snel en goeie service.Binnen een dag in huis..ik zal Pott change zeker weer gebruiken!
Maandag gevraagd en besteld. Dinsdag al geleverd. Redelijke koers. Er zit in hun koers natuurlijk wel een marge. Je kan je eigen voorkeuren kwa biljetten doorgeven. Daar houden ze zich keurig aan
Goede website met mogelijkheid voor bestellen Zelf coupures aangeven Snelle en correcte mailwissels Snelle levering, binnen 24 uur
Super snelle levering en duidelijke mails
Goede service, uitstekende koers
Snelle reactie op mail, hele voordelige koersen en ik word altijd snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.
We hebben al vaker mexicaanse peso’s besteld altijd de beste koers en ook al laten bezorgen ook prima gegaan of we maken er een dagje uit van de ligging is mooi in hartje amsterdam
Pott Change reageert snel op je vraag en bestelling en geeft steeds aan wat de status is, zeer klantvriendelijk. Bezorgservice is wat minder, maar dat ligt aan Post NL, je kan niet exact aangeven wanneer je thuis bent om te ontvangen. Maar kon volgende dag op postagentschap opgehaald worden.
Dollars voor de laagste koers en voor weinig extra thuisbezorgd gekregen. Scheelde nogal t.o.v. anderen.
Binnen één dag waren de bestelde nieuwe dollarbiljetten binnen.
Ik ben zeer goed en snel geholpen. Het geld is keurig thuis bezorgd, dus het heeft mij ook nauwelijks tijd gekost.
Ik had eerst gekeken naar de wisselkoersen bij gwk die niet gunstig waren daarna uitgekomen bij pott Change gekeken op de Nederlandse bank ivm vergunning daar stonden ze op. Daarna besteld. Ging allemaal prima
Pott Change doet wat het belooft!!
Goede communicatie en snel antwoord
Uitstekende communicatie en service. Zeer gunstige wisselkoers.
Ik ben zeer tevreden met Pott Change! Het geeft je de vrijheid van uit thuis veilig online je Valuta's te bestellen en het ook de volgende dag thuis bezorgd te ontvangen verzekerd en aangetekend. Ik doe het weer zo de volgende keer en raad mijn vrienden en kennissen dit een volgende keer ook aan! Dank je wel Pott Change!
Ze doen gewoon wat ze toezeggen
Wederom zeer tevreden over Pott change. Altijd de beste koers en en goede verzending. Zelfs met de verzendkosten nog goedkoper uit. Het is een bedrijf dat je kunt vertrouwen.
Goede service, beste wisselkoers, snelle levering
Fantastische service. Meer valuta voor jr geld dan bij gek. Bezorgservice gebruikt. Prima bevallen
Heel Goed
Zeer snelle service. Na telefonisch contact al snel daarna een offerte. Direct bedrag overgemaakt de andere dag werd de biljetten bezorgd.
Ik ben super tevreden over de service en de klantvriendelijkheid van jullie. Ook dat jullie binnen 20 minuten al reageren op een e-mail vind ik super. Was blij dat ik jullie gevonden had op internet, alleen erg jammer dat ik jullie pas zo laat heb gevonden omdat ik zoveel verlies aan USD heb geleden omdat ik alleen het GWK kon om USD te kopen. Maar gelukkig ben ik dat ik jullie toch nog heb weten te vinden.
Snelle betrouwbare service
Dollars in verschillende coupures besteld, duidelijke communicatie per mail, bestelling netjes de volgende dag afgeleverd.