Goede service en duidelijke uitleg
Niets meer aan toe te voegen. Blij mee.
enthousiast jong bedrijf met veel know how
Klantvriendelijk, snelle reparaties. Prima bedrijf.
Snel, deskundig en betaalbaar en tijd voor persoonlijke aandacht zoals het meelopen naar de auto om de PS in te laden.
Goed geholpen en duidelijke uitleg bij vragen.
Vervanging van een scherm van een iPhone 6s gebeurde snel en vakkundig. Attent personeel met een kopje koffie tijdens het wachten.
Helaas konden ze mijn telefoon niet repareren, via hun leverancier kunnen ze niet aan het onderdeel komen. Als ik zelf aan het onderdeel kan komen dan willen zij deze best vervangen.
Prettige personen, wisten niet alles bij verkoop en rommelig telefoontje voor de afhaal van de laptop. Kwam wel zeer netjes en ok over, prettige sfeer.
Ik ben altijd vriendelijk te woord gestaan en altijd goed geholpen.
Super hoe ik elke keer geholpen word en bent Ik heb goede ervaring met Erik en beveelt het zeker aan
adequate hulp bij diverse storingen aan pc en tablet, kom al vele jaren bij deze zaak, pc/laptop/tablet gekocht; alles prima geregeld
Goed en deskundig advies i.v.m. aanschaf nieuwe pc. Alle afspraken zijn nagekomen, dat maak je niet veel meer mee.
Beste Rene, hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, dus het is dan erg fijn om te lezen dat het ook zo ervaren wordt door onze klanten. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn dan weet u ons te vinden. met vriendelijke groet, Erik Goerami Computers
Geachte heer Kuhn, hartelijk dank voor uw review We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om onze dienstverlening te beoordelen. met vriendelijke groet, Erik Goerami Computers
De eerste printer voldeed op den duur niet, verder geen problemen.
Geachte heer de Torbal, hartelijk dank voor uw beoordeling. Mede dankzij uw bevindingen kunnen wij onze dienstverlening nog verder verbeteren. met vriendelijke groet, Erik Goerami Computers
Helaas niet gerepareerd, maar ook geen kosten. Goede service!
Aardige mensen
vlotte behandeling