Ik ben tevreden over de aflevering van de auto. Echter kraakt/ratelt het onder de auto enorm. De dag na aflevering ben ik bij de Peugeot dealer geweest en de gehele achteras moet vervangen worden (bekend probleem). En dat terwijl de auto wel een servicebeurt heeft gehad voordat de auto afgeleverd werd.
Service een 10, afspraken zeer goed. Alleen de staat van auto is minder.
Conform afspraak, op tijd, netjes schoon van binnen en van buiten, professioneel. Ook zeer tevreden over contact met/ondersteuning door Ruud Maliepaard; voor, tijdens en na de aflevering van de auto.
MSN is een fijn bedrijf waar wij al vele jaren naar tevredenheid zaken mee doen!
Topservice
De auto werd netjes thuis afgeleverd en zag er goed uit.
Leverde geenproblemenop,de auto kwamruim op tijd
Fantastische auto en fantastische service. Hij zou tussen 12 en half 1 gebracht worden en hij was er ook op tijd. Echt super!!
Nvt
Aflevering op kantoor Eelde gewoon ok en normaal zoals het hoort
Heel prettig contact gehad en goed geholpen.
Er is niet veel informatie om deze enquete op te baseren. Ik heb slechts één keer mailcontact gehad over de brandstofpas. Alle contacten zijn tussen Iddink en de leasemaatschappij geweest.
Na niet tevreden te zijn over de Peugeot 308, was het geen enkel probleem om een andere auto uit te zoeken met degelijk advies vanuit Mobility Service. Nu rijd ik de VW Passat en ben er ontzettend tevreden mee. Tevens snelle levering.
Uitstekende service en optimale flexibiliteit. Meedenkend en professioneel tot in de puntjes.
ik ben er super tevreden mee een mooie auto
Keurig afgeleverd op de afgesproken plaats en tijdstip.
Geen toelichting. Was gewoon prima.
Burgemeester JG Legroweg 64 A
9761 TD Eelde