Laden reviews...
156 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een betrouwbare service, vriendelijk personeel en een vlekkeloos proces. Klanten waarderen duidelijke communicatie en tijdige leveringen. De ervaringen duiden op een hoge tevredenheid over Mobility Service in diverse situaties. Over het algemeen krijgen klanten een positieve indruk.
Heel blij met de service.
1 July 2026
Iman
Zevenaar
Klantvriendelijk, goede service.
26 June 2026
Stef
Schiedam
Mijn auto netjes op tijd geleverd en de vorige netjes ingenomen. Er werd tijd genomen om alles rustig toe te lichten.
25 June 2026
Waldo
Zoetermeer
Ik moet zeggen dat ik heel erg onder de indruk ben van dit bedrijf. Mijn accountmanager (ik denk dat dat zijn functie of rol is) heeft echt heel erg zijn best gedaan voor me. Ik ben natuurlijk een scherpe ondernemer die altijd op zoek is naar kostenbesparing, mijn auto ging net voordat ik wilde overnemen raar doen. na 5 jaar lekker rijden (letterlijk 3 dagen voor ik m in moest leveren) problemen vertonen. Ik had aangegeven m over te willen nemen maar ja met al die problemen was dat wel veel geld voor onzekerheid. Hij het echt alles uitgelegd, geen addretjes onder het gras gestopt en ALLE opties die ik heb meegedacht. Fantastische service. Als ik nog eens ga leasen of (misschien wel opnieuw nu) gaan we zaken doen, zelfs als t ergens anders goedkoper kan!
19 June 2026
Jeroen
IJsselstein
contact verloopt altijd via dezelfde persoon wat wij als zeer prettig ervaren. Je vragen worden altijd direct beantwoord of op kort termijn terugkoppeling. Snelle en goede service.
18 June 2026
Claudia van Eijk
Roosendaal
Ik ervaar de samenwerking met Mobility service als zeer prettig.
17 June 2026
Michael Dekkers
Lage Zwaluwe
Goede begeleiding bij de keuze van de auto. Verschillend opties werden doorgerekend, inclusief mogelijke keuze extra's. Ook werd er proactief geholpen bij de inname van de voorloop auto zodat kosten werden bespaard.
16 June 2026
Thom
Almere
Wij werken nu enkele jaren met veel plezier samen met Mobility Service. Een groot deel daarvan is te danken aan Arjen en Janine. Arjen is altijd bereikbaar, denkt actief mee, heeft ontzettend veel kennis en zet altijd dat stapje extra wanneer nodig. Hij is écht betrokken bij zijn klanten. Ook Janine verdient een groot compliment. Samen zorgen zij ervoor dat alles snel, goed en prettig wordt geregeld. Wat ik vooral waardeer, is de persoonlijke benadering. Er wordt meegedacht, afspraken worden nagekomen en vragen worden snel opgepakt. Dat niveau van service kom je tegenwoordig niet overal meer tegen. Dank voor de fijne samenwerking. Arjen en Janine laten iedere keer weer zien wat echt klantgericht werken is en zijn een grote meerwaarde voor Mobility Service.
10 June 2026
Martine
Groningen
Bij een storing van de SOS dienst in mijn auto contact opgenomen, en er wordt direct actie ondernomen. Ik kan de auto langs komen brengen en krijg een leenauto mee.
8 June 2026
Jeffrey
Haren
Fijn en snel geholpen
3 June 2026
Samuël
Breda
Wilco en Andreas hebben me super geholpen met mijn tijdelijke leaseauto. proactief, erg vriendelijk en super correct.
Beveelt niet aan
2 June 2026
Herman
Groningen
Tot enmet Uitlevering ging het goed . Toen ik net weg was kwam ik er achter dat ik mijn laad sleutel niet had dus ben ik omgedraaid om de sleutel op te halen. Er kwam direct een medewerker naar buiten en even later kwamen er nog twee bij.ik was nog in gesprek met de eerste persoon . Die eerst vertelde dat ze het adres van de garage niet geven. maar wilde eerst wel zorgen dat de druppel opgehaald wordt. Alleen toen was het in één keer niet meer mogelijk. Hij zegt ik loop vast met je en we komen er niet uit .en hij loopt weg?? De andere personen stonden er bij en daar heb ik nog een goed gesprek mee gehad. Ook gaven ze aan dit te regelen en zo kon ik de volgende dag mijn druppel op halen. Deze twee BEDANKT.
1 June 2026
Allert huberts
Hoogkerk
Very satisfied with the service provided by Mobility Service. The car handover process was smooth and professional, and the pickup and drop service made everything very convenient. Their team is always available when needed and quick to provide support whenever questions or issues come up. Overall, a reliable and customer-friendly leasing partner.
1 June 2026
Manojit Paul
's-Hertogenbosch
Fijn als mensen met je meedenken. En gelukkig hebben jullie er 1
30 May 2026
Marc
Assen
Duidelijk aanbod, transparante voorwaarden, goede service.
28 May 2026
Dave Ormel
Monster
Krijg altijd heel goede en uitstekende service van Mobility Service.
26 May 2026
Boyke
Almere
De auto wissel ging vlot en de medewerker was vriendelijk.
21 May 2026
Marieke Mulder
Bovensmilde
Bij MT mobility een scootmobiel gehuurd voor 1 week vakantie. Goede duidelijke communicatie, alles goed en keurig geregeld. Erg vriendelijk personeel en een zeer fijne en degelijke scootmobiel. Echt een aanrader.
21 May 2026
Diana
Someren
duidelijke uitleg en een goede begeleiding.
17 May 2026
Tammo
Muntendam
Good
Somayeh Neysari
Voorburg
Alles ging zoals afgesproken, gebeld en de trace werkte perfect. Hierdoor hoefde ik niet lang te wachten en verliep alles soepel.
Roy
Breda
Alles netjes genoteerd. Niet alles ging zoals gepland maar dat werd prima gecompenseerd met de professionele verwerking.
Shaun
Almere
Mobility Service is zeer professioneel en flexibel. En snelle afwikkeling aanvraag en aflevering.
13 May 2026
Edwin Veele
BENTHUIZEN
Telefonisch goed bereikbaar, goed advies. Kortom een manier van werken die ik zelf nastreef en bij mij past.
13 May 2026
Marc Dirkse
Lelystad
Goede ervaring met Mobility Service Nederland. Snelle communicatie, duidelijke afspraken en alles rondom de leaseauto was netjes geregeld. Zeker tevreden over de service.
7 May 2026
Arjen