantvriendelijk, goede begeleiding en een geweldige service.

Ik heb een tablet gekocht. Een zeer goede ervaring. Klantvriendelijk, goede begeleiding en een geweldige service. Ik kan iedereen aanraden om bij dit bedrijf te kopen.

Terzake kundig en goede service

Gewoon goed

Buitengewoon fijn en betrouwbaar bedrijf. Ben al jaren klant!

Ik koop hier nieuwe PC's, uitbreidingen SAN, etc. Altijd goede en snelle service. Eerlijke en fijne manier van zaken doen.

Gewoon eerlijk snel en goed

Weten waar t over gaat na uitleggen van t probleem

Wij komen elke keer terug.

Voor de aanschaf van een notebook hadden we wat vragen en wensen. Dit wordt snel opgepakt en geregeld. En inmiddels is de notebook afgeleverd en compleet geïnstalleerd. De volgende keer komen we weer terug

vakkundig en klantgericht

Vakkundige mensen die je goed adviseren in je aankopen. Service en reparatie is ook altijd goed.

Klantvriendelijkheid 2.0!

Prettig en toegankelijk, zeer service gericht.

Vriendelijk in de omgang.

Thunderbird is er niet helemaal goed uit gekomen ( sommige tekst in Nederlands, deels in Engels : “Sent” i.p.v. “ verzonden”, etc.).

Vriendelijk en service gericht.

Vriendelijk en service gericht.

Onderscheid zich van de 'rest', een aanwinst voor de regio.

Luistert naar de wensen van de klant. Duidelijke uiteen leg van de werkzaamheden en geeft daarbij advies. En dat alles voor billijke prijzen. Prima!

Een aanwinst in de regio.

Prima winkel met dito service. Geven een duidelijk beeld van hetgeen moet gaan gebeuren. Spelen snel in op de wensen van de klant. Ik heb mijn computer winkel gevonden.

Snel, vakkundig en vriendelijk

Laptop met een beschadigd scherm op zaterdag gebracht. De ochtend na het weekend werd ik gebeld over de mogelijkheden van reparatie. Eind ochtend sms met de mededeling dat het gerepareerd was.

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbare mensen, onze data's zijn in hun handen altijd zeer veilig.

top service

uitmuntend tevreden !!!

Prima service en zeer vriendelijk personeel.

Snel geholpen zonder wachttijd.

Goede service en eerlijke prijs

Hele vriendelijke en kundige mensen die mijn IPhone probleem goed opgelost hebben

prima geholpen en snelle service . Hartelijk bedankt

vriendelijk personeel en goede uitleg

Vriendelijk personeel

Goede service!

Zeer goed, uitstekende service

Snelle en zeer goede service en kwaliteit, een aanrader!