Leuke en leerzame praktische invulling van de dag
NVT
Alles was goed en professioneel, alleen de mevrouw die kwam helpen als 'lotus' was te betrokken bij de cursus, zelfs de vrouw die de cursus deed/uitlegde was volgens mij geïrriteerd aan deze mevrouw.
kleine krappe instructie/cursus ruimte, maar dat geeft wel extra betrokkenheid van de deelnemers, men kan zich daardoor moeilijker aan de opdracht onttrekken,
EHBO; interessant en praktijkgericht. Brandbestrijding is al jaren hetzelfde en mag wel wat gevarieerder.
Prettige en duidelijke cursus.
Leuke uitleg en duidelijk
De lunch was vrij eenvoudig - mag best iets meer aandacht aan besteed worden.
prima cursus.goede informative, goede plek ook en prima lunch
Een positieve ervaring vooral een praktijk gerichte cursus sprak erg aan
Leerzaam
Het was een goede herhalingscursus voor onze BHV. De instructeurs waren deskundig en hadden een prettige manier van lesgeven. Bij een volgende keer wil ik graag wat meer specifieke scheepsbouw elementen terug zien. Daar was nu te weinig tijd voor.
De cursus werd op een prettige manier gebracht ook de aanwezigheid gedurende de hele cursus van een lotus slachtoffer Jan Brand was een goede aanvulling.
Prima cursus