Ook nog uitleg gekregen over de instelling van de auto/koppeling telefoon en wat tips.
2 puntjes : In de achterbak mist het afdekzeil van de bagage Interieur zag er netjes schoon uit met uitzondering van de binnenzijde van linkerportier, armleuning ziet er wat smutzig uit.
Flexibel in locatie en tijd van de aflevering
Alles liep voorspoedig en volgens de planning.
Snelle service. Klantvriendelijk en persoonlijk contact. Luisteren goed naar wensen.
Korte lijnen, snelle reactie, locaal bedrijf
Nvt
De auto werd op het agfesproken tijdstip afgeleverd. De auto voldoet aan de verwachting.
Goede service, zowel voor, tijdens als na levering.
behulpzame en aardige 'brenger', mooi op tijd.
Vond voor de duurste uitvoering van de kona er wel een nummerbord met opgelegde letters op zou zitten. Zaten wel op de goedkopere leaf.
Goede service afspraken worden nagekomen
Netjes afgeleverd, duidelijke uitleg.
Ik had uiteindelijke zelf de keus waar ik hem wou ophalen of waar hij afgeleverd mocht worden. Voor ons was Eelde het makkelijkst en daar werd ik gastvrij ontvangen en de uitleg van Janine was ook prima!
Denk het wel kan volgende week pas gebruik maken van deze auto
Alles volgens afspraak.
Goede duidelijke tijdige en vriendelijke service
Alles verloopt goed
Vind het jammer dat de melding niet opgevallen is geworden bij diegene wat de auto heeft afgeleverd. Tevens zit het middenconsole los(sluit niet goed), wat ook blijkbaar niemand is opgevallen.
Niet dat ik weet
Burgemeester JG Legroweg 64 A