Al meere keren gebruikt gemaakt van de diensten en altijd prima geholpen tegen een goede koers
Wederom een snelle levering, goede communicatie via de mail en een goede prijs voor de Yen welke ik besteld heb.
Snel, duidelijk en te vertrouwen.
Alles in overleg en volgens afspraak.
Kantoor in het zuiden des lands openen.
Snelle levering en duidelijk uitleg via de mail.
snel en keurig bezorgd.
Prima, en snelle service..zelfs op zondag terug gemaild over bestelling!
Snel, betrouwbaar en een goede prijs en service !
altijd goed geholpen en goed verzorgd
Very efficient and proffesional
Gewoon perfect. Van A tot Z uitstekend gecommuniceerd
Ondanks een klein communicatief misverstand ben ik heel tevreden over de geldwissel. Prijs/kwaliteitverhouding heb ik geen mening over, ik heb me niet verdiept in de vraag of het elders goedkoper zou kunnen, alleen zag ik dat GWK op precies hetzelfde bedrag uitkomt, maar dan zonder thuisbezorging!
Soepele en vriendelijke afhandeling van de vraag volgens afspraak.
Je staat toch enigszins gereserveerd bij het bestellen van (veel) geld. Maar alles verliep snel en soepel, ook het tussentijds contact.
alles keurig netjes
Voor €4000 aan dollars per post op laten sturen. Door alle goede recensies en het uitermate snelle en correcte mail en telefoon verkeer vooraf toch overgegaan op het opsturen ipv ophalen (ik woon een anderhalf uur rijden van Amsterdam) Geen centje pijn. Aangetekend pakket werd al binnen 24u afgeleverd.
Mijn verzoek via de mail werd snel en zorgvuldig opgepakt. De dollars werden snel toegestuurd.
ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de tell .hebben me gezecht of ik de coupons kon krijgen die ik graag wou
de beste koersen in NL en prima service.
Vriendelijk en correct geholpen en prima koers!
Zeer klantvriendelijk, snelle afhandeling van de e-mail. De wisselkoers is uitermate voordelig. De bezorging van de USD met Post.NL is perfect geregeld.
Makkelijk en snel alleen jammer dat het huisnummer verkeerd was overgenomen maar door de pakketservice op tijd herkent.
supersnelle service!