Helemaal top zoals altijd !
Snel en efficiënt. Echt een aanrader
Klantvriendelijke instelling, koers ligt hoger dan de koers van het GWK. maar een stuk lager dan valuta.nl aangeeft. de verzendkosten en verzekerde waarde (€16,50) van post.nl vind ik te hoog, kunnen die niet lager, immers normale pakketjes zijn tussen de € 2,95 en €4,95. de verzekerde waarde van het geld moet je voor minder kunnen verzekeren, afhankelijk van de geld waarde, bovendien stond er op mijn pakket € 14,45 en geen € 16,50.
Geweldige service, een voordelige wisselkoers, helemaal top!!
heel netjes allemaal en heel snel thuis bezorgt.
Superrrrrr!!!! Ze zijn goedkoper. Dollars besteld volgende dag in huis. Keurig verpakt en de gewenste dollars.
Ik heb een fijne ervaring omdat ik goed geholpen werd door een medewerker en het geld er met een paar dagen was. ik kon het via de link volgen dus was ook prima
Ik kan geen verbeterpunten bedenken
snelle levering voor een scherpe prijs
- Beste koers te vinden - Antwoorden zeer snel via email - Bezorgservice goed
Goede wisselkoers Snelle levering Correcte uitvoering
Zeer vriendelijk personeel en erg behulpzaam
Als naar verwachting prefect geregeld
Geen gedoe, snel de service waar je om vraagt.
Goede wisselkoers, zelf makkelijk via de wensite coupures kunnen kiezen, snelle feedback, vriendelijk, houden rekening met bezorgwensen. Ik geef normaal bijna nooit een recensie, maar voor deze uitstekende service van Pott Change maak ik graag reclame. Was mijn eerste transactie met Pott, maar ik doe graag in de toekomst weer zaken met ze.
Goede koers (vergelijk vooral met GWK!). Snelle en correcte afhandeling. Duidelijke communicatie/instructies.
Prima prijs en een snelle levering.
Weer een geweldige service! en een stuk gunstiger dan alle andere wisselkantoren.
Op zondag de bestelling geplaatst en betaald en dinsdagmiddag al keurig de bestelling in een onherkenbaar pakketje in ontvangst mogen nemen! Grote klasse!!!
Mijn bestelling van CHF werd correct aan huis geleverd en ook nog eens goedkoper dan de GWK.