Eerlijk en goed bedrijf!

Afspraken worden nagekomen, prijs is prima en de mannen die het komen doen zijn echte bikkels!

uitstekend

Ik ben heel tevreden, zowel over hun prijssetting als over de werkzaamheden.. Aardige mensen die hard doorwerkten en goed werk afgeleverd hebben.

Prima bedrijf

Goede en duidelijke voorlichting gehad. En de klus is uiteindelijk uitgevoerd door een TOP team.

Keurige adequate uitleg van Guido en correcte afhandeling. Ondertussen een aantal klanten aangeleverd.

netjes snel heel goed

netjes snel heel goed

Goed werk geleverd.

Werk is vlof volbracht. Misschien wel goed om vooraf voortaan even te waarschuwen voor stofvorming in het huis. Had nog wat oud isolatiemateriaal in de spouwmuren dat zorgde voor stofvorming.

Zeer goed en netjes afgewerkt, volgens afspraak.

Top bedrijf Heb spouw en kruipruimte laten doen. Enthousiaste medewerkers die het karwei netjes afmaken.

Snel en netjes

Monteurs zaten onder in de kruipruimte voor we het wisten. Hebben netjes de isolatie geplaatst. Dakisolatie was ook heel snel klaar. Top werk, we merkten het meteen. Juiste hulp gekregen voor invullen van de formulieren voor subsidie waardoor die ook snel binnen was.

Top advies en uitvoering

Fijn en duidelijk adviesgesprek met Guido. Komt zijn afspraken na. Spouwmuur en vloer isolatie gedaan. Mannen van de uitvoering heb alles zeer vakkundig gedaan, alles weer netje opgeruimd en de voegen mooi gevoegd. Dik tevreden

Eerst een uitvoerig gesprek gehad met uitleg over mogelijkheden. Heel duidelijk. Goede prijs. Daarna is het dak en de vloer geïsoleerd en is er een extra ventilatierooster gemaakt. Vriendelijke, hardwerkende mannen. Zeer tevreden.

Prima, keurig geïnstalleerd, goed personeel

Volgens afspraak en netjes gewerkt

Fantastisch

Leuke mensen die zorgvuldig omgingen met alle zaken die met het isoleren van maar liefst 4 huizen te maken hadden. Ben zeer tevreden. Ook mijn overburen zijn zeer tevreden.

Snel geleverd, heldere communicatie

Project bestond uit dak en vloer isolatie met Isobooster folie. Project is snel uitgevoerd vanaf moment 1e contact tot oplevering. Jammer genoeg heeft een van de medewerkers een nieuwe vloer beschadigd terwijl ik vooraf gevraagd heb niet rechtstreeks op de houten vloer het isolatiemateriaal te snijden.

Tot 3x toe, super tevreden!

Adviseur Edwin gaf een eerlijke en duidelijke uitleg. De mannen welke de muurisolatie werkten netjes en snel, ruimden om huis allemaal weer op en hebben zelfs de ramen afgesproeid! Ook het reparatieklusje nadien, binnen een week uitgevoerd en opgelost. Een top bedrijf waar meerdere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen, super!!!

Top!!!

Afgelopen donderdag mijn huis laten isoleren. In 1 dag klaar en alles keurig opgeruimd. Wat een leuke gasten. Mijn vrouw was met haar klas komen kijken. Die kregen heel leuk tekst en uitleg. ze hebben netjes werk afgeleverd. Moest zoeken naar de gaten voor het inspuiten En dat ook nog eens voor een scherpe prijs.

Scherp geprijsd, eerlijk, beleefd en netjes.

De vloer en de spouwmuren laten isoleren. Vooral de muren was een flinke klus, dat gepaard ging met een hoop rommel en stof. Maar zelfs na een lange werkdag, werd alles keurig opgeruimd en schoongespoeld. Dank jullie wel.

Superstrak werk geleverd door een leuk team

Wij hebben door AZ Isolatietechniek de vloer en de spouwmuur laten isoleren. Een compliment is op zijn plaats voor de mannen die dit hebben gedaan. Het resultaat ziet er super strak uit en het is een gezellig stel dat met respect voor andermans eigendommen hun werk doet. Ze leggen veel uit en overleggen wanneer nodig. Verder hebben ze hun best gedaan alles zo netjes mogelijk weer achter te laten. Wij zijn zeer blij dat we jullie de klus door AZ hebben laten klaren.

Netjes gedaan

De aardige jongens deden hun werk heel netjes en wilden het zo netjes mogelijk achterlaten. Op dit moment niks om op aan te merken. Ik ben heel benieuwd hoeveel effect de bodemisolatie zal hebben op de warmte van de vloer in de koude maanden.

Eerlijk

Onze woning is in het verleden al eens voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hadden het idee dat deze isolatie was weggezakt in de spouw. Bij inspectie blijkt dat dit niet het geval is en word er aangegeven dat na isoleren niet nodig is.

netjes en vlot afgewerkt

Op afgesproken tijd aanwezig. Correcte persoon. Vlot werkend en daarna alles netjes achter gelaten

Service staat voorop!

AZ Isolatietechniek heeft op professionele wijze onderzoek verricht naar de isolatie in mijn spouwmuren. In tegenstelling tot collega's hebben zij monsters genomen om te achterhalen waarmee de muren geïsoleerd waren en wat de staat van het isolatiemateriaal was. Uiteindelijk bleek dat er op dit moment geen investering nodig is om de isolatie verder te verbeteren en daarmee kan ik andere elementen van mijn woning verduurzamen. Een superservice met een eerlijk advies. Een aanrader!

Goeie info uitleg bij start gesprek, harde nette werkers.

Niet zoals gepland, maar toch prima afgewerkt

Onze spouw was, lang geleden, geschuimd. Na inspectie was besloten glaswol in te spuiten. De spuitploeg echter kwam er niet doorheen (het schuim kregen ze niet weggeblazen) en zijn na een uurtje weer vertrokken. Ze hebben alles netjes weer opgeruimd. Guido (de inspecteur) heeft nog aangeboden eens goed te kijken, vooral boven, maar we hebben besloten het schuim te laten voor wat het is: blijkbaar zijn we, achteraf gezien, goed genoeg geïsoleerd. Toch zijn we tevreden: naar ons idee zorgvuldig advies, maar daarna geen onnodige werkzaamheden, al dan niet "alsof". En de rekening: €0,--.

Positieve ervaring

Snelle en duidelijke communicatie, goed werk afgeleverd. Ook fijn dat alles netjes opgeruimd werd!

Uitstekende service

De hele aanvraag is heel professioneel afgehandeld. De medewerkers waren heel klantgericht en werkte netjes. De isolatie van spouwmuur en kruipruimte was in 4 uurtjes geregeld. Top!

Hoofdkantoor: Markstraat 25

3925JP Scherpenzeel

033-277 30 72

Over AZ Isolatie BV

Hoge energiekosten, een koude vloer, muffe lucht of schimmelplekken? AZ-isolatie maakt aan al deze ongemakken een einde! Wij zijn een erkend, SKG-IKOB gecertificeerd isolatiebedrijf. Wij zorgen dat u comfortabeler kan wonen door spouwmuur, dak, vloer en bodemisolatie! AZ-isolatie bied jarenlange ervaring met een breed assortiment. Wij werken met topproducten zoals Knauf Supafil minerale wol, EPS HR++ Parels, Pif folie en Isobooster T5. Wij gebruiken geen chemische producten en zijn voorloper is circulair en biobased producten, zoals Isovals, Hempflax en Gutex. Het is dan ook niet voor niets, dat wij door puur vakmanschap en slim gebruik van kwalitatieve isolatiematerialen meestal veel betere isolatieresultaten behalen dan onze concurrenten. Wij komen vrijblijvend bij u langs en kijken wat er mogelijk is voor uw woning. Zo heeft u geen verrassingen achteraf! Wij gaan voor het beste advies! U ook?