Filters

1

Enorm slecht

Het bedrijf komt de afspraken niet na en dient nadien een factuur in van E 650,- . want dit staat in hun voorwaarden. Zij komen op de gepande datum en gaan onverrichterzake weg omdat zij niet op de serre kunnen vanwege veiligheid. Toen het werk is opgenomen was diegene een andere mening toegedaan en die gaf aan dat het mogelijk was op de serre te werken. De serre kan 100 kg. dragen. na veel vijven en zessen komt iemand van het bedrijf om de zaak op te nemen en vertelt dat wij te horen zullen krijgen welke hoogwerker er komt en at de meerkosten zijn. We hebben geen bericht ontvangen. Wel dik een mand later een telefoon van de planning om een afspraak te maken. ik had een maand daarvoor het bedrijf al een maand hiervoor afgebeld omdat we maar niets ontvingen. De planner zei dat er nu een factuur werd ingestuurd van E 650,- omdat ik geannuleerd had. Het bedrijf heeft echter nagelaten een prijsopgave te sturen en te laten weten welke hoogwerker er zou komen. Omdat ik de factuur niet betaal wordt er nu een incassobureau ingeschakeld.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw J. Klaassen-Kersten, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Op de offerte is inderdaad opgenomen dat de serre max 100 kg kan dragen. Echter bleek op de dag van uitvoer dat er bovenop de serre met een ladder gewerkt moet worden. De hellingshoek van de serre dak is zodanig dat dit niet kan binnen de maximale draagkracht van 100 kg. Met 2 man en een ladder blijf je onmogelijk binnen de 100kg. Vandaar dat we moesten uitwijken naar een hoogwerker. Op dat moment is gelijk bij u aangegeven, dat het isoleren mogelijk is met behulp van een hoogwerker en dat u de hoogwerker zelf mag regelen of tegen welke kosten wij dat voor u konden doen. Echter had u liever nogmaals een gesprek met de adviseur om te voorkomen dat u voor niets of een verkeerde hoogwerker zou bestellen. Hoewel de uitvoer al had aangegeven dat uitvoer met de hoogwerker mogelijk is en welke eisen deze moet voldoen, hebben wij met u een nieuwe afspraak met de adviseur gemaakt. Echter voordat er een week voorbij is en nog voordat wij de bevindingen van het 2e adviseursbezoek aan u konden doorgeven, geeft u per mail te kennen dat u de getekende offerte annuleert. Vanwege uw annulering van de opdracht hebben wij u verder geen bericht gegeven over de type en kosten van de hoogwerker. Wel mijn excuses dat de planning u belde, bij hem was al wel doorgegeven dat het technisch uitvoerbaar was met een hoogwerker, maar nog niet dat u de opdracht geannuleerd had. De planning heeft nog aangeboden om u alle informatie te verstrekken, zodat de opdracht uitgevoerd kon worden, maar u stond erop de opdracht te annuleren. We zijn al veel met u in gesprek geweest en hebben de situatie ook besproken met uw rechtsbijstand. Als dan toch de factuur onbetaald blijft zullen wij, na de verschillende herinneringen, toch genoodzaakt zijn de factuur door te zetten naar een incassobureau. We betreuren dat we de werkzaamheden niet voor u mochten uitvoeren.

