Mooi auto wissel gehad met de mensen van mobilitylease - ruim op tijd en ontzetten professioneel. Na de wissel ook nog telefonisch hulp gehad met wat technische snufjes. Toppers!
Goede wagens, keurig onderhouden en het contact is direct en afspraken tot bijvoorbeeld levering verliepen soepel en correct.
Aardige man
Ik had een vervelende schade waarbij 180km terug rijden lastig was (maar wel te doen). Marc van de schadeafdeling heeft perfect geholpen om ten eerste terug te komen naar huis maar daarnaast ook te regelen dat het juiste schadebedrijf werd gezocht. Daar aangekomen had Mobilty Service al een leenauto klaar gezet terwijl ik alleen voor het 'opnemen van de schade' langs zou komen. Een dikke 5 sterren!!
Bedankt voor de 5 sterren, David! Fijn dat onze collega Mark je zo goed heeft kunnen helpen na de schade en dat het vervangend vervoer direct voor je klaarstond. We doen ons best om dit soort vervelende situaties zo soepel mogelijk op te lossen, dus goed om te horen dat dit bij jou gelukt is. Veilige kilometers weer! Groet, Team Mobility Service
gewoon goed, goed contact, goed geïnformeerd, op tijd etc.
Bedankt voor het compliment, Stan! Fijn om te horen dat de communicatie en de aflevering precies volgens afspraak zijn verlopen. Veel plezier met de auto! Groet, Team Mobility Service
Vandaag mijn nieuwe leaseauto gekregen. Perfect op afgesproken tijd helemaal correct afgeleverd door vriendelijke chauffeur. :-))
Gefeliciteerd met je nieuwe leaseauto, Edwin! Super om te horen dat de aflevering door onze chauffeur precies volgens afspraak en naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk dat de start met een nieuwe auto vlekkeloos is, dus bedankt voor deze mooie review. Veilige kilometers gewenst! Groet, Team Mobility Service
Bij eindigen van mijn aanstelling moest de auto ingeleverd worden. Dat werd door een mevrouw gedaan die haar naam niet wilde geven en eigenlijk had ze ook niets bij haar dat ik kon zien dat zij de auto zou meenemen. Ik moest bellen om erachter te komen dat het ok was.
Bedankt voor je feedback, Anil. We werken voor het transport van auto's vaak samen met externe chauffeurs, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat die zich netjes legitimeren bij de overdracht. Goed dat je zelf even hebt gebeld ter controle. We gaan dit bespreken met onze transportpartners om dit in het vervolg duidelijker te laten verlopen. Groet, Team Mobility Service
Goede ervaring gehad. De auto is vlot geleverd, duidelijke instructie en alle mogelijkheid tot het stellen van vragen. Blij mee!
Wat een fijn bericht, Esther! We doen ons best om vlot te schakelen en alle ruimte te bieden voor vragen, dus het is top dat je dit zo hebt ervaren. Heel veel plezier met je nieuwe auto en bedankt voor het vertrouwen in onze service! Groet, Team Mobility Service
Snel gehandeld toen er plotseling een nieuwe pool auto nodig was. Binnen twee dagen stond deze voor mijn deur. Heel fijn!
Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen met de poolauto, Edith! We doen ons best om in zulke situaties direct te schakelen, dus goed om te horen dat de auto binnen twee dagen voor de deur stond. Bedankt voor het compliment en veel veilige kilometers gewenst! Groet, Team Mobility Service
Een professionele organisatie met oog voor de berijder en organisatie met een uitstekende service.
Bedankt voor de mooie woorden, Eric! Goed om te horen dat onze bereikbaarheid en het meedenken worden gewaardeerd. We doen ons best om dit voor elke berijder waar te maken. Graag tot de volgende keer! Groet, Team Mobility Service
4 uur bezig geweest om vervangend vervoer te krijgen en dit ivm 1 lekke band
Beste Bart, Vervelend om te horen dat het proces rondom het vervangend vervoer niet naar wens is verlopen. We willen graag precies uitzoeken wat hier is misgegaan. Een van onze collega's neemt hierover contact met je op. Groet, Team Mobility Service
Super personeel , kundig en meedenkend
Beste Gerard, Fijn dat onze aanpak en het meedenken van het team wordt gewaardeerd. We doen ons best om dit elke dag waar te maken, dus dit is een mooi compliment. Bedankt voor de aanbeveling! Groet, Team Mobility Service
Als het nou gaat om de keuze van een EV, soort banden, velgen, etc. Mobility Service denk altijd met de klant mee. Zelfs op vrijdagavond nog contact met mij gezocht om de EV toe te voegen aan de berijders app. Top!
Beste Marco, Wat goed om te lezen dat je de hulp bij de keuze van je EV en onze service zo waardeert. We vinden het belangrijk om net dat stapje extra te zetten om alles goed te regelen, dus het is top dat de berijdersapp nu helemaal klaar is voor gebruik. Bedankt voor de mooie review en veel plezier met je nieuwe auto! Groet, Team Mobility Service
van bestellen tot aflevering is de communicatie als betrokkenheid top geweest
Wat een mooi compliment, Rob! Goed om te horen dat het proces van bestellen tot aan de aflevering zo soepel is verlopen en dat je onze betrokkenheid hebt gewaardeerd. Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met de auto! Groet, Team Mobility Service
Op lokatie heeft de vriendelijke chauffeur mijn leaseauto afgeleverd. Keurig op tijd en de auto was van binnen en buiten helemaal schoon. Topservice van een betrouwbare leasemaatschappij, dat was wel anders bij onze vorige maatschappij Athlon, die excelleerde in slechte services.
