Very good in email communication, which makes things quicker when visiting as they prepare the amounts above a certain threshold. Staff is very friendly.
Heel fijn geholpen wederom.
Ik had specifiek om US$ biljetten van 2015 en jonger gevraagd, waarvoor ik overigens 2 euro extra per 100$ biljet moest betalen. Toen ik de biljetten in ontvangst nam, bleek meer dan 1/3de ervan van 2009 te zijn - "toevallig" het stapeltje onderop. Had ik Pott Exchange vertrouwt en het niet gechecked, dan was ik op reis gegaan met biljetten die veel moeilijker, en tegen een discount, hadden kunnen worden omgewisseld, terwijl ik er nogwel extra voor betaald had. Echt slecht!
Makkelijk besteld via website, scherpste wisselkoers, vriendelijk en snel geholpen aan het loket
Ik had dollars nodig voor een reis door Zuid-Amerika. De bestelling was eenvoudig, de gevraagde documentatie was redelijk en de uitvoering 100%. Ik kreeg op tijd en eenvoudig mijn dollars in hagelnieuwe briefjes. Prima geregeld.
Snelle en duidelijke communicatie per email. Vriendelijke dames, die de bestelling direct bij de hand hebben als je langskomt. En niet onbelangrijk, nergens in het land krijg je een betere koers. Het verschil met de concurrentie is echt substantieel. Daarom is het zo jammer dat ze niet in alle grote steden een kantoor hebben, want naast dit bedrijf zou de concurrentie eigenlijk geen bestaansrecht mogen hebben. Niettemin blijft het de moeite waard om voor naar Amsterdam te komen.
Zeer fijn bedrijf. Gaan altijd hier geld wisselen. Zeer goede wisselkoers en erg vriendelijke personeel
Contact via e-mail verliep soepel en snel. Het gewenste werd apart gelegd en kon later opgehaald worden. Vriendelijk personeel.
Goeie koers, gave biljetten en klantvriendelijk
Alles goed geregeld. De dame aan de balie was super vriendelijk.
Bestelling lag klaar; goed en vriendelijk geholpen
Personeel is geduldig en neemt de tijd om je goed te woord te staan, en het is goedkoper dan de concurrentie wat wil je nog meer?
Prima koers, snel contact en fijn personeel! Inmiddels mijn vaste wisselkantoor
Fijn bedrijf en zeer aardige en vriendelijke mevrouw die me geholpen heeft Top
Lekker soepel verlopen
Je wordt hier altijd goed geholpen.
Ik had PHP nodig en deze was beperkt op voorraad. Alles wat er op voorraad was is voor mij gereserveerd en kon ik ophalen 3 dagen later.
Mijn bestelling lag klaar, kreeg netjes bericht. Was rekening gehouden met mijn wensen qua coupures. Ook de dames zijn altijd zo aardig. Ik kom vanuit Rotterdam omdat je veel meer valuta voor je geld krijgt en daarbij geen kosten, wat wil je nog meer?
Mijn bestelling lag netjes klaar, medewerkster was erg vriendelijk en professioneel. Alles werd duidelijk en snel afgehandeld.
De dame was zeer vriendelijk en behulpzaam.
De service en de klant vriendelijk waren TOP
Goede service en vriendelijke personeel.
Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik al snel positief bericht. Werdt prima afgehandeld.
beste koers van Nedreland
Ik had geld besteld (AED) , ophalen op een bepaalde datum. Bevestiging ontvangen en ook gesproken met iemand n.a.v. haar opmerking. Een dag voor het ophalen van mijn geld vroeg ik of het geld al klaar lag. We hebben je opdracht niet ontvangen werd er gezegd. Na lang zoeken gevonden. Geld opgehaald. Na een paar dagen kreeg ik een e-mail of ik mijn vreemd geld nog kom ophalen. E-mail teruggestuurd dat ik mijn geld al opgehaald heb.