Goede uitleg, nieuwe items.
Buitengewoon goede dag gehad. Top instructrice. Veel geleerd. Wat mij betreft volgend jaar weer.
Superdag bij engie in Dordrecht. Iedereen wordt betrokken bij heel erg actieve terugkomdag BHV. Voor de fijne kneepjes // handigheidjes is een dag per jaar wel weinig maar de cursusleider zet iedereen weer op scherp!👍
Gewoon goed en leerzaam en een prettige manier van les geven Eigen ideeën zijn goed bespreekbaar
het onderdeel brandblussen zou ik wat uitgebreider willen doen. Al denk ik dat dit meer aan ENGIE ligt, wat ENGIE ervoor over heeft.
Indien mogelijk graag eens op andere locatie cursus zodat er meer geoefend kan worden op het blussen van branden.
leerzaam.
Leerzame dag en duidelijke uitleg. Een goed verzorgde lunch. Een smet van de dag was wel het wegsturen van een collega van 60 jaar.
top
gelukkig heel veel praktische informatie en niet teveel theorie
de trainingsdag was erg goed, zeer tevreden over de docent en over de kwaliteit van deze praktijkdag. Met humor, vanuit ervaring en met kennis van zaken bracht de trainer de informatie over op zo'n manier dat het ook beklijft. Het boek was slecht, er stond achterhaalde informatie in en sloot niet aan op het examen. Door het lage niveau van de vragen in het boek, voel je je als cursist niet erg serieus genomen.
goed uitgelegd en toegelicht
Teveel info voor 1x in de 2 jaar
voorbeeld film toepassen tijdens het cursus.
Ik had Cursus VCA vol. Het was een lange zit met op 1 dag 340 slides aan informatie. Dit is wel wat veel voor 1 dag om je concentratie vast te houden. De slides waren wel duidelijk.
Het was een leerzame dag.
Praktische handvatten en voorbeelden uit de praktijk waar je echt iets mee kan. Altijd een positieve ervaring bij KAMbode!