de ene dag 's middags besteld en de andere morgen in huis tegen een goede prijs. sneller kan het niet.
Geweldige ervaring met Pott Change gehad. 's Avonds een mailtje met vraag een gestuurd om euro's te wisselen in Zuid-Afrikaanse Randen. Volgende morgen reactie en zo besteld en geregeld. Via post verzekerd verstuurd en netjes op tijd geleverd. Helemaal top!
Good exchange rates.
geweldige service goede koers vriendelijk personeel
Perfecte service tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dit is wat de consument nodig heeft!
Als je een keer met Pott Change hebt gewerkt, dan heb je geen bank of GWK meer nodig
Wederom 100% tevredenheid met Pott change. Gunstige koers en transparante - eerlijke werkwijze. Gebruik gemaakt van bezorgservice dus zelfs je huis hoef je al niet meer uit.
Wanneer je meer vreemde valuta voor je € (euro) wilt hebben, dan moet je geld wisselen bij Pott Change! Doe je dat niet, dan ben je een dief van je eigen portemonnee.
Hele snelle service en klantvriendelijk. Zowel persoonlijk als mailcontact. Ze hebben een goede koers en je betaal geen extra kosten
voor de 2e keer bij Pottchange buitenlandse , vreemde , valuta besteld. super afgewerkt en snel. zeer goede
Zeer goede mailcommunicatie, gunstige koers en betrouwbare en veilige bezorgservice. Pott Change is echt een aanrader als je snel dollars nodig hebt.
Duidelijke communicatie Snelle levering goede koersen
Zeer goede service , goede koers en nette afwikkeling . Wij ontvingen de hoogste koers voor onze euro's ! Men ziet ons nooit meer bij het GWK
De afhandeling vna jullie is perfekt, alles klopt precies. De goede koers, de stukkeling. Ontevreden zijn wij over de post. Helaas kan de post niet meer bij firmas bezorgen tussen 8.30 en 1700 uur. betalen zondag, wordt klaargemaakt en gestuurd maandag of dinsdag, dan krijg ik zaterdag of vrijdagavond een briefje, svp afhalen ergens. kon pas maandag afhalen.
Valuta besteld en keurig thuis bezorgd tegen de beste koers.
Alles via internet geregeld zonder problemen! Snel antwoord en een snelle bezorging!
Dit was mijn tweede bestelling bij Pott Change en ook nu liep alles op rolletjes.En tegen een goede koers.
Super snelle nette levering
Ik kan er niets anders van maken. Alles ging perfect Drie maal duimpje omhoog
De meest gemakkelijke manier om vreemde valuta voor zakenreizen te bestellen. Niet meer in de rij op Schiphol staan wachten totdat alle toeristen weten at ze willen hebben. Geen rij bij vreemd geld automaat op Schiphol. Nooit meer wachten bij geld wissel kantoor op stations. Lekker gemakkelijk op kantoor laten bezorgen en alles in twee mailtjes geregeld. Perfecte service!
Wat ie verteld word en belooft Dat maken ze waar.