Zeer klant gericht

Wat een prima service. De leaseauto werd voor de deur afgeleverd. Uiteindelijk toch een enkele reis van zo'n 330 kilimeter. De chauffeur was professioneel en deed zijn werk met passie en plezier. Ik heb inmiddels via het bedrijf een jarenlange ervaring met Mobility Service naar zeer grote tevredenheid. Ik beveel deze lease maatschappij dan ook van harte aan.

Alles prima volgens afspraak verlopen

Fijne Chauffeur , aflevering slecht !!

Beste, Auto is haastklus geweest, buiten het kleine deukje links achter was de wagen oppervlakkig schoon gemaakt en de ramen waren nog smerig!! Verder heb ik al wel met veel plezier in de Kona rond gereden dus dat maakte het gisteren enigszins goed. Wacht nu af wanneer er met ons/mij contact op genomen gaat worden. Mvrgr. Joost van den Broek Jan Verschuuren BV

leasen zonder zorgen

persoonlijk, meedenkend en snel

positief

positief

Keurig optijd, nette jonge man, auto keurig netjes

Concurrerend, heldere communicatie klantvriendelijk

Aanvraag lease keurig digitaal. Er werd snel gereageerd en vragen werden goed beantwoord. Goede uitleg bij levering

Prima service en uitstekende kennis!

Fijne medewekers met kennis en gemeende interesse om je zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Ben erg blij dat ik bij deze mensen mijn lease contract heb lopen.

Alles wat je van een leasemaatschappij mag verwachten

klantvriendelijk, meedenken, flexibel, goed bereikbaar

Goed geholpen

Nemen de tijd om alles goed af te handelen.

Nette aflevering

Vriendelijke chauffeur, nette aflevering, duidelijke uitleg.

Vriendelijk, compleet, duidelijk.

Degene die de auto kwam brengen nam veel tijd om ons alles uit te leggen. Communicatie rondom aflevering gewoon prima.

Tevreden over de levering.

Hierbij ben ik tevreden over de levering van de leaseauto. De auto werd op tijd afgeleverd zoals afgesproken.

Zeer nette afhandeling!

Erg goed.

Goede prijzen, goede service, heldere offerte en snelle levering voorloop auto. Ze hadden voor de Tesla Model 3 by far de beste aanbieding in de markt.

Goede, vlotte service. Enkel handtekening en wat uitleg nodig, in korte tijd geheel afgehandeld.

Super goede service!

Een week voor de start van mijn nieuwe baan werd ik gebeld door Mobility Service mbt levering auto. De auto werd geleverd op afgesproken tijdstip en ik kreeg de nodige uitleg over de auto. Super goede service!

Zeer vriendelijke proactieve dienstverlening

Oplossingsgerichte service, snel en duidelijk. Aanbeveling: bij het afleveren van een elektrische auto is het verstandig een tijdelijke oplaadkaart te verstrekken, opdat de auto ook daadwerkelijk gebruikt kan worden.

Vriendelijke en netjes afgeleverd

Op tijd geleverd, vriendelijke bezorger. Gezellig gesprek gehad en goede service.

Zeer vriendelijk geholpen!

Vriendelijk en snel geholpen, duidelijke uitleg gekregen, helemaal tevreden!

Levering auto prima. Goede communicatie over de levering met de chauffeur. Wel korte instructie over de elektrische auto. Minder tevreden met stukjes achtergebleven plakband op en in de auto. Moet ik er nu zelf van afpulken....

prettig bedrijf

goed geholpen ,auto keurig gebracht. snelle levering ,kortom top!

met Mobilyy service erg goed, met dealer minder

Contact en correspondentie is perfect, alleen de dealer waar de auto vandaan moet komen heeft het erg druk en weet niet waar het soms over gaat.

klantvriendelijk en practisch

meedenkende oplossing voor een probleem door mijzelf veroorzaakt (schade)

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde