snelle reacties via mail, en snelle verzending zeer gunstige koers voor €1000 bijna 100 dollar meer als bij gwk of abn zeer tevreden
goede prijs
prima niets op aan te merken
Vriendelijke en professionele medewerkers. Ze komen afspraken na en geven gehoor aan de wensen van de klant. Super snelle afhandeling na ontvangst betaling ZEER SCHERPE KOERS. Levering door PostNL was minder, chauffeur tekende vooraf al voor ontvangst en bood daarna het pakje aan. Hier is melding van gemaakt door klant en Pott Change.
Snelle service, goede wisselkoers, en wat makkelijk dat het verzekerd verstuurd kan worden, geen lange tijd wachten in de rij voor het GWK!!
Snel geleverd, snelle communicatie en goede koers!
Beste Peter, Helaas bied PostNL geen extra mogelijkheden bij aangetekende en verzekerde verzending. Wij hebben hier naar gekeken. PostNL is ook de enige vervoerder die contant geld verzekerd dus andere opties zijn er niet. Met vriendelijke groet, Martin Voorbij Pott Change
snel en goeie service.Binnen een dag in huis..ik zal Pott change zeker weer gebruiken!
Maandag gevraagd en besteld. Dinsdag al geleverd. Redelijke koers. Er zit in hun koers natuurlijk wel een marge. Je kan je eigen voorkeuren kwa biljetten doorgeven. Daar houden ze zich keurig aan
Goede website met mogelijkheid voor bestellen Zelf coupures aangeven Snelle en correcte mailwissels Snelle levering, binnen 24 uur
Super snelle levering en duidelijke mails
Goede service, uitstekende koers
Snelle reactie op mail, hele voordelige koersen en ik word altijd snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.
We hebben al vaker mexicaanse peso’s besteld altijd de beste koers en ook al laten bezorgen ook prima gegaan of we maken er een dagje uit van de ligging is mooi in hartje amsterdam
Pott Change reageert snel op je vraag en bestelling en geeft steeds aan wat de status is, zeer klantvriendelijk. Bezorgservice is wat minder, maar dat ligt aan Post NL, je kan niet exact aangeven wanneer je thuis bent om te ontvangen. Maar kon volgende dag op postagentschap opgehaald worden.
Dollars voor de laagste koers en voor weinig extra thuisbezorgd gekregen. Scheelde nogal t.o.v. anderen.
Binnen één dag waren de bestelde nieuwe dollarbiljetten binnen.
Ik ben zeer goed en snel geholpen. Het geld is keurig thuis bezorgd, dus het heeft mij ook nauwelijks tijd gekost.
Ik had eerst gekeken naar de wisselkoersen bij gwk die niet gunstig waren daarna uitgekomen bij pott Change gekeken op de Nederlandse bank ivm vergunning daar stonden ze op. Daarna besteld. Ging allemaal prima
Pott Change doet wat het belooft!!
Goede communicatie en snel antwoord
Uitstekende communicatie en service. Zeer gunstige wisselkoers.
Ik ben zeer tevreden met Pott Change! Het geeft je de vrijheid van uit thuis veilig online je Valuta's te bestellen en het ook de volgende dag thuis bezorgd te ontvangen verzekerd en aangetekend. Ik doe het weer zo de volgende keer en raad mijn vrienden en kennissen dit een volgende keer ook aan! Dank je wel Pott Change!
Ze doen gewoon wat ze toezeggen