10

Van begin tot eind begeleid. Helemaal top

Ik dacht dat de woning geïsoleerd was, maar wilde gezien mij hoge verbruik toch maar eens een eerlijk advies hebben. De adviseur voor Brabant - Guido - kwam langs om de spouwmuur te controleren. Hij liet me meekijken op de camera, waarop ik kon zien dat de spouwmuur leeg was. Hij inspecteerde alle gevels rondom en bracht vervolgens een offerte uit. Lang nadenken hoefde ik niet. de prijs was goed en ze konden toch al vrij snel uitvoeren. Hij gaf me ook een advies voor de ramen, waarop ik contact heb opgenomen met diegene. ook die komen binnenkort voorzetramen plaatsen. Op de dag van de uitvoering kwam de adviseur langs om de mannen te instrueren. Een zorg minder, want hoe legt iemand van 79 uit aan de jonge mannen wat ze moeten doen. Na afloop kwam hij op verzoek nog even langs en liep een rondje met ze om het huis. De werkbon getekend, want alles was perfect opgeruimd en de voegen op kleur. Na enkele dagen kreeg ik de factuur en nadat ik betaald had al vrij snel de ISDE verklaring voor de subsidie. Als kers op de taart heeft de adviseur als service de subsidie aanvraag voor me ingediend. Kortom: Van begin tot eind begeleid. Helemaal top

 • Aanbevelen? Ja
9

Werk uitstekend uitgevoerd, deskundige en vriendelijke monteurs.

Ondanks enige tegenslag op de eerste dag is het werk tot volle tevredenheid uitgevoerd. Vriendelijke monteurs. Alles netjes achtergelaten. Ook tevreden over de offerte en deskundige begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele mensen, vriendelijk, aanrader!

Professioneel, vriendelijke. Vlot naar.tevredenheid.gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal TOP

Alles wat jullie schrijven klopt. Goed contact. Alle afspraken worden nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke en fijne communicatie, doen wat ze zeggen!

De communicatie met Guido is prettig, duidelijk en snel. De werknemers zijn vriendelijk en hardwerkend. Bij mij bleek er toch geen vloerisolatie direct onder de vloer te kunnen, deze mannen gingen onverrichtte zaken weg. Hier werd direct op geanticipeerd door Guide en dezelfde middag nog kwam er een andere ploeg langs om parels aan te brengen op de vloer zodat de vloer alsnog op dezelfde dag geïsoleerd is. Klasse!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima vakmensen

Op afgesproken tijd is bij ons de vloerisolatie vlot aangelegd. Tevoren goed overleg over afstemming en tijdstip. Uitvoering was praktisch en snel. Na afloop werden mij foto's getoond over het resultaat van het werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super bedrijf

Ze hebben bij mij de vloer geïsoleerd. Het ging heel vlot en de mannen wisten wat ze deden. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurige oplevering prima service

Wij hebben vloer isolatie uit laten voeren door AZ-isolatie. De communicatie verliep wat lastig met de monteurs gezien Engels niet de voertaal was. Ze waren wel zeer netjes en hebben de klus prima geklaard. Vervolgens kreeg ik een verkeerde factuur maar na een korte mail terug werd deze gecorrigeerd met excuus. Kan wel eens gebeuren :). Na betaling en aanvraag keurig de informatie gekregen waar subsidie mee kan worden aangevraagd. Al met al een bedrijf waar uitstekend mee te werken valt en die de belofte zeker nakomt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne voorlichting en prima werk

Goede voorlichting gekregen, kwam betrouwbaar over. Netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Van begin tot aan het eind tot aan de puntjes verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Alles goed gegaan, eerst een goede uitleg gehad, daarna goede offerte gekregen en datum afgesproken. Monteurs waren erg vriendelijk en alles netjes opgeruimd. Super tevreden, dus zeker een aanrader!!!

 • Aanbevelen? Ja
7

ALLES GOED GEREGELD EN VOLGENS AFSPRAAK

PERFECT

 • Aanbevelen? Ja
2

Slecht advies, Geen klantgerichtheid en ongecertificeerd werk.

