Snel, duidelijk, prijs kwaliteit zeer goed.

Zeer goed.

Uitstekend geholpen.

Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg. En niet onbelangrijk, billijk geprijsd.

Een prettig bedrijf met duidelijke uitleg

Een heel prettig bedrijf dat in gewoon Nederlands uitlegt wat er aan de hand is en geen "computertaal" spreekt die een leek niet begrijpt.

Prima, bevallen, maar wel een kleine kantekening

Mijn laptop bleek gisteren al klaar te zijn en het is dat ik vandaag zelf ging bellen, anders ben ik benieuwd wanneer ik een seintje had gekregen.

Kundig en behulpzaam

Aardige mannen die mijn laptop van Windows 10 hebben voorzien en ook nog de tijd namen om me e.e.a. uit te leggen.

Snel en accuraat

1 belletje en men wist waar het overging, later op de dag terug gebeld door zeker digitaal en terwijl hij aan de telefoon was was het geregeld. Dit is pas service.

Zeker Digitaal voelt direct vertrouwd en bewijst, dat het ook echt anders kan.

Goed geholpen en geïnformeerd en afspraak volledig nagekomen.

Die hebben mij nog nooit in de kou laten staan.

Ik heb nogal een druk bestaan in de scheepvaart en al kom ik iets later is dat geen probleem. Men is professioneel, accuraat, klantvriendelijk en daarbij is geen vraag te veel. Sorry voor de grote bedrijven, maar hier vertrouw ik mijn materiaal aan toe. Ook waar het gaat over de communicatie naar de klant toe is er bij mij geen bedrijf die dit zo goed heeft georganiseerd. Hallo grote jongens!!!!!!!! Kijk maar, het kan dus wel! Ik hoop dat deze mensen dit zo blijven doen. Mij hebben ze als klant en dat blijf ik dan dus ook!!

snelle reactie en actie

Blij met de snelle reactie en actie. Verder werden direct mijn andere problemen/klachten opgelost.

GEWELDIG!!!

Keurig geholpen netjes, betrouwbaar en snel !!!!

Zoals altijd goed, geduldig en vriendelijk

Had hulp op locatie: je blijft met een glimlach achter.

Snel

Bijna klaar terwijl je wacht

Goed kontakt en overleg met de medewerker aangaande de storing op mijn PC. Heel fijn de ophaal en terugbreng service en nog gratis ook.

Ik vond wat ik zocht.

Aardige lui

Gewoon goed

De mensen van zeker digitaal zijn echt ervaren en leveren goede kwaliteit

Geweldig zoals ze werken en klaar staan voor hun klanten.

Snel geholpen, tot 2 x toe. Medewerker echt klantvriendelijk, luistert goed. Probleem helemaal verholpen. Zeer schappelijke prijs. Wij zijn er erg blij mee.

Zo hulpvaardig en kundig

Ik heb goeie ervaringen met ZekerDigitaal. Ze zijn servicegericht en proberen mee te denken als er een issue is. Vriendelijk en kundig personeel wat ook de tijd neemt om een oplossing te vinden.

Duidelijke communicatie, je weet precies waar je aan toe bent.

Mijn PC wilde om onduidelijke redenen niet meer opstarten. Windows bleek corrupt en moest opnieuw geïnstalleerd worden. Bij nadere inspectie bleek de harde schijf defect. Duidelijk geínformeerd over mogelijke oplossing en de kosten daarvan. Daarna binnen een dag gerepareerd. Klasse!

Vlotte en duidelijke uitleg bij aanschaf nieuwe laptop

Bij het overleg voor de aanschaf van een nieuwe laptop werd een aantal duidelijke alternatieven met voor-en nadelen uitgelegd. Er werd de tijd genomen om tot een goede. beslissing te komen.

Goed meedenken met de klant en een topservice!

Met een probleem-laptop gekomen en een prima werkend product na een paar dagen weer mee naar huis gekregen. Goed overleg tussentijds en goed meedenken met de klant.

ik ben zeer tevreden

afspraak snel gemaakt

Men helpt vriendelijk, is hulpvaardig en klantgericht.

Zie boven.

Vlotte en correcte service aan huis na gemaakte afspraak.

Enkele dagen geleden had ik een afspraak gemaakt om Mijn printer vanaf I-pad te kunnen printen. In korte tijd werd WiFi verbinding weer in orde gebracht.

prima geholpen door het personeel

laptop is weer prima in orde. alles werd snel geregeld