Vlot, vriendelijk en voordelig

Wij hebben Chinese yuan bij PottChange besteld en de afhandeling hiervan verliep perfect. Over de bestelling tfn contact gehad en met een aller vriendelijkste medewerkster afspraken gemaakt over dag van verzending ivm beperkte aanwezigheid thuis. De afspraak is netjes nagekomen en op het afgesproken moment is de valuta thisbezorgd. PottChange is beduidend voordeliger dan willekeurig welk wisselkantoor dan ook. Wij bevelen hen van harte aan.

👍

Geweldig,wat kan ik meer zeggen

Snelle verzending

Snelle service. Al twee keer gebruik gemaakt van verzekerde verzending naar thuis adres. Snelle reactie via e-mail.

Supersnel en aantrekkelijke koers

binnen 24 uur bestelling thuisbezorgd gekregen. Beste koers die ik op internet kon vinden.

Goede en snelle service!

Volgende dag geleverd, zal zeker vaker gebruik maken van Pottchange!

Prettige service. Mooie koers. Zeer tevreden.

Prettig

Goede service en betrouwbaar

Goede service, vriendelijk geholpen

Ik heb hier al meerdere keren, via internet, buitenlandse valuta besteld. Als ik vragen heb, word ik vriendelijk te woord gestaan en de service is uitstekend. Zodra het bedrag door Pott Change is ontvangen, gaat het pakketje direct de deur uit. Ondanks de verzendkosten is deze manier van buitenlandse valuta bestellen stukken goedkoper dan via 'die andere bekende firma'.

prachtig , snel, een perfecte service, beter kan het niet, een aanrader

Prachtig en snel geregeld, bestellen via de e-mail het antwoord bevestigen en binnen 2 dagen het gevraagde thuis ontvangen. Beter en sneller kan het niet, een perfecte service, groetjes; Anton

zeer goede snelle service

snelle goede afhandeling en verzendlevering aan huis zeer goed bevallen.

Fantastisch!!!

Dollars besteld en werd snel via de email geholpen. Kreeg een fantastisch aanbod. En direct betaald. Kreeg de dollars ook snel geleverd aan huis. Als ik weer eens vreemde valuta's nodig zou hebben doe ik het zonder na te denken weer bij hun. een dikke pluim voor Sandra en Monique die mij geholpen hadden.

Snel en makkelijk

Vriendelijk aan de telefoon en je wordt goed op de hoogte gehouden qua verzending en betaling.

Goede en snelle service!

Goed en snelle service! En een hele mooie koers :)

Je krijgt meer waar voor je geld bij PottChange, dan bij het GWK of banken. Enigste minpunt was de levering door POSTNL .

Super snel, duidelijk en tegen een prachtig tarief

xx

Snelle en nette service

Snel antwoord ontvangen op mijn aanvraag. Contact met Pottchange was snel en professioneel. Verzending ook erg goed geregeld.

Goede service en prima prijs

Top geregeld en prima contact

Online besteld en de volgende dag afgeleverd

prima geregeld. snel, en correct.

prima geregeld en zeer eenvoudig. Het klopte allemaal.

Betrouwbaar, voordelig, snel geleverd

Pott Change is een aanrader. Een voordelige wisselkoers en goede klantenservice. Je kunt de vreemde valuta online bestellen en thuis laten bezorgen.

4de keer en wederom perfect

Goede communicatie en volgende dag bezorgd.

In één woord : uitstekend!!

Maandag gemaild met vragen waarop zeer snel antwoord gekregen. 's Avonds bestelformulier ingevuld (in verschillende coupures) en woensdagmiddag al bezorgd door Post NL. Hiermee een rit (en tijd) naar Amsterdam uitgespaard. Ondanks de verzend(verzekering)kosten toch nog ruim meer ontvangen dan elders.

Goede service en snelle levering geen kosten of commissie en goede koers

Goede service en snelle levering.

uitstekend, beste van allemaal!

Beste koersen, over alles valt te praten i.v.m. terugwisselen of met grotere bedragen, beste koersen voor de dollar WERELDWIJD! eind deze maand ga ik naar de VS en ik wissel bij Pott, en niet in de VS. Pott bedankt!

Snelle, accurate, zorgvuldige communicatie en afhandeling

Er werd zeer snel gereageerd op mijn on-line bestelling van Zweedse kronen. Ook de afhandeling daarna was vlot en zorgvuldig. Ook het verzoek mbt verdeling van de coupures werd goed uitgevoerd. De levering via PostNL ging vlekkeloos. Dank!

Damrak 95 BG

1012LP Amsterdam