Ondanks het aanleveren van een auto met een defecte airco! Dat stemt niet positief.. qua review (Wat zeker een QA "aandacht checklist punt.. is!/zou moeten zijn, als ervaren lease auto gebruiker, lijkt me.. Onbegrijpelijk!) helaas ook in een periode van meer dan 25gr C bij dagelijkse rit vv 300 km.. Heeft de service afd. & gedelegeerde student/chauffeur dit ruimschoots goed gemaakt door perfecte afstemming&aflevering op m'n werk locatie in Sluiskil Zeeuws-Vlaanderen!
Opgehaald in Eelde, prettige ontvangst, duidelijke uitleg (voor zover mogelijk) is een nieuw model EV, dus even puzzelen. Aangegeven dat ik er wel uit kom, voorstudie reeds gedaan 😉
persoonlijke touch, makkelijk afspraken maken. aflevering was prima en snel geregeld.
nvt
Levering prima. Echter de auto was niet geactiveerd en om dat alsnog voor elkaar te krijgen kost veel tijd.
Helaas heeft dit model ook krassen en heeft deze uitvoering geen parkeer sensoren. Dat wordt dus weer even wennen!
Snelle levering en auto in perfecte staat afgeleverd.
Netjes conform afspraak geleverd. Er wordt echter geen tijd genomen om de auto uitvoerig langs te lopen op beschadigingen bij aflevering. Zo is een kras in het interieur (middenconsole) niet opgevallen.
Auto ziet er perfect uit en is volgetankt.
Op tijd en snelle afhandeling
Vriendelijk vent
Zie voorgaande commentaren.
Aflevering is persoonlijk en netjes verlopen
mijn achterruit is geheel gebarsten en binnen 45 minuten werd mijn auto thuis opgehaald en een vervangende auto gebracht zodat ik meteen weer op pad kon.
Top service, duidelijke communicatie en super aflevering!
nette service
Mijn eerst volledige EV (Nissan Leaf) en de eerste rij-indruk is "indrukwekkend".
nee
Er zat een krasje op de voorkant wat we pas bij aflevering zagen. Niet heel erg maar wel verstandig om voor een aflevering even dit soort dingen te checken.
Was prima
snelle levering