De afleverlocatie kon last-minute nog gewijzigd worden (dwz: ongeveer 2 uur voor de daadwerkelijke afspraak)
Ja. Er zitten winterbanden onder. Het zou fijn zijn mij te informeren omtrent hoe, waar en wanneer de banden gewisseld moeten worden. En of dat ze überhaupt gewisseld moeten worden. Verder prima.
goede communicatie en snel handelen met mobility service
de auto werd tijdig afgeleverd en ook goede uitleg bij gegeven door de chauffeur.
Er werd netjes gezamenlijk naar de auto gekeken. Opvallende zaken werden genoteerd. Zaken werden helder uitgelegd.
Arjen heeft meerdere offertes gemaakt om een auto voor een vertegenwoordiger te vinden, goed overleg en het is ook niet te veel gevraagd als wij auto,s willen vergelijken.
Goede service, zeer klantvriendelijk
Persoonlijke benadering en uitleg over procedure en nieuwe lease auto. Zelfs mobile telefoon werd even gekoppeld, helemaal super!
Nee
De winterbanden werden er snel onder gelegd na een telefoontje.
Nette auto
Mijn tijdelijke auto stonk best wel. Je kon merken dat er niet goed schoongemaakt is. Onlangs heb ik mijn vaste auto gekregen. Er zou contact opgenomen worden en dat werd niet gedaan. Bij aflevering zou van te voren gebeld worden. Dit werd niet gedaan. De chauffeur had voor het eerst een tablet in zijn handen en dit heeft mij veel werktijd gekost omdat hij er niet mee om kon gaan. Er lagen losse wieldoppen voor de zomerbanden in de auto, terwijl er winterbanden ( nog steeds) onder liggen.
Dit is de tweede leaseauto die ik krijg zonder dat deze zijn onderhoudsbeurten heeft gehad. Had bij aflevering gevraagd of deze auto een onderhoudsbeurt had gehad. Er wordt dan gewoon ja gezegd zonder dat dit juist is.
Prettig, persoonlijk contact met Arjen Bergman. Zeer snel en flexibel geregeld. Auto werd thuis afgeleverd.
De auto werd op tijd afgeleverd. Alles werd rustig even bij langs gegaan en uitgelegd.
Zoals hierboven gezegd: je auto wordt afgeleverd vervolgens wordt er gevraagd om de bestuurder weg te brengen.. kan ik de auto dan niet net zo goed halen?
Heeft volgens mij een onderhoudsbeurt nodig, rij nog met winterbanden, ruitenwisselblad is zeer slecht, heb geen tijd om te bellen over de klachten, maar zou willen dat ze op gelost worden.
Correcte levering.
Ik ben tevreden over de aflevering van de auto. Echter kraakt/ratelt het onder de auto enorm. De dag na aflevering ben ik bij de Peugeot dealer geweest en de gehele achteras moet vervangen worden (bekend probleem). En dat terwijl de auto wel een servicebeurt heeft gehad voordat de auto afgeleverd werd.
Service een 10, afspraken zeer goed. Alleen de staat van auto is minder.
Conform afspraak, op tijd, netjes schoon van binnen en van buiten, professioneel. Ook zeer tevreden over contact met/ondersteuning door Ruud Maliepaard; voor, tijdens en na de aflevering van de auto.
Burgemeester JG Legroweg 64 A
9761 TD Eelde