Geachte mevrouw J. Klaassen-Kersten, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Op de offerte is inderdaad opgenomen dat de serre max 100 kg kan dragen. Echter bleek op de dag van uitvoer dat er bovenop de serre met een ladder gewerkt moet worden. De hellingshoek van de serre dak is zodanig dat dit niet kan binnen de maximale draagkracht van 100 kg. Met 2 man en een ladder blijf je onmogelijk binnen de 100kg. Vandaar dat we moesten uitwijken naar een hoogwerker. Op dat moment is gelijk bij u aangegeven, dat het isoleren mogelijk is met behulp van een hoogwerker en dat u de hoogwerker zelf mag regelen of tegen welke kosten wij dat voor u konden doen. Echter had u liever nogmaals een gesprek met de adviseur om te voorkomen dat u voor niets of een verkeerde hoogwerker zou bestellen. Hoewel de uitvoer al had aangegeven dat uitvoer met de hoogwerker mogelijk is en welke eisen deze moet voldoen, hebben wij met u een nieuwe afspraak met de adviseur gemaakt. Echter voordat er een week voorbij is en nog voordat wij de bevindingen van het 2e adviseursbezoek aan u konden doorgeven, geeft u per mail te kennen dat u de getekende offerte annuleert. Vanwege uw annulering van de opdracht hebben wij u verder geen bericht gegeven over de type en kosten van de hoogwerker. Wel mijn excuses dat de planning u belde, bij hem was al wel doorgegeven dat het technisch uitvoerbaar was met een hoogwerker, maar nog niet dat u de opdracht geannuleerd had. De planning heeft nog aangeboden om u alle informatie te verstrekken, zodat de opdracht uitgevoerd kon worden, maar u stond erop de opdracht te annuleren. We zijn al veel met u in gesprek geweest en hebben de situatie ook besproken met uw rechtsbijstand. Als dan toch de factuur onbetaald blijft zullen wij, na de verschillende herinneringen, toch genoodzaakt zijn de factuur door te zetten naar een incassobureau. We betreuren dat we de werkzaamheden niet voor u mochten uitvoeren.
Beste Michel, Bedankt voor je review, al verbaast het ons, daar we nog in afwachting zijn van uw reactie op de door ons geboden oplossing. Uw adviseur heeft u tijdens zijn bezoek in 2021 de Pif T5 met afwerking geadviseerd. U koos ervoor om de isolatie door ons aan te laten brengen zonder de afwerking. Zodat u, i.v.m. kosten besparing, de afwerking zelf zou verzorgen. Na uw melding op de vrijdag (een week voor kerst) bij uw adviseur is hij dezelfde dag bij u geweest en de eerste inspectie gedaan. Hierbij zijn er geen zichtbare gebreken aan de isolatie geconstateerd. Wel wees uw adviseur u erop dat u de afwerking nooit heeft aangebracht, ondanks dat afwerking juist ten tijden van verkoop het advies was en door u toegezegd dat u de afwerking zelf ging verzorgen. Hierdoor heeft er condensatie kunnen plaatsvinden. Aansluitend op zijn inspectie heeft uw adviseur aangegeven dat hij ging overleggen en dat u voor maandag einde dag reactie zou krijgen. Zaterdag ochtend heeft uw adviseur per app en mail onze mogelijke oplossing aan u doorgegeven. In verband met uw urgentie hebben wij aangeboden om dezelfde maandag een team te sturen voor nadere inspectie en indien gewenst alsnog de afwerking voor u aan te brengen. U bent hier niet op ingegaan, wel heeft u maandag kantoor benaderd dat u nog geen oplossing gekregen had. Kantoor heeft u hetzelfde aanbod gedaan als uw adviseur, helaas heeft u hierop nog u geen inhoudelijke reactie gegeven, op deze review na. We zullen nogmaals contact met u opnemen.
Originele beoordeling
Hoge energiekosten, een koude vloer, muffe lucht of schimmelplekken? AZ-isolatie maakt aan al deze ongemakken een einde! Wij zijn een erkend, SKG-IKOB gecertificeerd isolatiebedrijf. Wij zorgen dat u comfortabeler kan wonen door spouwmuur, dak, vloer en bodemisolatie! AZ-isolatie bied jarenlange ervaring met een breed assortiment. Wij werken met topproducten zoals Knauf Supafil minerale wol, EPS HR++ Parels, Pif folie en Isobooster T5. Het is dan ook niet voor niets, dat wij door puur vakmanschap en slim gebruik van kwalitatieve isolatiematerialen meestal veel betere isolatieresultaten behalen dan onze concurrenten. Wij komen vrijblijvend bij u langs en kijken wat er mogelijk is voor uw woning. Zo heeft u geen verrassingen achteraf! Wij gaan voor het beste advies! U ook?