Filters

8

Correcte en snelle afhandeling

Wij hebben positieve ervaringen met AZ Isolatie en de medewerkers, zowel in het offerte- als in het uitvoeringstraject. Ook de hulp bij het indienen van de subsidie-aanvraag verliep snel en correct. Op desbetreffende aanvraag werd dan ook zonder problemen positief beslist.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect conform afspraak uitgevoerd.

Na een prettige en uitvoerige inventarisatie een correct voorstel ontvangen met subsidie toelichting. De uitvoering is professioneel gedaan met zorgvuldig geboorde gaten in de hoeken van de voegen. Achteraf zijn deze gaten onzichtbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top! Snel, netjes mensen weten wat ze doen.

Was super. Goed advies gesprek gehad en ook de uitvoering was top. Leuke jongens die van aanpakken weten. Waren er om 8 uur en om 14 uur reden ze weeg en hadden 132m2 spouwmuur geïsoleerd. Ook de gaatjes zijn niet meer te zien.... Zeker een aanrader!! Gr Jacco

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect bedrijf.

Vandaag de mannen van A-Z isolatie aan het werk gehad. Hard werkend en alert personeel. Keurig werk geleverd en alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Toppers!!

 • Aanbevelen? Ja
1

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ik heb vloerisolatie laten doen via dit bedrijf *. *** Het snel inplannen van de afspraak was het idee van de adviseur die mij achteraf extra * euro heeft gekost. Hy heeft mij nooit verteld dat snel inplannen extra geld kost anders had ik niet gedaan. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Mensen geen zaken doen met dit bedrijf niet te vertrouwen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Duidelijk, snel, kwalitatief

Duidelijk verhaal bij binnenkomst, snelle levering en afwerking binnen een dag. Niks op aan te merken, goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja
8

positief

Vandaag Jeroen en Marc over de vloer gehad . Die gasten zijn correct en werken hard . En dat op zaterdag ! Hoop dat mijn spouw goed gevuld is . . .

 • Aanbevelen? Ja
7

Eigenlijk prima

Het offerte traject ging prima. Duidelijke uitleg en toelichting. Dank daarvoor Bas. De afspraak voor het isoleren zelf kwam sneller dan verwacht (een week of 5 na opdracht). En hoewel er wat geschoven moest worden met agenda's van een middag werk naar een ochtend en aansluitend een middag werk (voor spouwmuur en vloerisolatie) lijkt alles prima in orde. Ik hoop wel dat de boorgaatjes nog wat lichter gaan kleuren, maar daar heb ik alle geloof in. Ook administratief vriendelijk en adequaat dus prima. Geen spijt van absoluut niet. (want ook de prijsstelling is meer dan redelijk)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte de heer H. Oeges, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik heb uw complimenten doorgegeven binnen ons team. Mochten de boorgaatjes met een maand of 2 toch te donker blijven, laat u het ons dan weten? Dit kan het gemakkelijkste door een mail te sturen naar klantenservice@az-isolatie.nl.

10

Klantvriendelijk en deskundig

Een groot compliment aan Jeroen. Zijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen mag menig baas trots op zijn. Uiteraard ook de mensen zoals ‘ limbo en stuiterbal’ willen we bedanken ondanks het late uur voor hun inzet en gedrevenheid. In een woord vakmensen met het hart voor de klant. Kortom een prima bedrijf om zaken te doen! Bedankt mensen!

 • Aanbevelen? Ja
1

Drama klantenservice

Geen gebruik van maken! Ik had ze om 7.15 uur verwacht, maar ze kwamen pas om 11.30 uur opdagen. Foutje in de planning... Daarna moet je na betaling 2 weken wachten op de documenten voor het aanvragen van de subsidie, want ja... ze hebben het druk. De dame aan de telefoon is niet klantvriendelijk en reageert op iedere vraag zeer bijdehand. De uitvoerders zijn daarin tegen wel heel aardig en werken netjes, jammer dat zij de dupe zijn van de slechte service op kantoor. Weer een voorbeeld van een bedrijf dat arrogante mensen aan de telefoon heeft zitten, omdat het werk ze momenteel komt aanwaaien.

 • Aanbevelen? Nee
10

goed geregeld

Alle afspraken zijn nagekomen, prima personeel en afwikkeling m.b.t. subsidie ook goed voorbereid!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en snel

Vriendelijke hardwerkend team van 2 personen. Snel en goed werk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Ervaren werkers, deskundig en klantgericht! Netje en zeer correct!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top gewerkt én zeer netjes

Het waren hard werkende collega's en zeer vriendelijk en netjes in taal gebruik. Super personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld en uitgevoerd!

De vloerisolatie werd eerder aangebracht dan verwacht. Twee harde werkers waren al tevreden met 1 kop koffie bij aanvang. In 1 dagdeel was het gereed. Foto's werden gelijk gedeeld en ik werd uitgenodigd het resultaat in de kruipruimte, met uitleg, te bewonderen. Levering van de ISDE-verklaring met een handleiding voor subsidieanvraag is duidelijk en goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi eindresultaat. Ziet er nu top uit allemaal !

Keurig gewerkt ! Mannen hebben alles tip top afgewerkt . Op vragen was niets te veel!

 • Aanbevelen? Ja
9

werkt prima

voordat de korrels gespoten waren was mijn kruipruimte heel vochtig . nu na een week is alles droog en de muffe lucht is weg. TOP ik ben superblij .

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Nvt

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed advies en duidelijke uitleg over de uitvoering van de werkzaamheden.

Goede informatie en een duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden. Er werd uitgebreid te tijd genomen. De werkzaamheden zijn netjes en goed uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Komt afspraak en offerte na!

Bovenstaande zin zegt eigenlijk genoeg........

 • Aanbevelen? Ja
9

heel goed merkbaar

had ik eerder moeten doen

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes

Netjes

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk en betrouwbaar

AZ isolatie heeft bij mij vloerisolatie geplaatst. Ik werd van te voren goed geïnformeerd en ook op de afgesproken dag liep alles soepel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service door AZ

We waren bezig met verbouwing toen we op het laatste moment ineens van isolaptieoplossing moesten wijzigen. Az isolatie begreep het proberen en stuurde diezelfde dag een adviseur langs. Twee dagen later kwamen de isolatiespecialisten de bodemparels onder de vloer spuiten. Na 45 min en zonder troep, was de klus geklaard! We zijn ontzettend blij en dankbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Beter kan niet!

Guido de isolatie expert die bij ons is geweest om de offerte op te stellen is zeer vriendelijk en denkt erg goed mee over eventuele oplossingen. Erg vriendelijk en vakkundig een echte topper!

 • Aanbevelen? Ja

Over AZ Isolatie

Hoge energiekosten, een koude vloer, muffe lucht of schimmelplekken? AZ-isolatie maakt aan al deze ongemakken een einde! Wij zijn een erkend, SKG-IKOB gecertificeerd isolatiebedrijf. Wij zorgen dat u comfortabeler kan wonen door spouwmuur, dak, vloer en bodemisolatie! AZ-isolatie bied jarenlange ervaring met een breed assortiment. Wij werken met topproducten zoals Knauf Supafil minerale wol, EPS HR++ Parels, Pif folie en Isobooster T5. Het is dan ook niet voor niets, dat wij door puur vakmanschap en slim gebruik van kwalitatieve isolatiematerialen meestal veel betere isolatieresultaten behalen dan onze concurrenten. Wij komen vrijblijvend bij u langs en kijken wat er mogelijk is voor uw woning. Zo heeft u geen verrassingen achteraf! Wij gaan voor het beste advies! U ook?

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd