Prachtige en goede/kundige service! Dankbaar voor!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn er blij mee te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening, dat is ZEKER.
Van advies tot thuisinstallatie, alles prima verlopen.
Dank dat u de moeite genomen heeft ons te beoordelen. Mede dankzij uw recensie zijn wij in staat onze dienstverlening verder te verbeteren.
Wij hebben goede ervaringen met Zeker digitaal.
Servicegericht bedrijf. +++
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mede dankzij uw beoordeling zijn wij in staat onze dienstverlening verder te verbeteren.
Mijn probleem met de computer in no-time op afstand opgelost! Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen.
heel erg benaderbaar en zeer klantvriendelijk
Snelle service.
Goed en snel geholpen;
Regelmatig gebeld voor overleg en het eind resultaat was heel goed. Duurde alleen iets langer dan verwacht.
Zeer vriendelijk. Komen afspraken na. Duidelijke communicatie (mn door Erik).
fijn bedrijf met prima service
Zeer goed geholpen. Jammer dat ik nooit eerder naar hun gegaan ben. Bedankt voor de klasse service.
Ben zeer tevreden over de deskundigheid en informatievoorziening. Vriendelijkheid personeel oke.
Gezellige sfeer waar aan een klant nog echt aandacht word besteed. Bij de keuze zat het niet echt mee want de 1e en 2e keuze van laptop waren niet meer leverbaar maar door medewerkers zeer goed opgelost.
hele fijne toelichting over alles !!!
omschrijving klacht bij brengen computer bracht wat verwarring teweeg bij ophalen computer was laten zien wat verholpen was prima
Top geholpen!!!!!