Snel, voordelig en correct. Ik ga nergens anders meer heen voor buitenlands geld.
Uitstekend service, super snel, alles binnen een email klaar. Geld binnen 1 dag,veilig thuis. Klantvriendelijk en heel profesioneel. Top bedrijf !
Ik raad het aan. Snelle service en goede communicatie!
The service was fast and efficient. I feel the price could have been improved.
goed en snel geholpen
uitstekend
Snelle afhandeling van de bestelling
Top!
Scherpe prijs, snelle en heldere communicatie en levering volgens afspraak.
Zeer snel en klantvriendelijk. Ook snelle reacties op mail. Top.
Snelle reactie op de mail. Dag na bestelling in huis. Fijne verzendservice
eerlijk is eerlijk.... ik was een beetje huiverig om geld te laten versturen. Maar dat is onterecht. De verzending gaat heel snel en is verzekerd. Met track en trace kun je de zending volgen. Pott Change heeft gewoon de beste koers. Volgende keer bestel ik zonder zorgen weer.
Very good rates and excellent service
Alles perfect
Een stuk goedkoper dan GWK en met verzekerd transport hoef je niet naar A'dam te rijden
A+ perfect geregeld
Het geld is binnen no time binnen en scheelt echt een hoop met een ander wissel kantoor Service is echt super goed
Super communicatie en kon zelf kiezen op welke dag ik het geleverd wilde hebben plus het was fijn dat ik zelf de keuze had uit de biljetten. Volgende keer zeker weer bij pott change bestellen.