snelle levering
nette, snelle aflevering.
De rechter koplamp is defect kwam ik in de avond achter
Mijn airco werkt niet
Auto zag er prima uit en netjes afgeleverd door een vriendelijke Janine.
Ik ontdekte vrijwel direct dat ik te snel heb beslist en elektrisch rijden nog niets voor mij is. Hierop werd door Mobility Service zeer meedenkend en correct gereageerd en er kwam een oplossing.
Aan huis geleverd en oude weer mee terug.. geen gezeur..
Zeer stipte levering, geheel volgens afspraak.
zie hieronder
snelle service
nee
nette afhandeling, snel verwerkt alles
Aflevering werd zeer gehaast gedaan. Had verwacht dat Mobility service de auto zelf ook aan een grondige inspectie had onderworpen en hersteld zou hebben.
Prima op locatie (met op de dag zelf nog wisseling). Ook Reinier had precies de klantbehandeling die ik mij wens.
Snel en betrouwbaar
Auto is een "jong gebruikte" auto (11 maanden en bijna 18K) maar is in een prima conditie voor de komende periode van 36 maanden.
De auto met de schade zou later deze maand worden ingeruild voor een nieuwe leaseauto en ik heb nu tot die tijd de beschikking over de vervangende auto. Uitstekend geregeld.
n.v.t.
Burgemeester JG Legroweg 64 A