Goede website, bestelling makkelijk te regelen en volgens afspraak opgehaald
Vriendelijke service, fijn om even in een apart kamertje te kunnen gaan voor het aannemen van een aardig geldbedrag. Heel prettig.
Duidelijk in communicatie en afspraken. Goede koers.
Het personeel is vriendelijk, de exchange rate is bijna de actuele koers en het was snel geregeld. Helemaal top.
Alleen jammer dat ze alleen in Amsterdam zitten en niet wat centraler.
Zeer bekwaam en netje geholpen.
Alles keurig geregeld en aardige mensen die je helpen. Op GBP scheelde het bijna 8% met GWK.
De werknemers van pott change handelen hun werk netjes af
Zie boven
Mailcontact was prima in orde voor de aanvraag. Ter plekke snel en goed geholpen.
Reageren snel op de mail bij bestelling per mail. Geld is snel op voorraad en op te halen.
Beter dan GWK
Voor grotere bedragen loont het om naar het Damrak af te reizen, omdat tijd en kosten logistiek vaak opwegen tegen de extra valuta opbrengst. Goede en correcte service.
Prettige ervaring. Goed geholpen. CAD en Zwitserse franken gereserveerd. Lagen klaar. Prijs aanzienlijk beter als gwk
Vrijdag via de website besteld en zaterdag opgehaald. Super geregeld.
Snelle service
Goed en eerlijk. Vriendelijk personeel.
Ruim 100 euro bespaart op aanschaf van 1500 Zwitserse Franken in vergelijking met GWK. Daar wordt ik blij van ☺️
Heldere communicatie per mail, goede wisselkoers, beter dan bij andere wisselkantoren en zeer vriendelijk geholpen. Absoluut de moeite waard om voor naar sterd te rijden.
Van te voren dollars besteld, duidelijke mail gekregen met goede informaties. Fijn dat erbij vermeld stond dat er niet met creditcard betaald kan worden. Bij de Damrak in Amsterdam gekomen stonden de dollars klaar, goede koers, geen extra kosten en hele fijn medewerkers. Is het ritje uit Noordwijk meer dan waard geweest. GWK gaf $209 dollar minder als wat ik nu heb bij Pott Changes. Ik zal altijd terug komen als wij een grote reis ga maken in het buitenland. Fijn om contant geld bij me te hebben. Daarna een leuke dag in Amsterdam gehad.
De kop zegt eigenlijk genoeg, goede wisselkoers en uiterst vriendelijk geholpen, top.
Het personeel van is fantastisch! Vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ze nemen de tijd om je goed te helpen en zorgen ervoor dat je je welkom voelt. Een aanrader om hier naartoe te gaan – topservice!
Bestelde geld lag klaar en ik was met 5 minuten weer weg.
Zeer snelle reactie. Hele vriendelijke personeel. Gunstige wisselkoersen, geen commissies. Gewoon TOP! Blijf hier graag komen :)
Ze bieden een veilige ruimt aan voor als je een groot bedrag gewisseld wilt hebben. Voelde wel zo prettig aan.