Superservice. Gebruik gemaakt van vragenservice. Koers beste van allemaal. Scheelt echt veel.
SNEL EN GOED (KOOP)
Zeer snelle afhandeling.
alles supersnel, goed en duidelijk geregeld!!
Gewoon goed
Vond het prima.
vlotte, zorgvuldige behandeling
Het gaat om geld! Dus je bent erg voorzichtig. Ik heb het toch gedaan en ben achteraf erg tevreden over de gehele gang van zaken. Ik doe het de volgende keer direct op nieuw.
Op aanbeveling van een vriendin,contact met jullie gehad. Ik dacht via internet,best griezelig. Maar fantastisch. Er wordt door jullie zeer snel gereageerd via de mail. Super ervaring gehad. Zeker volgende keer weer!
Vergeleken met vorige transacties via "mijn" bank ben ik hier veel sneller geholpen /goede wisselkoers en ook nog eens volgende dag aan huisbezorgd .zeker voor herhaling vatbaar!
Alles volgens afspraak vlot geregeld. Als alle bedrijven zo zouden werken, zou de wereld er anders uitzien :-)
Goede en snelle communicatie. Gunstige prijzen, bezorging mogelijk. Snelle afhandeling van alles. Zeer tevreden!
Snelle en uitstekende service. Zeer aan te bevelen. Betrouwbaar.
Pott Change hanteert een goede wisselkoersen. De breng-service verliep conform de afspraak. Geen enkele klacht, alleen maar positieve ervaring met hen.
Zeer goede service en snelle prijsopgave en levering top
++++++++++++
Ik was nogal sceptisch over Pott Change Is dit bedrijf wel te vertrouwen. Nadat ik Pott Change had opgezocht via internet en ik de goede berichten over Pott Change had gelezen was ik om. Online heb ik Amerikaanse dollars besteld. Na de betaling kreeg ik een mail dat de betaling binnen was en de dollars werden diezelfde dag nog verstuurd. Ik kreeg netjes het track & tracé nummer door. De volgende dag werd geld bezorgd. Super service
Goede klantenservice, Snelle levering en een goed aanbod
Snel en prima geregeld. Zelfs onze biljetkeuze is gehonoreerd.
Telefonisch contact alles werd ons goed uitgelegd en ook de verdere afwikkeling was prima geregeld.