SSD van mijn Laptop laten vervangen door een grotere SSD en (systeem-) bestanden gekloond naar de nieuwe SSD. Werkzaamheden correct en snel uitgevoerd voor een nette prijs. Vriendelijk en deskundig personeel. Van harte aanbevolen!
Top bedrijf, geweldig service, altijd van dienst, snel en accuraat. Bedankt heren om mij altijd uit de brand te helpen!
Prima en snel geholpen met oplossen van het probleem Prima service!!!
Staan altijd voor je klaar geweldig bedrijf. Gaan er al jaren heen. Dat zegt genoeg.
Goede ontvangst; correct onderhandeld en afspraken uitgevoerd; vertrouw in de toekomst op klantvriendelijke nazorg.
gewoin snel en netjes geholpen
Wij hebben de afgelopen 2 weken zowel ervaring opgedaan ivm computer reparatie (harde schijf die niet meer herkend werd) als met de verkoop (koptelefoon voor playstation en printer).
super winkel
uitleg en service is prima
Goerami, lost mijn problemen altijd snel op.
Vriendelijke en snelle service. Laptop niet kunnen redden, maar al onze gegevens van de harde schijf wel!
Lap top Doet het wel weer ,maar al de e-mails zijn weg en de contacten. Heel vervelend.
Zeer snelle reparatie van scherm v smartphone. Ook helder advies tav wifiversterkers.
al jaren mijn vaste computerwinkel betrouwbaar en ter zake kundig, bij familie en vrienden aanbevolen
Prima zaak goede voorlichting en totaal +
Top winkel
Gewoon een goede gezellige persoonlijke benadering. Duidelijk en heldere bediening. Top
Uitstekend.Bedankt.
Klant vriendelijk en snel en doelmatig geholpen