De communicatie was helder. Op donderdagavond Canadese dollars besteld. Op zaterdag werden ze thuis bezorgd. Snelle service dus.
Snelle levering, makkelijk aan te geven hoeveel briefjes je van elke waarde wilt hebben, goede koers, goed telefonisch bereikbaar.
Klantvriendelijk en goede service
Zeer klantvriendelijk, snelle service en in vergelijk met anderen beste wisselkoers! Pakketje is keurig aangekomen!
Redelijke koers, en snelle en correcte service.
Kwaliteit was prima, conform wat je mag verwachten. Bezorgen volgens afspraak en beter verpakt als verwacht. Geen 10 gegeven omdat ik een kwaliteitsaanduiding als thuiswinkel miste i.v.m. betrouwbaarheid.
wederom buitenlandse valuta besteld bij m'n vertrouwd adres. Zoals altijd weer snel en correct afgeleverd.
Fantastisch. Een goede koers, zelfs als je er se verzendkosten bij telt. De volgende dag netjes geleverd. Top. Bedankt. Een aanrader.
Snel, duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede service..ook omdat ik de dag van levering nog het leverings adres heb veranderd
Keurig mail gehad dat het bestelde geld onderweg was.16.50 betaald voor het veilig /aangetekend verzenden. Geld die dag niet ontvangen althans dat dachten we..Postbezorging had het geld niet persoonlijk afgegeven{waren in de tuin aan het werk}maar gewoon op de werkbank in de schuur gelegd..geen briefje niets in de brievenbus..Wil de zaak niet besodemieteren maar als ik had gezegd heb het nooit ontvangen was dit niet vreemd geweest.Vind dit dus een uiterst slechte bezorging van een waardevol pakket.
Super service!
Super snelle reactie op aanvraag vreemde valuta. Hele goede koers. Volgende dag bezorgd. Netjes track and trace code ontvangen om het pakket te volgen. Raad het zeker aan om hier vreemde valuta te bestellen.
Snelle bezorg service Goede koers kreeg voor €1000 $100 meer als bij gek of abn
Keurig snel geregeld
Prima gedaan
Goed geregeld ,alleen veranderd de tijd van levering wel eens
super easy en super snel
Je krijgt een goede wisselkoers beter dan bij de GWK en de bezorging volgens Post.nl verliep zonder problemen en erg snel.
Goede duidelijke communicatie .Alles precies gegaan zoals ze het mij telefonisch hadden uit gelegd.
vriendelijk personeel, vlotte communicatie, snelle bezorgservice met garantie
Bestelling op website gedaan. Zeer snel vriendelijke reaktie. Gevraagd wat de kosten voor bezorgen zijn. Direct duidelijk en volledig antwoord. Bestelling gedaan. Volgende werkdag geld in huis. Zeer gunstige koers, geen wisselkosten en lage bezorgkosten. Voor $2.200 zou ik bij GWK (zonder thuisbezorgen) ruim €160 meer hebben moeten betalen. Ik raad iedereen van harte aan om hier vreemde valuta te kopen.
snelle zakelijk afhandeling