Volgens afgesproken tijd ontvangen.
Aflevering in Eelde. Ging zeer prettig en professioneel door de heer Maliepaard.
flexibel en gericht op wat mij uitkwam. Aardig medewerker
Zie hierboven
Snelle service voor een redelijke prijs. Wij doen als bedrijf, Martho Flexwerk, heel veel zaken met Mobility Service (Robbert Jan de Bont)
Goede service!
Ik had schade gereden met de auto en kreeg de auto schoon (binnenzijde en buitenzijde) weer terug. Topservice!
Aflevering was prima op tijd. Ik zou alleen vooraf gebeld worden (ca 30 min) dat is niet gebeurd. Maar dat was gezien het aflevertijdstip ook geen probleem
keurig afgeleverd conform afspraak
Snelle service
Prima service, 'bezorger' was keurig op tijd.
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Levertijd, de datum is een paar keer naar achteren verschoven.
aardige en behulpzame jongeman
Ik was alleen verbaasd dat ik een Peugeot 108 kreeg i.p.v. de Toyota Aygo. Ik had het prettig gevonden als mij dit van tevoren was gemeld.
Nee, ben erg tevreden.
Auto was echt een plaatje!
Deze keer kon ik door een blessure de auto niet zelf in ontvangst nemen en heeft mijn zoon het gedaan. Maar de eerste keer was er nul komma nul info.
Korte intro over de auto.
Allemaal netjes geregeld. Alleen de vraag of de service via Kwikfit en de Toyotadealer doorkunnen gaan zoals deze nu gaan wist hij niet.
Burgemeester JG Legroweg 64 A
9761 TD Eelde