Bedankt voor je mooie review, Michel! We vinden het belangrijk dat onze auto's blinkend schoon en precies op tijd worden afgeleverd, dus het is top dat je dit zo hebt ervaren. We wensen je veel fijne kilometers toe! Groet, Team Mobility Service
Erg tevreden. Heel fijn dat er wordt meegedacht. Top club.
Beste Danny, Bedankt voor de mooie review. We proberen altijd net dat stapje extra te zetten, dus het is fijn dat je dit zo ervaart. Veel plezier met je nieuwe auto! Groet, Team Mobility Service
Vandaag een hele positieve ervaring gehad met de aflevering van mijn auto. Het was een vlotte en unieke ervaring die mij eigenlijk alleen maar bleef verassen. De auto kwam in de ochtend aan vanuit Twente in Utrecht en deze meneer heeft echt mijn dag gemaakt :) En als je het portier opent dan ontdek je in een keer dat er nog steeds bedrijven zijn gewoon en galant zijn. Top bedrijf dus.
Wat een mooi bericht, Antonio! We doen ons best om die extra stap te zetten, dus het is goed om te horen dat de aflevering in Utrecht je zo positief heeft verrast. We geven je complimenten door aan de chauffeur die de auto heeft gebracht. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en veilige kilometers gewenst! Groet, Team Mobility Service
Arjen is DE persoon als het goed om A merk auto’s. Heeft al 2x een mooie auto voor mij geregeld! Top service en denkt goed mee!
Beste Stef, Wat goed om te horen dat Arjen je al twee keer zo goed heeft geholpen bij de keuze voor een nieuwe auto. We vinden het belangrijk om echt mee te denken en de juiste match te vinden, dus het is fijn dat je dit zo ervaart. We geven het compliment aan hem door en wensen je veel plezier met de auto! Groet, Team Mobility Service
Momenteel rijdt ik een (nieuwe) leaseauto van Mobility Service NL. Helaas was daar flinke schade aan gereden terwijl die geparkeerd stond. Het schadeherstel bedrijf heeft enorm veel fouten gemaakt en slecht herstelwerk geleverd (inmiddels is de auto voor de 4e keer bij de schadehersteller). De levert vaak vervelde situaties en discussie op met de schadehersteller. Mobility Lease (en vooral Mark van afdeling schade) zijn hier bijzonder behulpzaam bij en leveren in mijn optiek perfecte service. Zorgen altijd voor zeer netjes vervangend vervoer en pakken alle acties super op.
Beste Stefan, We waarderen het enorm dat je deze ervaring met ons deelt. Het is ontzettend balen dat het traject bij het schadebedrijf zo moeizaam verloopt, maar juist daarom zijn we blij dat ons team, en in het bijzonder Mark, je zo goed kan ondersteunen. We blijven de situatie scherp voor je in de gaten houden totdat je eigen auto weer in perfecte staat voor je deur staat. Bedankt voor je geduld en het vertrouwen in ons! Groet, Team Mobility Service
Elektrische Renault Megane vandaag voor de deur afgeleverd voor tijdelijke huur. Zeer nette auto, 100% opgeladen en 100% schoon. Vriendelijke communicatie met helpdesk en chauffeur / bezorger. Alles gewoon top!
Beste Fred, Hartelijk dank voor deze mooie aanbeveling! Wat goed om te horen dat de Renault Megane precies volgens afspraak, schoon en volledig opgeladen, bij je in Numansdorp is afgeleverd. We doen ons best om het proces van begin tot eind zo prettig mogelijk te laten verlopen, dus dit compliment is een mooie opsteker voor het hele team. Veel plezier met de tijdelijke huurauto! Groet, Team Mobility Service
Hoewel ik eerst had aangegeven de auto zelf op te halen maar het toch iets anders liep, heb ik vrijdag om 15:00 gevraagd of thuisbezorging toch nog mogelijk was. Binnen twee uur stond de auto voor de deur.
Beste Georges, Wat een mooie review. We begrijpen dat plannen soms op het laatste moment kunnen wijzigen, en we zijn blij dat we zo snel konden schakelen om de auto alsnog bij je thuis te bezorgen. Veel plezier met jouw nieuwe aanwinst! Groet, Team Mobility Service
Heel fijn met Maickel en Elwin geschakeld over de nieuwe leaseauto. Meerdere calculaties en opties bekeken en altijd vanuit een adviserende rol hebben ze mij geholpen. Heel fijn!
Beste Mitchell, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de samenwerking met Maickel en Elwin zo positief is verlopen en dat je onze adviserende rol waardeert. We doen ons best om altijd de scherpste en meest passende opties te bieden. Veel rijplezier! Groet, Team Mobility Service
Hele goede service en er werd erg meegedacht. Ben echt supertevreden en een blije berijder.
Beste A, Hartelijk dank voor deze fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent en dat we met je mee hebben kunnen denken. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst! Groet, Team Mobility Service
Meerdere auto's van dit bedrijf, altijd top geholpen
Beste Harry, Hartelijk dank voor deze mooie review! Ontzettend fijn om te horen dat je al bij meerdere auto's naar tevredenheid bent geholpen door ons team. We blijven ons best doen voor die top service! Groet, Team Mobility Service
Uitstekend en stipt met afspraken
Beste E, Bedankt voor deze mooie score! We vinden het belangrijk om onze afspraken stipt na te komen, dus het is goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Tot de volgende keer! Groet, Team Mobility Service
Burgemeester JG Legroweg 64 A
9761 TD Eelde