Slecht advies, Geen klantgerichtheid en ongecertificeerd werk. Dit is mijn beleving in drie aspecten Als je een oplossing wilt hebben waarbij je een SLECHT advies krijgt omtrent welke isolatie je moet nemen om vervolgens VEEL PROBLEMEN te krijgen moet je kiezen voor dit bedrijf. De situatie is als volgt, vorig jaar heb ik PIF T5 isolatie laten plaatsen op advies van de adviseur **** **** vanuit het bedrijf (vermijd deze man). Deze heb ik volledig uit handen gegeven aan deze bedrijf vanuit het idee dat de advies correct zou zijn en dat het was gebeurd door een KOMO gecertificeerd bedrijf. Helaas werden wij voor kerst wakker door water dat op ons bed viel. Na verder te kijken zagen wij dat er sprake was van condensvorming op de geïsoleerde daken tussen de isolatielaag en de daklaag. De adviseur is vervolgens langs gekomen op dezelfde dag om het probleem te identificeren en was sceptisch dat de lekkage komt door de isolatie terwijl er sprake is van gigantische condensvorming. Hij zou of vrijdag of maandag communiceren wat er vervolgens kan gebeuren. Een lokale aannemer en dakdekker waren ook op die dag langsgekomen. Vanuit mijn optiek was het wijsheid om die partijen met elkaar op te laten trekken om te kijken wat het probleem nou echt is en hoe dit het beste kan worden opgelost. Toen deze twee met elkaar communiceerde zette **** de hakken in het zand en wou niet meedenken wat het probleem was en hing op. Als mijn dak lek zou zijn, dan zou het lekken tijdens de natte seizoen en toch niet tijdens de koude droge seizoen. Lijkt wel sterk op een KOUDEBRUG. Het werd vervolgens richting de avonduren waarbij ik vervolgens geen contact/ communicatie had gekregen van ****. Ondertussen probeerde wij van alles om de condensatie te verhelpen. Dit vanuit het idee dat vocht met je dakconstructie niet heel fijn is voor de structurele bouwwerk. Ik probeerde om 16, 17, 18 en 20 uur hem te bereiken voor ten eerste mijn excuses voor hoe de communicatie ging tussen de dakde

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Michel, Bedankt voor je review, al verbaast het ons, daar we nog in afwachting zijn van uw reactie op de door ons geboden oplossing. Uw adviseur heeft u tijdens zijn bezoek in 2021 de Pif T5 met afwerking geadviseerd. U koos ervoor om de isolatie door ons aan te laten brengen zonder de afwerking. Zodat u, i.v.m. kosten besparing, de afwerking zelf zou verzorgen. Na uw melding op de vrijdag (een week voor kerst) bij uw adviseur is hij dezelfde dag bij u geweest en de eerste inspectie gedaan. Hierbij zijn er geen zichtbare gebreken aan de isolatie geconstateerd. Wel wees uw adviseur u erop dat u de afwerking nooit heeft aangebracht, ondanks dat afwerking juist ten tijden van verkoop het advies was en door u toegezegd dat u de afwerking zelf ging verzorgen. Hierdoor heeft er condensatie kunnen plaatsvinden. Aansluitend op zijn inspectie heeft uw adviseur aangegeven dat hij ging overleggen en dat u voor maandag einde dag reactie zou krijgen. Zaterdag ochtend heeft uw adviseur per app en mail onze mogelijke oplossing aan u doorgegeven. In verband met uw urgentie hebben wij aangeboden om dezelfde maandag een team te sturen voor nadere inspectie en indien gewenst alsnog de afwerking voor u aan te brengen. U bent hier niet op ingegaan, wel heeft u maandag kantoor benaderd dat u nog geen oplossing gekregen had. Kantoor heeft u hetzelfde aanbod gedaan als uw adviseur, helaas heeft u hierop nog u geen inhoudelijke reactie gegeven, op deze review na. We zullen nogmaals contact met u opnemen.

