Leuke en leerzame cursus. Vind 1x per jaar erg weinig. Zou ook is goed zijn om gewoon onverwachts een oefening te houden om te kijken hoe dan de BHV organisatie functioneert
lekker interactief
Tijdens het doornemen van het vca vol boek heb ik veel voorbeeld situaties gehoord. Daardoor extra veel geleerd.
Locatie: muziekgebouw Irene was ouwe meuk, ik miste een degelijk projectie scherm tbv de beamer. Een hele dag les voorafgaand aan het examen is naar mijn mening echt te lang. Belachelijk dat je op vrijdagmiddag pas om half 5 het examen wordt vrijgegeven, dit resulteerde in hinderlijke feit dat de dame van het examenbureau (die schijnbaar ook op tijd naar huis wilde) de laptopjes van mensen die VCA-B deden al op liep te ruimen terwijl ik me nog moest concentreren op mijn VCA-VOL examen. Dat snapte ik overigens ook niet, VCA-B en VOL gemengd? resultaat, VCA-B cursisten worden overladen met wat ze niet hoeven te weten, VOL cursisten worden gekort op wat ze moeten weten, zo is er nauwelijks wat verteld in het dagdeel over de regelgeving omtrent uitzendbureau's en intercedenten.
Het is schandalig te noemen dat er jaarlijks word verzuimd door Kambo om lesmateriaal te verstrekken. Stuur een bhv boek per email. Als je voor de 9e keer voor herhaling komt ligt het lesboek vd eerste keer uit elkaar en is veel te veel verouderd om überhaupt nog te gebruiken. En dit is helemaal ronduit belachelijk voor de prijs vd cursus die er betaald moet worden. Verder vraag ik mezelf af of jullie checken wat de kandidaten voor lunch krijgen. Ik heb betere lunches gekregen dan de laatste keer en vond het erg mager. Hulde voor de instructeur Johan van den Burg... Heb in alle jaren bij verschillende bedrijven bhv gevolgd maar nog NOOIT zo'n vakdocent gehad als afgelopen keer!! Conclusie : volgend jaar als Johan beschikbaar is volg ik de cursus bij hem via Kambo de. Zo niet dan ga ik bij een andere bhv aanbieder de cursus volgen.
De ruimte waar de les gegeven wordt is aan de kleine kant.
zoals u aan mij rapport ziet was die goed, het is wel een lang dag, ik denk dat dit voor de cursisten wel goed is want de een meent het beter op als de andere. Het examen per computer als zeer goed bevalen, 10 jaar geleden was men nog niet zo ver.
Super dag gehad geweldig
was prima
Helaas wijkt het nog te veel af van het VCAVOL examen, hier kan wel aan gewerkt worden, voorderest was het voldoende.
Leerzame herhaling. op een leuke in goede manier lesgegeven door de instructeur.
Deze instructeur had echt talent om op zijn geheel eigen manier kennis over te brengen.
prima cursus
Ik vind veiligheid heel goed en belangrijk. Ik heb gisteren cursus en proefexamens gemaakt dat ging heel goed. Duidelijke vragen en antwoorden. Maar van examen zelf ben ik daar niet over te spreken. Het zijn verschrikkelijke moeilijke vragen en antwoorden met veel moeilijke woorden wat ik helemaal niet kan begrijpen. Waarom dat zo is is dat ik heel zwaar slechthorend ben en heel veel moeite heb met begrijpen van moeilijke woorden. Graag wat makkelijker maken want zitten niet op universiteit.!!!