Filters

10

Erfrecht snel en correct afgehandeld

Beste mensen, de on line doehetzelf notaris is een verademing. De notaris is correct regelt zaken helder en duidelijk. Geeft goed aan wat jij als gebruiker moet aanleveren of goedkeuren en de kosten zijn aanzienlijk minder dan de lijfelijke notaris. De zaken zijn goed en snel geregeld. Ik raad u deze notaris warm aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima envlot geregeld

Prima geregeld

 • Aanbevelen? Ja
6

Kille afhandeling bij tekenen acte

Op zich was de afhandeling van de hypotheekacte in orde. Het bezoek bij het ondertekenen van de acte was teleurstellend. We werden binnengelaten door een mevrouw die kortaf deed en ons nogal bot een kamer in dirigeerde. Er werd geen koffie aangeboden (was vanwege de coronamaatregelen -hetgeen wij een vreemde redenatie vonden). Na vijf minuten verscheen de notaris die binnen vijf minuten een samenvatting afraffelde, handtekeningen liet zetten en ons naar buiten dirigeerde. Ook bleek dat wij 5 dagen dagrente (75 euro) moesten betalen omdat de ondertekening op vrijdagmiddag plaatsvond. Als je dat op een maandag tot en met donderdag doet betaal je max voor twee dagen aan de bank waar je weggaat. Daarvoor waren we niet vooraf gewaarschuwd. We betaalden ook nog eens 25 euro aan de notaris omdat die het bedrag langer op zijn rekening had staan en daar rente over moet betalen.

 • Aanbevelen? Nee
8

Altijd aanspreekbaar

Regelmatig ben ik aanwezig bij dit kantoor. De notaris “Arjan” ken ik al toen hij nog werkzaam was in Woerden. Het kantoor is flexibel en de notaris is altijd aanspreekbaar voor mij ook na kantoortijd. Een betrouwbaar kantoor met no nonsens. Echter de koffie kwaliteit staat absoluut niet in verhouding met de kwaliteit van de werkzaamheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Snel en adequaat geholpen; alles digitaal. Super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erfrechtverklaring online makkelijk en snel geregeld

Goedkoop, snel en makkelijk en ik hoef niet naar een kantoor om te identificeren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Bij doehetzelfnotaris.nl een verklaring van erfrecht aangevraagd en dit notariskantoor bleek daar achter te zitten. Een zeer positieve ervaring,alles gebeurt online zodat je niet meer fysiek naar een notaris hoeft te gaan. Je wordt bij elke stap op de hoogte gehouden en na twee weken was alles al rond. Identificatie van de erfgenamen gebeurde via de bank middels iDin. Na betaling van een zeer vriendelijke prijs werd de verklaring van erfrecht toegemaild. Zeer aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, kundig en duidelijk

Ik ben erg blij met Notariskantoor Oudewater. Ik vind dat ze erg snel reageren, ze werken hard en denken vooral mee. Het meest knappe vind ik nog dat ze de 'lastige taal' goed kunnen omzetten naar een taal die ik ook begrijp. Ze leggen het duidelijk uit zodat ik goed weet wat ik doe of waar ik aan toe ben. Complimenten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Behulpzaam

Het contact wat er is geweest liep voorspoedig.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw Vermeulen, Dat is jammer te vernemen maar ook jammer dat u dat op onze website heeft gezet. Wij hebben feitelijk nog niets gedaan met uw dossier, want dat wordt - totdat het passeert - behandeld en voorbereid door Doe Het Zelf Notaris / Notariële Diensten. Dus zou u de review willen verwijderen of willen aanpassen als dat nog gaat? U moet dan zijn bij Notariële Diensten / Doe het Zelf notaris en uw kritiek is dan niet terecht voor wat betreft Notariskantoor Oudewater. Ik heb uw ongenoegen doorgezet naar Notariële Diensten zoals ik u heb aangeven! Ik heb het ondertussen ook besproken met Notariële Diensten en zij hebben aangegeven u niet verder te kunnen helpen (zij kunnen ook alleen redelijk standaard aanvragen in behandeling nemen). Zij hebben dat ook met u afgestemd en zij hebben de opdracht geannuleerd en u het teveel betaalde al terugbetaald. Dus ook zij hebben - denk ik - netjes gereageerd! Met vriendelijke groet, mr A.J.W. (Arjan) Kuiper, notaris te Oudewater Notariskantoor Oudewater Rodezand 42, Oudewater Postbus 31, 3420 DA Oudewater Tel : 0348-473000 / 0348-561427 Email: a.kuiper@notarisoudewater.nl Site: www.notarisoudewater.nl Wilt u ons beoordelen? Heel graag! https://www.klantenvertellen.nl/invite-link/1039411/notariskantoor_oudewater

10

Flexibel, klantgericht, vriendelijk

Een kantoor dat zich mijns inziens heeft aangepast aan de huidige tijd en situatie waarin (nog) meer flexibiliteit is gewenst. Fijn contact, snelle reactie, meedenken en oplossingsgericht. Meer kan ik me van een notariskantoor niet wensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst service gericht, denken mee met de klant

Zijn heel laagdrempelig bij benadering. Zij wijzen erop wat je zelf kan doen en dat scheelt best maar laten de keuze aan de client. Komen echt na wat beloofd wordt en denken mee als het onverwacht toch net iets anders wordt. Vriendelijke mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst correcte behandeling, nauwkeurig, vriendelijk.

