Super.

Zeer gedreven en enthousiaste instructrice. Toch weer wat geleerd.

goede cursus

op de praktijk gericht

Leerzaam!

Ook dit jaar weer nieuwe dingen geleerd op de herhalingscursus. Onwijs leuk dat het Hotel Café Restaurant als locatie gebruikt kon worden voor ontruiming. Je komt dichtbij de werkelijkheid waardoor je goed voorbereid bent in geval van calamiteit. Bedankt voor je inzet Andre. Tot volgend jaar.

Goed gegeven cursus

De cursus was goed en de dag ging snel voorbij en was niet saai . Goede uitleg en training.

Ik vond het geweldig

Duidelijk en helder en gezellig

Zeer ervaren en kundig

Zeer ervaren en kundig

Prima voorbereiding qua planning en meedenken

De cursus is prima verlopen zoals we gewend zijn. Genoeg motivatie en gesprekstof, ook in praktische zin een zinvolle sessie

Fijne dag met nieuwe toelichtingen

Wij hebben een geweldige cursus gehad. Weer helemaal up to date en Theo heeft het heel goed gedaan.

positiief

positief , informatief

Theo is een topper

2e keer dat ik Theo heb gehad is echt een topper met passie

Goede uitleg, in combinatie met een zeer goede Lotus. Juiste combinatie tussen theorie en praktijk.

Gewoon goede uitleg en duidelijk

Goede en duidelijke BHV Cursus gehad. Wat ik wel vind, is dat het iedere zoveel keer weer anders is allemaal. Het ene jaar zeggen ze: Niets doen, gewoon 112 bellen, andere jaar moet je weer wel weten hoe je een mitella of dergelijke omdoet. Maar overal genomen prima Cursus iedere keer

Goede uitleg en goede punten behandeld. Zeer uitgebreid pakket aan onderdelen behandeld. Echt TOP.

Zeer slecht

Materiaal was niet in orde je moest zelf maar uit het boek je verbanden omleggen. Moest zelf een gasfles halen en aansluiten omdat de leraar last van zijn heup heeft. Denk dat deze meneer niet geschikt is om deze curcus te geven met zijn gezondheid. Elke keer een pauze. En zeker voor het geld wat je voor een cursus kan verwachten en voor de branch waar wij in zitten werd geen aandacht aanbesteed. De Lotus werd snel weer weg gestuurd. Deze meneer zou ik niet meer willen.

Het was een cursus die goed aansloot op de toets

Door het volgen van deze cursus heb ik mijn diploma VCA vol behaald

Het was goed en duidelijk en alles was goed geregeld

Goed verhaal door Jan Brand gehouden, dat heeft zeker bijgedragen aan een positief resultaat. De lunch en drankjes waren heerlijk en meer dan voldoende

Prettige manier om VCA vol training te krijgen

Door interactief bezig te zijn was het een goede manier om een boek door te werken.

zeer duidelijke uitleg.

Mijn ervaring was zeer positief

Duidelijke cursus

Duidelijke en interactieve cursus waarbij ook de tijd genomen word om op specifieke vragen in te gaan en deze ook te behandelen.

Nvt

Nvt

Goed Betrouwbaar bedrijf

Cursussen en overige bijbehorende zaken worden goed, snel en vakkundig opgepakt.

Goede instructeur, duidelijke uitleg.

Door de interactie is de dag vlot verlopen en zijn we goed voorbereid op het examen.

Prima BHV training

In de ochtend training met de begeleiding van een LOTUS slachtoffer. Dit maakte de training zeer praktisch en leerzaam. Alle belangrijke onderwerpen waren onderdeel van de training.

prima ervaring

lerares en lotus waren beide professioneel en konden de dingen goed duidelijk maken.

Prima uitleg

Goede ontvangst, prima uitleg en we zijn weer wijzer geworden

Industrieweg 30 A

4283GZ Giessen