Afgelopen maandag heb ik hier direct op gereageerd. Wij kunnen u niet vinden in ons systeem. Het kan goed zijn dat u gevraagd heeft om informatie / een verklaring van erfrecht bij Doe Het Zelf Notarissen / Notariële Diensten. Alleen bij de ondertekening en afronding komen wij dan in beeld en dan heeft u met hen contact gehad en niet met ons. Ik vraag mij dus af of u wel contact met ons heeft gehad en ik denk eigenlijk van niet! Mocht het anders zijn dan vernemen we graag van u en natuurlijk komen we verder ook graag in contact met u. Mocht het kloppen wat ik schrijf dan is de beoordeling voor DHZ/ND die hun eigen "klanten vertellen" hebben. Wilt u deze er dan afhalen? Ik stuurde u daartoe al een verzoek. We horen graag! Met vriendelijke groet, mr A.J.W. (Arjan) Kuiper
Originele beoordeling
Geachte mevrouw Vermeulen, Dat is jammer te vernemen maar ook jammer dat u dat op onze website heeft gezet. Wij hebben feitelijk nog niets gedaan met uw dossier, want dat wordt - totdat het passeert - behandeld en voorbereid door Doe Het Zelf Notaris / Notariële Diensten. Dus zou u de review willen verwijderen of willen aanpassen als dat nog gaat? U moet dan zijn bij Notariële Diensten / Doe het Zelf notaris en uw kritiek is dan niet terecht voor wat betreft Notariskantoor Oudewater. Ik heb uw ongenoegen doorgezet naar Notariële Diensten zoals ik u heb aangeven! Ik heb het ondertussen ook besproken met Notariële Diensten en zij hebben aangegeven u niet verder te kunnen helpen (zij kunnen ook alleen redelijk standaard aanvragen in behandeling nemen). Zij hebben dat ook met u afgestemd en zij hebben de opdracht geannuleerd en u het teveel betaalde al terugbetaald. Dus ook zij hebben - denk ik - netjes gereageerd! Met vriendelijke groet, mr A.J.W. (Arjan) Kuiper, notaris te Oudewater Notariskantoor Oudewater Rodezand 42, Oudewater Postbus 31, 3420 DA Oudewater Tel : 0348-473000 / 0348-561427 Email: a.kuiper@notarisoudewater.nl Site: www.notarisoudewater.nl Wilt u ons beoordelen? Heel graag! https://www.klantenvertellen.nl/invite-link/1039411/notariskantoor_oudewater
Originele beoordeling