Goed en perfect

X

Een leuke dag met veel informatie voor de BHV

We hebben alle voorkomende handelingen besproken en geoefend een herhaling van de voorgaande jaren. nieuw was een zogenaamde puzzel met betrekking tot brandveiligheid er was 1 puzzel voor 12 personen, waardoor de helft niet mee deed, Maak meerdere puzzels, zodat elk groepje van 3 of 4 man een puzzel heeft op te lossen.

goede interactieve cursus

goede verzorging met goede uitdagingen

Ik heb het als zeer goed ervaren (voor de laatste keer voor mijn pensionering) Met lotus en een uitdaging met escape room methode voor ontruiming

Interesant

Was een leuke opfriscursus…..

Het werd wederom leuk gepresenteerd

We werden lekker bezig gehouden met allerlei handelingen Ook grappig de escaperoom Al was het wel beter om de groep in 2 te delen

leuke interactieve sessie

leuke interactieve sessie

Prima sfeer, prima cursus, prima verzorging

Koffie, fris en eten was prima. Cursus werd duidelijk gegeven, daardoor ook ruim mijn VCA-Vol behaald.

De cursus is interactief, dus niet de hele dag stilzitten achter je boek. Prima uitleg van de cursusgever en leuke ervaringsverhalen. Een leuke dag gehad en een mooie uitslag van 82%.

Leuk en leerzaam

Leuk en leerzaam

Helemaal top!!

Leerzaam niet te theoretisch

Was leerzaam, zeker met de aanwezig lotus die het erg goed deed.

Goede duidelijke bhv herhaling

We hadden een goede en duidijke herhalings cursus. De Lotus erbij was ook leerzeem

Heel erg goed

Heel variërend

GOED

Heb de cursus basis VCA gedaan met aansluitend examen Ik heb als waardering 5 sterren geven Omdat ik de les en lesstof als zeer goed heb ervaren duidelijke uitleg leuk opgezet loop je ergens tegenaan stuur je een mail word dit gelijk opgepakt in de les ook een goede interactie met de docent Goed verzorgde locatie digitaal examen direct een uitslag Ik kan KAMbode zeer zeker aan te bevelen

Het was weer een leerzame dag.

Het is gewoon goed , 1x per jaar zo'n herhalingsdag! ff alles weer opfrissen.

Super veel geleerd

Was een leerzame dag!

Superleuke dag BHV herhaling

Gisteren de jaarlijkse herhaling BHV bij Equans Rotterdam gedaan, heel actieve dag met theoretische en praktische delen en weer heel veel opgestoken qua leerstof! De cursusgeefster en de Lotus maakten er een goede, leerzame dag van!

Het was een leerzame gezellige dag.

Het was een zeer goede ervaring en de lerares en de lotus acteur hebben ervoor gezorgd dat je gefocust blijft en hier en daar een goede tip geven zodat het beeld duidelijker word kortom een leerzame dag.

Gewoon goed

Gewoon goed

leuke en interessante helhaalcursus BHV

Leuke onderwerpen, goede docente en goede lotus.

fijne en in een huiselijke gevoel opleiding

lekkere ongedwongen opleiding fijne uitleg met de juiste puntjes op de i die belangrijk zijn om je kennis weer op pijl te brengen

BHV

BHV herhaling cursus was dit keer apart en wel leuk. (interactie)

top

de lotus liet veel zien over de verschijnzel zien van vrouwen die onbekend waren in het algemeen en de kennis van de instructeur die daar aanvoegde was ook top

Industrieweg 30 A

4283GZ Giessen