Ik heb diverse malen contact gehad met het Notariskantoor Oudewater inzake de aankoop van een een huis door mijn zoon, de schenkingsakte en de vertrekking van de hypotheek. Contacten verliepen via email en telefonisch. De gestelde vragen waren kort, zakelijk, op tijd en correct. Afhandeling is verlopen zoals je dat van een goed notariskantoor mag verwachten. Dat is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Snelle reactie en goed meedenken

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen

Betreft aanvraag verklaring van Erfrecht Goede en duidelijke uitleg voor een betaalbare prijs. Via email prima op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk, duidelijk en snel. Een geoliede machine waarin automatisering optimaal wordt benut

Zie bovenstaand

 • Aanbevelen? Ja
10

Dhr. H. Born is iemand met verstand van zaken waar het heel prettig mee schakelen is.

Sinds 2005 ben ik serieel ondernemer. Dat houd in dat er al een flink aantal oprichtings- en overdrachtsakten zijn gepasseerd. Nagenoeg allemaal verzorgd door Dhr. Born, werkzaam bij Notariskantoor Oudewater. Vakbekwaam, alert en behulpzaam. Ik beveel hem daarom ook van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Overtrof mijn verwachtingen

Alle acties werden prima gecommuniceerd. Heldere uitleg van wat er moest gebeuren. Snelle online afwikkeling van de verklaring van erfrecht. een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

snelle afhandeling van verklaring van erfrecht

Selle afhandeling van een verklaring van erfrecht. Gemakkelijk alles van uit huis regelen en geen onnodige bezoekjes aan de notaris. Ook nog voordeliger als via een standaard notaris

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede ervaring!

Ik ben zeer tevreden met deze online notaris om de Verklaring van Erfrecht op te stellen! De afspraken zijn duidelijk, snelle informatie over de voortgang, ook als het wat langer duurt omdat het bijvoorbeeld nog op informatie van de gemeente moet worden gewacht. Fijn dat vanuit de notaris een extra aansporing aan de gemeente is gegeven waarna de akte kon worden opgesteld. Ondertekenen met iDIN ging ook probleemloos. De factuur is netjes gespecificeerd. De akte zelf kwam ook snel digitaal binnen. Als ik nog een keer een notaris nodig heb kom ik zeker terug!

 • Aanbevelen? Ja
10

keurig snel en adequaat

We zijn vanaf het eerste contact goed duidelijk en snel geholpen. Dank

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledige ontzorging en dienstverlening van de hoogste kwaliteit

Fijne mensen, betrokken, vakkennis, afspraak is afspraak, lange termijn relatie, gewoon goed. Al 15 jaar niet verder over nadenken, maar Oudewater bellen. Dan wordt het goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle reactie

Snelle reactie op onze offerte en telefonisch onderhoud.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Super snel geregeld. Duidelijke communicatie en uitleg via de mail. Kortom: een echter aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Prima uitleg

 • Aanbevelen? Ja
4

Geen kantoor voor complexe zaken

Ik zal het kantoor niet tot op de grond toe af fikken, het zal best volstaan voor het simpele werk van een huis overschrijven en dergelijke maar dit kantoor zou mijn keuze niet zijn met een wat complexere zaak waarin meerdere eigenaren of erfgenamen bij betrokken zijn. De door onze familie ontvangen stukken bevatte dusdanig veel (schrijf)fouten dat het eigenlijk te schandalig voor woorden is, mogelijk een stagiaire aan het werk geweest of een medewerker die snel naar het zwembad wilde maar van enige zorgvuldigheid was in ieder geval geen sprake. Dit kantoor had mijn voorkeur al niet maar de kopende partij loopt er mee weg, waarschijnlijk vanwege de tarieven, net als met andere dingen is goedkoop vaak duurkoop en juist met een notaris moet je voor kwaliteit gaan.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer De Kamper, Jammer dit te moeten vernemen langs deze weg! Inderdaad zouden schrijffouten niet voor moeten komen in een dergelijk juridisch stuk, dat ben ik met u eens. Ik begreep dat het te maken had met identiteitsgegevens die niet goed waren verwerkt. Het stuk is opgesteld door een collega met veel ervaring, maar nog niet met ons computersysteem (ze is op dit kantoor nog niet zo lang werkzaam) en daardoor zijn die fouten vermoedelijk veroorzaakt. Alhoewel de akte dan wordt doorgenomen/nagekeken door een andere collega worden identiteitsgegevens en personalia (die in het systeem normaal worden ingevoerd en dan via een comparitie in een akte worden gezet) normaliter niet gecontroleerd, omdat dat dat normaal ook niet gecontroleerd hoeft te worden. Deze collega had nog niet alle controles gedaan van de partijen zoals dat gebruikelijk is en was dat wel gedaan dan waren die foutjes er niet in geslopen. Daarvoor excuses! Verder is het juridisch/inhoudelijk een heel mooi stuk geworden vind ik dus ik ben het niet met u eens dat wij geen kantoor zouden zijn voor complexe zaken. Tenslotte wil ik benadrukken dat wij geen prijsvechter zijn en we zijn in deze ook niet uitgezocht louter op het tarief. Ik hoop uiteraard dat u uw cijfer nog zult willen aanpassen en wij zullen intern nog een keer alles met elkaar bespreken om te voorkomen dat één en ander nog een keer voor kan komen en zodat dergelijke stukken foutloos, zonder typefouten, verzonden kunnen worden. Met vriendelijke groet, mr A.J.W. (Arjan) Kuiper

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd