Vriendelijke en professionale afwikkeling door Jermaine.
Ging mooi soepel en koste niet te veel tijd.
Informatie verstrekking. De meter van de benzinetank blijft hangen, dit was bekend maar is niet duidelijk gecommuniceerd. De tank viel in no-time van 1/4 vol naar 0.
nvt
Altijd inzetbaar! Top service bedankt!
De afspraken werden nagekomen en uitleg was duidelijk
nee ging prima
Op zaterdag staan jullie binnen 10 minuten klaar met een vervangende auto
Snel en op afgesproken tijdstip.
De aflevering was prima, helaas had de persoon die de auto af kwam leveren, niet de informatie meegekregen met betrekking tot mijn tankpas. Normaal zou hij die wel meekrijgen zei hij. Gelukkig kreeg ik deze wel 2 dagen later in mijn brievenbus. De pool van mijn accu was niet goed vastgezet, waardoor ik twee dagen later mijn auto niet meer kon starten. Nu kan ik dat gelukkig zelf weer vastzetten, maar dit is wel heel slecht opgeleverd vanuit de opslag.
Was voor mij 1e keer. Goed en correct geholpen, verder nog geen ervaringen met dit bedrijf.
Ervaring met Patrick zeer positief, deskundig, professioneel en vriendelijk.
Van te voren gebeld worden, heel prettig. Daarnaast kleine uitleg van een vriendelijke vent!
Deze wel
Keurig gepoetst thuis afgeleverd met deskundige uitleg
Goede service, goede communicatie.
Alles was top voor elkaar
Netjes of schoon
Nette afhandeling en schone auto
Mooi op de hoogte gehouden van wanneer de bezorger er was helemaal top
auto werd precies op de afgesproken tijd afgeleverd
nee
Snelle levering. Levering aan huis. Goede en duidelijke informatie.
Ondanks het aanleveren van een auto met een defecte airco! Dat stemt niet positief.. qua review (Wat zeker een QA "aandacht checklist punt.. is!/zou moeten zijn, als ervaren lease auto gebruiker, lijkt me.. Onbegrijpelijk!) helaas ook in een periode van meer dan 25gr C bij dagelijkse rit vv 300 km.. Heeft de service afd. & gedelegeerde student/chauffeur dit ruimschoots goed gemaakt door perfecte afstemming&aflevering op m'n werk locatie in Sluiskil Zeeuws-Vlaanderen!
Burgemeester JG Legroweg 64 A
9761 TD Eelde