Relaxte sfeer, en toch weer nieuwe dingen geleerd. Hele goede lotus erbij.
leerzame dag geweest.
Het was een duidelijke cursus waarbij alle onderdelen ter sprake kwamen. Onderdelen die als belangrijk worden onderstreept werden naar voren gehaald en extra toegelicht. Hierdoor was het een volledige cursus met de juiste inhoud.
Fijn dat er jaarlijks een andere vorm voor het behandelen van de onderwerpen wordt gekozen, zorgt voor afwisseling!
goede cursus
Duidelijke manier van les geven. Leraar wist het op een leuke en interessante manier te brengen.
duidelijk uitleg, geen suf verhaal.
Het eten was niet goed verzorgd (niet goed berekend op aantal cursisten)
nvt
was een zeer geslaagde dag weer veel nieuwe dingen opgestoken,
Het gaat goed.
Prima Cursus
Het was een geslaagde dag. Het zou wel fijn zijn als de lotus wat langer kan blijven. De groep is best groot om door 1 persoon begeleid te worden.