Snel, duidelijk, adequaat en zeer professioneel

Een hele duidelijke digitale communicatie waardoor het proces voor het aanvragen van een Verklaring van Erfrecht heel snel kon verlopen. Heel fijn in verdrietige tijden. D A N K !

makkelijk te verkrijgen document

van aanvraag tot afhandeling ging de digitale correspondentie erg gemakkelijk en foutloos. goed geregeld!

Duidelijk, betrouwbaar en snel!

Nog nooit hebben we een notaris gevonden die zo snel en accuraat de papieren regelt. Mede omdat het allemaal digitaal gebeurd en er helemaal geen bezoek bij de notaris aan te pas komt. Dit is echt een absolute aanrader!

Goed service en vakkundig

Snelle en duidelijke communicatie en informatie en ook belangrijk betaalbaar

Gaat erg snel en zeer gemakkelijk.

Uitstekend begeleid, doorgenomen, besproken en getekend.

Ik vond het spannend om aan een testament en levenstestament te beginnen. Had me goed voor bereid zover dat voor mij mogelijk was maar voelde me toch een vreemde in een doolhof. Omdat ik uitstekend begeleid ben liep het eigenlijk voorspoedig en naar volle tevredenheid. Ik ben zeer tevreden, dankuwel voor alles.

Duidelijk en de juiste informatie verstrekt. Klantvriendelijk en goede service.

Alles was vlot geregeld tegen een betaalbaar tarief.

Goede communicatie en transparant

Goede communicatie en transparant

Stap voor stap meegenomen!

Iedere stap werd goed toegelicht en zo werd je door het hele proces voor het aanvragen van een verklaring voor erfrecht heengeloodst.

Doen wat ze beloven

Gemeente werkte helaas niet mee waardoor het een stuk langer duurde. Hier had men mij iets vaker over mogen berichten.

Snel en duidelijke communicatie via a mail zeer tevreden

Snel en duidelijk wat er van je verwacht wordt.

Prima ervaring. Ik raad het iedereen aan.

Vlotte afwerking. De gehele gang van zaken middels internet is mij prima bevallen. Zeker in deze lastige omstandigheden is het geweldig als je zaken achter je bureau kunt regelen.

Vlotte en correcte afhandeling van verzoek om verklaring van erfrecht en volmacht.

Mijn verzoek om een verklaring van erfrecht en een volmacht aan mij om de desbetreffende nalatenschap af te wikkelen, zijn vlot en correct afgehandeld,

Snel contact

Kreeg snel antwoord op een aantal vragen en procedure was makkelijk en overzichtelijk.

Heel snel geregeld

We werden heel goed op de hoogte gehouden. Via Idin liep de controle oook heel goed.

Alles super snel geregeld

Digitaal heeft toch zijn voordelen.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel aan te vragen. Daarna stond het document ook snel in het account. Dank jullie wel

snelle en keurige afwikkeling

Snelle verwerking en uitvoering van het aanvragen van een verklaring van erfrecht, Daarbij eveneens voor relatief lage kosten,

Snelle en duidelijke afhandeling van de opdracht.

Praktisch dat alles digitaal afgehandeld kon worden. Duidelijke informatie via de mail en snelle reacties. Zeer tevreden.

Snel en discreet

Snel en goed op de hoogte gehouden van alles.alles netjes en snel afgehandeld.bedankt

Diversen offertes opgevraagd. De goedkoopste en een goede service. Wordt na iedere stap op de hoogte gehouden.

Geen poespas, snel en correct

Via doehetzelfnotaris.nl. Heel makkelijk en snel. Geen gedoe met afspraken op kantoor. Alles digitaal kunnen afhandelen. Een aanrader

snel en betrouwbaar

snelle afhandeling