10

Werkelijk fantastisch

Bij ons is Karim geweest. Een super aardige leuke jongeman met verstand van zaken. Niet ons van alles aansmeren maar gewoon eerlijk gekeken wat kon en nodig was en dat was bodemisolatie. 2 dagen later werd de klus geklaard door, ook weer, super leuke aardige sociale mannen. Wij zijn blij en zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en doortastend

Bij de opname bleek de kruipruimte waar normaal gesproken altijd water staat droog te zijn. Voor de volgende bui was de isolatie uitgevoerd. Het ging allemaal vlot en de ploegen medewerkers die het uitvoerden waren zeer vriendelijk. Verder werd zeer duidelijke informatie verstrekt over de subsidie en werden de juiste documenten die als bijlage bij de subsidieaanvraag moeten netje verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Naar tevredenheid

Kleine miscommunicatie gehad, maar uiteindelijk is alles netjes opgelost en geregeld. Product en werkwijze zijn zeer naar wens.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en snel

Mijn moeder zag er enorm tegenop, maar Jeroen en John hebben prima werk geleverd. Snel, efficiënt, netjes en ze zijn ook nog eens heel aardig. Inmiddels is het een stuk kouder en het blijft binnen merkbaar warmer. Echt fijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gevel isolatie

Professioneel, transparant, goede prijsstelling en komt afspraken na, ook na het isoleren! Kortom, erg tevreden.

 • Aanbevelen? Nee
10

Professioneel geisoleerd

Monteurs waren keurig op tijd en hebben net werk afgeleverd

 • Aanbevelen? Ja
7

fijne samenwerking

In Juli j.l Vloer PIF isolatie laten uitvoeren . Netjes gewerkt door monteurs. Prettig contact met verkoop adviseur Guido, klantenservice , en planning. Ook nazorg , controle beluchting kruipruimte of die voldoende is. Enig minpunt is dat er geen vochtmeting voor en na is gedaan. In de praktijk moet nog blijken of deze mannier van isoleren voldoed. Pif en bodemfolie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles kwam goed ;-)

Ondanks tegenslagen tijdens de werkzaamheden is uiteindelijk alles naar tevredenheid uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
2

De kwaliteit van de opgeleverde diensten is ronduit slecht.

De medewerkers hebben bij het plaatsen van de dakisolatie mijn bank en mijn strijkplank beschadigd (ze hebben deze gebruikt om de folie te snijden). Bij het aanbrengen van de isolatie onder het dak hebben ze deze onvoldoende goed aangeschroefd waardoor deze los is komen te staan. Ik heb meermaals gevraagd om met ons contact op te nemen, maar helaas heeft AZ isolatie geen blijk van interesse getoond om dit op te lossen. AZ isolatie biedt scherpe prijzen aan, helaas staat daar een zeer lage kwaliteit tegenover. Ik beveel daarom dit bedrijf absoluut niet aan.

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima

Goed vakkundig bedrijf, aardig personeel, alles keurig netjes afgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische hulp en vaardigheid bij isolatie

Bij eerste bezoek professioneel advies mtb de kruipruimte. Hierdoor duurde het wat langer voordat het isoleren door kon gaan. T9en dit eenmaal kon gebeuren, binnen twee weken geholpen. Alles binnen 1 dag (vloer en spouwmuurisolatie). Vriendelijke vakmensen. Alles netjes achter gelaten en na betaling factuur hulp met subsidie aanvraag middels uitgebreide pdf bestand.

 • Aanbevelen? Ja

Over AZ Isolatie BV

Hoge energiekosten, een koude vloer, muffe lucht of schimmelplekken? AZ-isolatie maakt aan al deze ongemakken een einde! Wij zijn een erkend, SKG-IKOB gecertificeerd isolatiebedrijf. Wij zorgen dat u comfortabeler kan wonen door spouwmuur, dak, vloer en bodemisolatie! AZ-isolatie bied jarenlange ervaring met een breed assortiment. Wij werken met topproducten zoals Knauf Supafil minerale wol, EPS HR++ Parels, Pif folie en Isobooster T5. Het is dan ook niet voor niets, dat wij door puur vakmanschap en slim gebruik van kwalitatieve isolatiematerialen meestal veel betere isolatieresultaten behalen dan onze concurrenten. Wij komen vrijblijvend bij u langs en kijken wat er mogelijk is voor uw woning. Zo heeft u geen verrassingen achteraf! Wij gaan voor het beste advies! U ook?

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd