Ben erg plezierig geholpen fijn bedrijf met een goede contactpersoon

Wilco en Andreas hebben me super geholpen met mijn tijdelijke leaseauto. proactief, erg vriendelijk en super correct.

Tot enmet Uitlevering ging het goed . Toen ik net weg was kwam ik er achter dat ik mijn laad sleutel niet had dus ben ik omgedraaid om de sleutel op te halen. Er kwam direct een medewerker naar buiten en even later kwamen er nog twee bij.ik was nog in gesprek met de eerste persoon . Die eerst vertelde dat ze het adres van de garage niet geven. maar wilde eerst wel zorgen dat de druppel opgehaald wordt. Alleen toen was het in één keer niet meer mogelijk. Hij zegt ik loop vast met je en we komen er niet uit .en hij loopt weg?? De andere personen stonden er bij en daar heb ik nog een goed gesprek mee gehad. Ook gaven ze aan dit te regelen en zo kon ik de volgende dag mijn druppel op halen. Deze twee BEDANKT.

Consistently Great Service and Support

Very satisfied with the service provided by Mobility Service. The car handover process was smooth and professional, and the pickup and drop service made everything very convenient. Their team is always available when needed and quick to provide support whenever questions or issues come up. Overall, a reliable and customer-friendly leasing partner.

Arjan is top

Fijn als mensen met je meedenken. En gelukkig hebben jullie er 1

Autorijden moet betrouwbaar zijn, en als er wat is, dat is Mobility Service er voor je. Top bedrijf!

Duidelijk aanbod, transparante voorwaarden, goede service.

Uitstekende service

Krijg altijd heel goede en uitstekende service van Mobility Service.

vriendelijke medewerker

De auto wissel ging vlot en de medewerker was vriendelijk.

Geweldige ervaring

Bij MT mobility een scootmobiel gehuurd voor 1 week vakantie. Goede duidelijke communicatie, alles goed en keurig geregeld. Erg vriendelijk personeel en een zeer fijne en degelijke scootmobiel. Echt een aanrader.

duidelijke uitleg en een goede begeleiding.

Good

Good

Alles ging zoals afgesproken, gebeld en de trace werkte perfect. Hierdoor hoefde ik niet lang te wachten en verliep alles soepel.

Hele soepele aflevering.

Alles netjes genoteerd. Niet alles ging zoals gepland maar dat werd prima gecompenseerd met de professionele verwerking.

Snel en goed geregeld

Mobility Service is zeer professioneel en flexibel. En snelle afwikkeling aanvraag en aflevering.

Perfect geregeld

Telefonisch goed bereikbaar, goed advies. Kortom een manier van werken die ik zelf nastreef en bij mij past.

Goede en betrouwbare service

Goede ervaring met Mobility Service Nederland. Snelle communicatie, duidelijke afspraken en alles rondom de leaseauto was netjes geregeld. Zeker tevreden over de service.

Was goed maar nu iets minder

Ik had een top auto, maar die moest gewisseld worden. Waarom weet ik precies niet, maar ik kreeg een nieuwe auto die enorm stinkt naar sigaretten. De geur krijg ik helaas niet weg en is erg storend. Blijkbaar heeft de vorige eigenaar toch gerookt in de auto terwijl dit niet mag. Jammer dat de auto dan toch weer wordt uitgeleverd zonder de geur te verwijderen.

Duidelijk, rustig en helder

Ik had een aanrijding en moest weten hoe ik het aan moest geven. Ik ben goed geholpen over hoe nu verder.

Je krijgt exact wat je afgesproken & verwacht. No nonsens!

Zie boven

Goede aflevering van auto thuis gehad

Vriendelijk uitleg en aflevering van Peugeot 208e, blij mee.

Perfect geregeld!

Fijn dat de auto thuis afgeleverd werd

Fijne ervaring met super mooi resultaat

Fijne ervaring met super mooi resultaat.

Altijd op tijd en levering volgens afspraak!!!

Van aanvraag t/m levering,alles volgens afspraak en servicegericht!!!

Op tijd geleverd

altijd goed

Al lange tijd klant en men denkt graag met je mee en werkt aan oplossingen @Maickel de Jong en collega's bedankt weer.

Mooi auto wissel gehad met de mensen van mobilitylease - ruim op tijd en ontzetten professioneel. Na de wissel ook nog telefonisch hulp gehad met wat technische snufjes. Toppers!

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde