5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne omgeving, Marc is een zeer prettig persoon die goed luistert en daardoor doeltreffend te werk gaat. Met zijn grote kennis, inzicht en pragmatisch handelen weet hij perfect in te spelen op de vragen waarmee je bij hem aankomt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk en natuurlijk verhaal. Ik kan het resultaat nog niet vertellen, ben net begonnen.

• Resultaat N.v.t.
  • Soort therapie: Bioresonantie therapie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdens een consult wordt er goed de tijd voor je genomen en het is heel fijn dat er geluisterd wordt naar je. Mocht je ergens mee zitten dan kan ik altijd een belletje plegen, en krijg ik 9 van de 10 keer gelijk antwoord, wat erg fijn is. De pillen die ik kreeg voorgeschreven werkten bij mij en ik kan hierdoor weer beter functioneren. Ik ben heel erg tevreden over Dhr. M. de Wildt.

• Soort therapie: Bioresonantie therapie

Prima begeleiding.

• Soort therapie: PNI

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nooit gedacht dat ik me ooit zou begeven in het alternatieve circuit. Naar mensen die daar ook over twijfelen, zou ik willen zeggen, probeer het een keer, nee heb je, ja kun je krijgen, het heeft mij ontzettend geholpen en ik heb meerdere mensen met succes in de afgelopen jaren, ook doorverwezen. Hier wordt gekeken naar het totaalplaatje, en niet naar één bepaald aspect of onderdeel !

• Soort therapie: TCM/Acupunctuur

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke benadering is prettig en goed. Jammer dat de prijzen van de middelen hoog zijn. Ook jammer dat bepaalde middelen niet meer te verkrijgen zijn omdat ze uit de handel genomen zouden zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dhr. M. de Wildt neemt echt tijd om ons als individu qua gezondheid en geestelijk welzijn naar een beter en hoger niveau te tillen op de momenten dat het lichaam door alle dagelijkse beslommeringen en stress ons minder goed gezind is. Wij zijn dhr. M. de Wildt zeer dankbaar wat hij door zijn deskundigheid voor ons gezin betekent.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik merk dat ik tijdens een consult echt gehoord en begrepen word. Ik krijg advies op maat die ik thuis en op het werk kan inzetten of in mijn achterhoofd houdt. Ondersteunende pillen zijn erg goed en op elkaar afgestemd. Ik voel me er veel beter door en kan beter functioneren en heb ik meer draagkracht. Ik kan altijd terecht en anders word ik altijd binnen korte tijd na mijn belletje teruggebeld. Dat voelt heel fijn en ondersteunend. Ik ben erg tevreden.

Zwarte Bergweg 4

1272 JN Huizerhoogt