Geachte, Dank voor uw beoordeling. Uw mening is belangrijk voor ons. Mede door uw review kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. We hebben u zojuist een email gestuurd om te kijken hoe we e.e.a. ook voor u nog naar tevredenheid kunnen verhelpen.
Ik zou goerami aanbevelen bij vrienden en kennissen
Erg tevreden over Goerami. Persoonlijk en vooral met veel enthousiasme! Ook aan te raden voor hulp bij laptop software.
Klantvriendelijk personeel,duidelijk verhaal over reparatie en de kosten.Goede en snelle afwikkeling.
Eerlijke zaak waar hard gewerkt wordt! Staan altijd voor je klaar en helpen snel! Bedankt!
Goede en snelle service!
Service met een lach en véél geduld in combinatie met jullie deskundigheid, dat brengt jullie naar de top!
Goerami medewerkers zijn vriendelijk, bedenken een oplossing, en verlenen goede service.
Goed geholpen en duidelijk advies
Zeer professioneel hoe men je behandeld..aanrader voor iedereen die een computer of een smartphone zoekt!