Geachte mevrouw Vermeulen, Dat is jammer te vernemen maar ook jammer dat u dat op onze website heeft gezet. Wij hebben feitelijk nog niets gedaan met uw dossier, want dat wordt - totdat het passeert - behandeld en voorbereid door Doe Het Zelf Notaris / Notariële Diensten. Dus zou u de review willen verwijderen of willen aanpassen als dat nog gaat? U moet dan zijn bij Notariële Diensten / Doe het Zelf notaris en uw kritiek is dan niet terecht voor wat betreft Notariskantoor Oudewater. Ik heb uw ongenoegen doorgezet naar Notariële Diensten zoals ik u heb aangeven! Ik heb het ondertussen ook besproken met Notariële Diensten en zij hebben aangegeven u niet verder te kunnen helpen (zij kunnen ook alleen redelijk standaard aanvragen in behandeling nemen). Zij hebben dat ook met u afgestemd en zij hebben de opdracht geannuleerd en u het teveel betaalde al terugbetaald. Dus ook zij hebben - denk ik - netjes gereageerd! Met vriendelijke groet, mr A.J.W. (Arjan) Kuiper, notaris te Oudewater Notariskantoor Oudewater Rodezand 42, Oudewater Postbus 31, 3420 DA Oudewater Tel : 0348-473000 / 0348-561427 Email: a.kuiper@notarisoudewater.nl Site: www.notarisoudewater.nl Wilt u ons beoordelen? Heel graag! https://www.klantenvertellen.nl/invite-link/1039411/notariskantoor_oudewater
Originele beoordeling
Geachte heer De Kamper, Jammer dit te moeten vernemen langs deze weg! Inderdaad zouden schrijffouten niet voor moeten komen in een dergelijk juridisch stuk, dat ben ik met u eens. Ik begreep dat het te maken had met identiteitsgegevens die niet goed waren verwerkt. Het stuk is opgesteld door een collega met veel ervaring, maar nog niet met ons computersysteem (ze is op dit kantoor nog niet zo lang werkzaam) en daardoor zijn die fouten vermoedelijk veroorzaakt. Alhoewel de akte dan wordt doorgenomen/nagekeken door een andere collega worden identiteitsgegevens en personalia (die in het systeem normaal worden ingevoerd en dan via een comparitie in een akte worden gezet) normaliter niet gecontroleerd, omdat dat dat normaal ook niet gecontroleerd hoeft te worden. Deze collega had nog niet alle controles gedaan van de partijen zoals dat gebruikelijk is en was dat wel gedaan dan waren die foutjes er niet in geslopen. Daarvoor excuses! Verder is het juridisch/inhoudelijk een heel mooi stuk geworden vind ik dus ik ben het niet met u eens dat wij geen kantoor zouden zijn voor complexe zaken. Tenslotte wil ik benadrukken dat wij geen prijsvechter zijn en we zijn in deze ook niet uitgezocht louter op het tarief. Ik hoop uiteraard dat u uw cijfer nog zult willen aanpassen en wij zullen intern nog een keer alles met elkaar bespreken om te voorkomen dat één en ander nog een keer voor kan komen en zodat dergelijke stukken foutloos, zonder typefouten, verzonden kunnen worden. Met vriendelijke groet, mr A.J.W. (Arjan) Kuiper