Leven zonder pijn in mijn rug

Ik kom hier al ruim 20 jaar Altijd vriendelijk behandeld Goede zorg En met de zorg verzekering afgestemd Kost het me per jaar misschien 80 euro maar heb geen pijn en voel me fantastisch

• Locatie: Amersfoort

Na behandeling voel ik me gewoon fitter gedurende een aantal weken.

Van Heuven is deskundig en geeft goede adviezen om klachten te verminderen.

Meer dan uitstekend

Vriendelijk en deskundig.

• Locatie: Deventer

Heb al 4 jaar last van me rug 2 hernias gehad en het bleef maar zeuren. Nu gaat het heel goed na de behandelingen en heb bijna geen last meer. Echt een aanrader als je al langer last van je rug hebt. Groet, Dennis

Zeer vriendelijk personeel

Je bent hier geen nummer maar er is ruimte voor veel persoonlijke benadering, hartelijkheid. Professioneel maar niet afstandelijk.

• Locatie: Deventer

Altijd vriendelijk en klantgericht en in voor een praatje

Positief, al jaren tevreden klant

Kundig en correct

De behandelingen zijn heel belangrijk geweest om mijn klachten niet erger te laten worden.

Van hernia af!

Heb 2x een hernia gehad waarvan 1 dubbele. Na een intensievere periode van wekelijks te gaan ben ik nu al 2 jaar af en toe aan het gaan om het bij te houden. Vakkundige mensen die mijn probleem hebben verholpen waar de fysio het niet voor elkaar kreeg

• Locatie: Amersfoort

Waardevolle ondersteuning voor mijn ruggegraat

Prettige bejegening, vakkundige behandeling.

Zeer vakkundig

Zeer vakkundig en zichtbaar en voelbaar goed resultaat. Zeker aan te bevelen

Vriendelijk vakkundig

Ik heb soms behoorlijk last van de rug. De behandeling bij Van Heuven geven altijd een oplossing.

Deskundig, betrouwbaar en vertrouwd

Zowel dhr. van Heuven als de medewerkers zijn uiterst vriendelijk en deskundig.

Heel blij dat hij er is

Al mee dan q5 jaar onder behandeling g heeft me van heel veel pijn afgeholpen en wij gaan nu om de 5 weken !

Positief

Het heeft mij zeer goed geholpen

• Locatie: Deventer

Zeer fijn en net bedrijf

Ik kom hier al 15+ jaar Erg veel baad bij

• Locatie: Amersfoort

Al meer dan 25 jaar tevreden!

Maakt doeltreffende behandeling op maat.

• Locatie: Amersfoort

Vakkundige behandelingen op maat met goede resultaten

Na jaren lang klachten aan de rug en nek uiteindelijk besloten om bij de heer Van Heuven en behandelplan in te gaan. Dat bleek al snel een hele goede keuze. Naast de goede resultaten van de behandelingen is er ook aandacht voor de persoon. Goede adviezen op maat die bijdragen aan een sneller en vooral langdurig verbeterde gezondheid. Zowel de heer Van Heuven als zijn collega's zijn zeer prettig in de omgang en communicatie. Verbeterpunten heb ik niet kunnen ontdekken. Ik zou de heer Van Heuven zeker aanraden. Dank voor de goede zorg!

Uitstekend en kundige chiropractor

Ik loop hier al 30 jaar dat zegt genoeg Gert van geerestein

Correcte behandelingen

Vriendelijke mensen. Denken altijd aan de klant.

Wonderdokter

Na een behandeling bij de chiropractor zijn mijn klachten als bij toverslag verdwenen. Bovendien is hij erg vriendelijk.

Deskundig en professioneel

Goede informatie en behandeling in informele sfeer

• Locatie: Deventer

Hele fijne praktijk en zeer professioneel!

Chiropractor van Heuven is een hele fijne praktijk en je wordt heel professioneel geholpen. De assistentes zijn altijd bereid te helpen en goed telefonisch bereikbaar. Dick is een fijne chiropractor en zeer kundig!

Veel beter in balans

Ik ben begonnen met de behandelingen bij Dick omdat ik veel pijn in met name mijn heup had, mijn lichaam stond scheef. Ik had ook veel last van hoofdpijn. Na een paar maanden ben ik al veel beter in balans, kan vrijer bewegen, geen pijn meer. De scheefstand is niet weg, maar wel veel minder. En de hoofdpijn is weg!

• Locatie: Deventer

Je krijgt de hulp die jouw lijf nodig heeft om weer mobiel en pijnloos verder te kunnen

Vriendelijke mensen die daar werken. Altijd vrolijk altijd op tijd qua afspraken. Persoonlijk bij de naam aanspreken. Informele sfeer echt top wat ze daar doen voor de mensen

Helemaal uitgelijnd

Ik ga iedere maand voor een behandeling naar de chiropractor om mijn rug en nek weer in orde te brengen.