Prima service, dinsdag mail gestuurd, in weekend lagen de us dollars klaar, was toch uitje in Amsterdam dus meteen opgehaald, tegen koers van 1.18 had ik vast laten zetten ideaal. Ook al staat hij lager je krijgt dan toch waar je voor hebt vast gezet, ik ga er vaker heen, op 500 euro wisselen verdien je snel 50 dollar wat je meer krijgt bij GWK
Ik heb (al vaker) online buitenlands geld besteld. Wordt snel afgewikkeld en keurig thuis bezorgd!
Het scheelt het een en ander in de kosten, zij zijn goedkoper dan het GWK, en had het geld in een mum van tijd binnen.
Super snelle service. Verzekerde verzending. Allemaal veilig en betrouwbaar! En een super wisselkoers!
Dit bedrijf klopt gewoon! Men berekent een zeer gunstige wisselkoers: vergelijk maar eens met de GWK koersen, een schandelijk groot verschil. Bovendien is POTT heel snel en zeer klantvriendelijk! Hele grote aanrader!!
Vlot en accuraat en uitstekende koers. Had ik jaren eerder moeten weten.
Goede koers keurig geïnformeerd en een zeer snelle levering.
Prima en keurig geregeld en zeker voor herhaling vatbaat
Snel, goede koers en snel antwoord. Perfect.
Vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Top
Snelle service, goede tarieven.
Zeer snelle levering tegen een gunstige koers
Na mijn email direct een reactie gekregen met de juiste informatie.
Snel bericht na bestelling en voordelig. Bezorgservice is top. Donderdagavond besteld, zaterdag in huis.
goede service en snelle levering voor herhaling vatbaar
Snelle levering met een duidelijke beschrijving hoe je moet bestellen en het kan laten bezorgen, Dus je hoef niet daar speciaal daar naar toe te rijdeb
Goede service.
We zijn super super super tevreden, goed en snel contact via email en de bezorg service is geweldig.
Alles zoals besproken in de mails,toppie
alles duidelijk, snelle afhandeling en prima koers.