Zeer klantvriendelijk!
Pott Change was friendly and efficient, however I don't think their rates are particularly good. The rate I got on Thai Baht gave me at least 10% less than the mid-market rate. The rates are advertised in advance, so it was my choice, however next time I'll exchange less cash and use at ATM at my destination instead.
Top geregeld. Geld lag klaar. Met een grote glimlach geholpen en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Aanrader!!!
Na bestelling dollars al binnen half uur reactie en kon ze gelijk ophalen. Vriendelijke medewerkers aan loket. Geen gehannes met geld tellen aan het loket want bestelde dollars worden met de machine geteld waar de klant bij staat.
Keurige service, vriendelijke werknemers en ik voelde me veilig.
Niet allen is de koers voordelig, maar de medewerkers zijn kundig, aardig en werken hard. Als klant ben ik altijd tevreden. Geen gedoe, snelle service, afspraken worden nagekomen. Dank Pottchange. Geld wisselen op Schiphol is zonde van de tijd en van de portemonnee
Goedkoop en perfect geregeld. Bestelling lag op naam klaar. 5 minuten met een glimlach geholpen. Absoluut een aanrader.
Alleen jammer dat er niet meer per post verzonden wordt.
Heldere website, gunstige prijs en klantvriendelijke medewerkers
Snelle online regeling, prima communicatie per mail, uitstekende service.
kom hier al jaren om mijn buitenlands geld te halen, prima koersen, vooraf te bestellen op datum wanneer je dat wenst. Aan de balie afhalen of indien gewenst in aparte cabine.
Via de website verzoek ingediend en netjes conform afspraak alles afgehandeld.
Order placed online when exchange rate was good. I paid and picked up the currency on the day it was convienient for me
Vriendelijke behulpzame mensen.
Makkelijk en snel om persoonlijk contact te krijgen
Prima service. alles op tijd klaar en voor de dag een prima koers.
Blij dat mijn cash geld, na overleg, geaccepteerd werd
Geld lag klaar, vlotte en vriendelijke afhandeling.
Altijd de beste koers en vriendelijke dames aan de balie.
We hadden het geld online besteld en dat lag netjes klaar. Vriendelijk personeel en korte wachttijden.
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Buitengewoon prettige ervaring. Absoluut aan te bevelen!
Ik had van tevoren gereserveerd en alles werd keurig afgehandeld. Vriendelijk en professioneel personeel. En gunstig tarief.
Servicegerichte dame
Ik vond het vervelend dat ik moest aandringen op de juiste wisselkoers zoals bevestigd in mail. Er werd eerst een bijna honderd euro hoger bedrag berekend obv de koers van moment van ophalen. Kwam wel weer goed.