Prima begeleiding geen druk

Hartstikke goede begeleiding Fijne snelle service

Vriendelijke werknemers en kort schakelen

Veel vragen gehad en deze werden snel en kundig beantwoord. ga zo door!!

Vriendelijk en snelle service

Alles wordt altijd heel snel geregeld! Ze doen er alles aan om je zo goed mogelijk te hulp te staan! Daar ben ik super blij mee bedankt!

Netjes gehandeld.

Mijn auto werd thuis netjes afgeleverd, maar deze meneer wist alleen niet hoe het zat met een tank pas die ik zou krijgen.

Goede service en afspraken nagekomen

Auto afgeleverd op locatie volgens afspraak. Ga ervan uit dat ook de nazorg goed zal verlopen.

Snel, accuraat en uiterst klantvriendelijk.

Binnen drie dagen een Hyundai Kona Electric voor de deur terwijl de levertijd bij de dealer 12 maanden is. Super goed geregeld!

service gericht

super goed

Snelheid en kwaliteit, het kan dus wél!

Het was zover; een nieuwe leaseauto. Altijd een leuk moment, vooral als je al een tijdje in een auto reed met technische gebreken. Helaas was er toch wat vertraging op de levering van de auto, ondanks dat het voorraad-lease was. Dit was geen enorme ramp aangezien het maar om een paar dagen ging, maar vanwege mijn vakantie viel het net op een ongunstig moment. Dit was geen probleem voor Mobility Service; Er werd op zéér korte termijn een tijdelijke auto geregeld en thuis afgeleverd. Twee dagen later werd de dan de 'echte' auto geleverd, op mijn vakantie adres! De chauffeur Patrick was ontzettend vriendelijk en kon vol passie en trots vertellen over de auto. Dit maakte de ervaring voor mij nóg mooier. Ik zat diezelfde middag zo trots als een pauw in mijn nieuwe auto. Top service!

Nette levering volgens afspraak

De levering was snel, beleefd en volgens de gemaakte afspraken. Er werd goed naar de auto gekeken om "gedoe" achteraf te voorkomen. Hartstikke fijn:)

Prima geregeld. Goede en snelle communicatie.

Goede service en vriendelijke mensen.

Er werd goed meegedacht met het vinden van een gewenste auto. De aflevering was vlot en prima. Gede service.

Keurig netjes en duidelijk

Netjes afspraak voor levering via telefoon. Tijdskader werd gehaald. Nette meneer die auto kwam brengen, met uitleg!

Vriendelijk, to the point en op tijd.

Keurige afhandeling van de overdracht.

Prettig contact aflevering volgens afspraak.

Het telefonisch contact was prettig, toegezegde info werd snel verstuurd. De aflevering van de auto is soepel en plezierig verlopen.

Snel en flexibel!

Alles was erg snel geregeld en zelf een verandering van afleverlocatie een dag van te voren was fijn opgevangen!

Aflevering goed maar direct problemen met auto

De aflevering door de medewerkers is prima gegaan. Geen klachten. Auto zag er goed uit. Alleen na 7 kilometer rijden ging er een lampje op het dashboard branden dat de auto direct naar de merkdealer moest. Toen begon het gezeur. Auto is nog geen 24 uur in mijn bezit maar staat al bij de 2e garage... Renault route mobile had geen spullen bij zich en deed niets want hij kon niets. Ondanks mijn melding aan de meldkamer. Zit je dan voor niks op te wachten.Wij hebben ook geen bon getekend want hij wilde niet eens bellen naar zijn eigen garage. Klantonvriendelijk! Dan maar weer bellen naar andere garage en zij gaan auto nu "uitlezen". Ondanks het brandende lampje toch maar weer de weg op. Kost ons al veel tijd en stress. Zo jammer want je moet kunnen genieten van je nieuwe auto.

Goed, weinig mee te maken gehad.

Geen op of aanmerkingen

Stormschade en de volgende dag vervangend vervoer!

Enorm met klant meegedacht, echt geweldig!

Top service

Alles wordt keurig netjes uitgelegd en wordt goed geleverd. Dik tevreden

vriendelijk ontvangst en afhandeling

heel goed

Snelle goede service

Altijd nette afhandeling! Top bedrijf met top service!

Prima, prettig, positief.

Prima, prettig, positief.

Goede service en afgeleverd op het afgesproken tijdstip

Goede service. Op tijd afgeleverd en auto zag er zo uit als verteld. Ook kleine aandachtspuntjes zijn snel opgepikt en opgelost. Kortom dik tevreden.

Super vriendelijk, begripvol en uitstekende service!

Nadat ik een een auto-ongeluk heb gehad met een paar maanden oude auto, voelde ik me een beetje schuldig, ondanks dat ik er niets aan kon doen. De mensen bij MobilityService waren ongelooflijk vriendelijk, hielpen me bij de afhandeling en waren alleen maar blij dat mij en mijn vrouw niets overkomen was. Uiteindelijk heb ik een prachtige, nieuwe auto meegekregen, zodat ik weer naar het werk kan! Echt een super vriendelijk, menselijk bedrijf!

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde