Filters

10

Uitstekend

Van begin tot aan het eind tot aan de puntjes verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Alles goed gegaan, eerst een goede uitleg gehad, daarna goede offerte gekregen en datum afgesproken. Monteurs waren erg vriendelijk en alles netjes opgeruimd. Super tevreden, dus zeker een aanrader!!!

 • Aanbevelen? Ja
7

ALLES GOED GEREGELD EN VOLGENS AFSPRAAK

PERFECT

 • Aanbevelen? Ja
2

Slecht advies, Geen klantgerichtheid en ongecertificeerd werk.

Slecht advies, Geen klantgerichtheid en ongecertificeerd werk. Dit is mijn beleving in drie aspecten Als je een oplossing wilt hebben waarbij je een SLECHT advies krijgt omtrent welke isolatie je moet nemen om vervolgens VEEL PROBLEMEN te krijgen moet je kiezen voor dit bedrijf. De situatie is als volgt, vorig jaar heb ik PIF T5 isolatie laten plaatsen op advies van de adviseur **** **** vanuit het bedrijf (vermijd deze man). Deze heb ik volledig uit handen gegeven aan deze bedrijf vanuit het idee dat de advies correct zou zijn en dat het was gebeurd door een KOMO gecertificeerd bedrijf. Helaas werden wij voor kerst wakker door water dat op ons bed viel. Na verder te kijken zagen wij dat er sprake was van condensvorming op de geïsoleerde daken tussen de isolatielaag en de daklaag. De adviseur is vervolgens langs gekomen op dezelfde dag om het probleem te identificeren en was sceptisch dat de lekkage komt door de isolatie terwijl er sprake is van gigantische condensvorming. Hij zou of vrijdag of maandag communiceren wat er vervolgens kan gebeuren. Een lokale aannemer en dakdekker waren ook op die dag langsgekomen. Vanuit mijn optiek was het wijsheid om die partijen met elkaar op te laten trekken om te kijken wat het probleem nou echt is en hoe dit het beste kan worden opgelost. Toen deze twee met elkaar communiceerde zette **** de hakken in het zand en wou niet meedenken wat het probleem was en hing op. Als mijn dak lek zou zijn, dan zou het lekken tijdens de natte seizoen en toch niet tijdens de koude droge seizoen. Lijkt wel sterk op een KOUDEBRUG. Het werd vervolgens richting de avonduren waarbij ik vervolgens geen contact/ communicatie had gekregen van ****. Ondertussen probeerde wij van alles om de condensatie te verhelpen. Dit vanuit het idee dat vocht met je dakconstructie niet heel fijn is voor de structurele bouwwerk. Ik probeerde om 16, 17, 18 en 20 uur hem te bereiken voor ten eerste mijn excuses voor hoe de communicatie ging tussen de dakde

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Michel, Bedankt voor je review, al verbaast het ons, daar we nog in afwachting zijn van uw reactie op de door ons geboden oplossing. Uw adviseur heeft u tijdens zijn bezoek in 2021 de Pif T5 met afwerking geadviseerd. U koos ervoor om de isolatie door ons aan te laten brengen zonder de afwerking. Zodat u, i.v.m. kosten besparing, de afwerking zelf zou verzorgen. Na uw melding op de vrijdag (een week voor kerst) bij uw adviseur is hij dezelfde dag bij u geweest en de eerste inspectie gedaan. Hierbij zijn er geen zichtbare gebreken aan de isolatie geconstateerd. Wel wees uw adviseur u erop dat u de afwerking nooit heeft aangebracht, ondanks dat afwerking juist ten tijden van verkoop het advies was en door u toegezegd dat u de afwerking zelf ging verzorgen. Hierdoor heeft er condensatie kunnen plaatsvinden. Aansluitend op zijn inspectie heeft uw adviseur aangegeven dat hij ging overleggen en dat u voor maandag einde dag reactie zou krijgen. Zaterdag ochtend heeft uw adviseur per app en mail onze mogelijke oplossing aan u doorgegeven. In verband met uw urgentie hebben wij aangeboden om dezelfde maandag een team te sturen voor nadere inspectie en indien gewenst alsnog de afwerking voor u aan te brengen. U bent hier niet op ingegaan, wel heeft u maandag kantoor benaderd dat u nog geen oplossing gekregen had. Kantoor heeft u hetzelfde aanbod gedaan als uw adviseur, helaas heeft u hierop nog u geen inhoudelijke reactie gegeven, op deze review na. We zullen nogmaals contact met u opnemen.

10

Werkelijk fantastisch

Bij ons is Karim geweest. Een super aardige leuke jongeman met verstand van zaken. Niet ons van alles aansmeren maar gewoon eerlijk gekeken wat kon en nodig was en dat was bodemisolatie. 2 dagen later werd de klus geklaard door, ook weer, super leuke aardige sociale mannen. Wij zijn blij en zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en doortastend

Bij de opname bleek de kruipruimte waar normaal gesproken altijd water staat droog te zijn. Voor de volgende bui was de isolatie uitgevoerd. Het ging allemaal vlot en de ploegen medewerkers die het uitvoerden waren zeer vriendelijk. Verder werd zeer duidelijke informatie verstrekt over de subsidie en werden de juiste documenten die als bijlage bij de subsidieaanvraag moeten netje verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Naar tevredenheid

Kleine miscommunicatie gehad, maar uiteindelijk is alles netjes opgelost en geregeld. Product en werkwijze zijn zeer naar wens.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en snel

Mijn moeder zag er enorm tegenop, maar Jeroen en John hebben prima werk geleverd. Snel, efficiënt, netjes en ze zijn ook nog eens heel aardig. Inmiddels is het een stuk kouder en het blijft binnen merkbaar warmer. Echt fijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gevel isolatie

Professioneel, transparant, goede prijsstelling en komt afspraken na, ook na het isoleren! Kortom, erg tevreden.

 • Aanbevelen? Nee
10

Professioneel geisoleerd

Monteurs waren keurig op tijd en hebben net werk afgeleverd

 • Aanbevelen? Ja
7

fijne samenwerking

In Juli j.l Vloer PIF isolatie laten uitvoeren . Netjes gewerkt door monteurs. Prettig contact met verkoop adviseur Guido, klantenservice , en planning. Ook nazorg , controle beluchting kruipruimte of die voldoende is. Enig minpunt is dat er geen vochtmeting voor en na is gedaan. In de praktijk moet nog blijken of deze mannier van isoleren voldoed. Pif en bodemfolie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles kwam goed ;-)

Ondanks tegenslagen tijdens de werkzaamheden is uiteindelijk alles naar tevredenheid uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
2

De kwaliteit van de opgeleverde diensten is ronduit slecht.

De medewerkers hebben bij het plaatsen van de dakisolatie mijn bank en mijn strijkplank beschadigd (ze hebben deze gebruikt om de folie te snijden). Bij het aanbrengen van de isolatie onder het dak hebben ze deze onvoldoende goed aangeschroefd waardoor deze los is komen te staan. Ik heb meermaals gevraagd om met ons contact op te nemen, maar helaas heeft AZ isolatie geen blijk van interesse getoond om dit op te lossen. AZ isolatie biedt scherpe prijzen aan, helaas staat daar een zeer lage kwaliteit tegenover. Ik beveel daarom dit bedrijf absoluut niet aan.

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima

Goed vakkundig bedrijf, aardig personeel, alles keurig netjes afgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische hulp en vaardigheid bij isolatie

Bij eerste bezoek professioneel advies mtb de kruipruimte. Hierdoor duurde het wat langer voordat het isoleren door kon gaan. T9en dit eenmaal kon gebeuren, binnen twee weken geholpen. Alles binnen 1 dag (vloer en spouwmuurisolatie). Vriendelijke vakmensen. Alles netjes achter gelaten en na betaling factuur hulp met subsidie aanvraag middels uitgebreide pdf bestand.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect.

Alles keurig volgens afspraak in orde gemaakt. Uiterst correcte en vakkundige vakmensen. Aan iedereen aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles snel en conform offerte uitgevoerd.

Mijn ervaring met A.Z Isolatie is uitstekend. De verwachte wachttijd werd geschat op 4 a 5 weken, echter door een geluk was ik binnen 1 week aan de beurt. De monteurs Jeroen en Jhon hebben de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd en na het werk werd alles keurig opgeruimd. Als laatste heeft Jeroen met mij alles buiten nagelopen en uitgelegd wat er precies was gebeurt. Kortom om goed bedrijf die doen wat ze beloven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super in alles

Monteurs keurig op tijd. Beschaafde en super aardige monteurs. Er stonden 2 dagen in de planning, maar ze hebben het in 1 dag afgemaakt. 's morgens om 07.15 uur begonnen tot 18.45 doorgewerkt. Wat een kanjers. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Onze zolderetage ziet er pico-bello uit.

 • Aanbevelen? Ja
2

Afzetters

Afzetters! Wilden voor isolatie middels PIF 1800,-. voor 45M2. Dit was akkoord. Toen ik navroeg of de vochtigheid van de kruipruimte een issue was werd hier negatief op geantwoord. Echter, bij uitvoering bleek dat toch PFE moest worden gebruikt. Dit kon ineens voor dezelfde prijs alsof dat een geluk was. Verkoper had echter al 1250 genoemd. Een PFE parel isolatie met HR++ kost gemiddeld zo'n 1200 euro voor 45M2. Hetgeen hun verkoper ook aangaf in 1e instantie. Dit heb ik zelfs zwart op wit. Toen ik toch van de isolatie middels hen af wilde zien dreigden ze gelijk met kosten en een proces via de rechtsbijstand. En inmiddels heb ik nu een faktuur voor annuleren voor 700 euro. Het gaat nu dan ook naar de rechtsbijstand.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goed geregeld

Goedemorgen communicatie,was iemand ziek geworden,dus afgesproken tijd werd niet gehaald. Maar toch hun best gedaan en 5 uur later werd er binnen 1.5 uur isolatie aangebracht. Goede prijs/kwaliteit ,prima hardwerkende installateurs en een hele goede verkoper van AZ.Duidelijke uitleg en tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van A tot Z goed geregeld

Afspraak om te bepalen welke isolatiemaatregelen bij onze hoekwoning passen was snel gemaakt. Professioneel onderzoek. Binnen een maand vloerisolatie aangebracht. Medewerker maakte foto’s van proces in kruipruimte. Hoeveel het scheelt in ons gasverbruik moet natuurlijk nog blijken. Onze vloerverwarming presteert vast beter.

 • Aanbevelen? Ja
8

Correcte en snelle afhandeling

Wij hebben positieve ervaringen met AZ Isolatie en de medewerkers, zowel in het offerte- als in het uitvoeringstraject. Ook de hulp bij het indienen van de subsidie-aanvraag verliep snel en correct. Op desbetreffende aanvraag werd dan ook zonder problemen positief beslist.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect conform afspraak uitgevoerd.

Na een prettige en uitvoerige inventarisatie een correct voorstel ontvangen met subsidie toelichting. De uitvoering is professioneel gedaan met zorgvuldig geboorde gaten in de hoeken van de voegen. Achteraf zijn deze gaten onzichtbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top! Snel, netjes mensen weten wat ze doen.

Was super. Goed advies gesprek gehad en ook de uitvoering was top. Leuke jongens die van aanpakken weten. Waren er om 8 uur en om 14 uur reden ze weeg en hadden 132m2 spouwmuur geïsoleerd. Ook de gaatjes zijn niet meer te zien.... Zeker een aanrader!! Gr Jacco

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect bedrijf.

Vandaag de mannen van A-Z isolatie aan het werk gehad. Hard werkend en alert personeel. Keurig werk geleverd en alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Toppers!!

 • Aanbevelen? Ja

Over AZ Isolatie BV

Hoge energiekosten, een koude vloer, muffe lucht of schimmelplekken? AZ-isolatie maakt aan al deze ongemakken een einde! Wij zijn een erkend, SKG-IKOB gecertificeerd isolatiebedrijf. Wij zorgen dat u comfortabeler kan wonen door spouwmuur, dak, vloer en bodemisolatie! AZ-isolatie bied jarenlange ervaring met een breed assortiment. Wij werken met topproducten zoals Knauf Supafil minerale wol, EPS HR++ Parels, Pif folie en Isobooster T5. Het is dan ook niet voor niets, dat wij door puur vakmanschap en slim gebruik van kwalitatieve isolatiematerialen meestal veel betere isolatieresultaten behalen dan onze concurrenten. Wij komen vrijblijvend bij u langs en kijken wat er mogelijk is voor uw woning. Zo heeft u geen verrassingen achteraf! Wij gaan voor het beste advies! U ook?

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd