Geen opmerkingen. Was prima docent. Locatie ook prima plek.
Zeer leervol, maar boek werd weinig bij toegepast.
een gezellig dagje met een lekkere lunch min puntje het lokaal was te warm /benauwd en teveel lesstof in een te korte tijd ik zou adviseren meer thuis leren gelijk een proef examen en van daaruit de meest gemaakte fouten uitgebreider bespreken Mvg
Alles zeer duidelijk en praktijk gericht.
Heel goed uitgelegd door de docent
Betreffende cursus (VOL-VCA) werd gezamenlijk met BVCA cursisten gegeven. In dit geval leerlingen van het Gilde. Op zich geen probleem maar voor mensen die voor herhaling van VOL-VCA gaan niet echt leerzaam. Er was weinig tijd om diep op de inhoud van VOL-VCA te gaan en daardoor voor mij geen meerwaarde. In dit geval had ik dit van te voren willen weten en had dan alleen de toets gedaan.
Goede gozer die Godert
Een duidelijke cursus, veel praktijk en goed uitleg. Nieuwe kennis met drenkelingen. Geen duf gebeuren, leuk gedaan.
Zeer leerzame cursus met veel praktijk
Super instructies , zeker wat aangehad. Alleen jammer dat VCA boek achterliep met een aantal feiten.
Was een leerzame maar vooral praktische dag. Niet altijd geheel volgens de theorie hoewel deze wel werd toegelicht. Maar vooral de praktijk en hoe te dealen met situaties......
Interessante dag geweest met veel oefenmomenten.
Veel geleerd en was een leuk en leerzaam cursus
Geen
Uitstekend zo uitgevoerd met tussenmenging van de Lotus. Dan moet/wordt er speels ingegrepen. Daardoor is het reëler
Heb de cursus erg fijn ervaren. Jullie hadden een extern persoon ingehuurd, maar wij zie hier zeer tevreden over. Misschien een idee om hem voor volgend jaar weer uit te nodigen voor ons bedrijf.