Een hele fijne snelle handelen.

Heel fijn dat je met elke stap op de hoogte werd gehouden. Hele snelle handeling zonder te veel moeite. Zal het aanraden ipv een notaris op kantoor. Dank want is deze tijd zijn er veel dingen die afgehandeld moeten worden.

Lekker snel, niet te moeilijk en betaalbaar.

Verklaring van erfrecht was binnen enkele dagen gereed. Een heel stuk goedkoper en sneller dan bij de reguliere notarissen waar wachttijden tot wel 6 weken of nog langer kunnen oplopen.

Super snel geregeld

Akte van erfrecht aangevraagd, na vier dagen de bevestiging en een week later was het helemaal rond.

Ik kan alleen maar positief zijn

Over notariskantoor Oudewater kan ik alleen maar positief zijn. Heel snel en accuraat alles afgewerkt. Vriendelijk personeel aan de telefoon en zijn snel in antwoorden van de mails. Dus alleen maar lof!

Helder en snel

Zeer correcte mails over voortgang. Zeer redelijk tarief. Snelle afhandeling. Prima !!

Handig thuis achter de pc een verklaring van erfrecht aanvragen.

Tot nu toe ben ik positief gestemd wat betreft de manier waarop het proces verliep.

Prettig mee samenwerken.

Stapsgewijs en soepele afhandeling.

Snel en goed

Zeer positief. Snel contact zowel via mail als telefonisch. Alles goed en duidelijk

Zeer prettig

Goede en fijne communicatie, prima geregeld.

Snel en goed geholpen

Ik had een verklaring van erfrecht nodig en dat hebben zij snel geregeld conform de prijsopgave.

Super goede ervaringen met deze notaris

Ik ben netuurlijk bevooroordeeld omdat Atjan mijn benedenbuurman is. Maar niets dan lof voor de samenwerking. Ook de afwikkeling van de aankoop van mij nieuwe appartement en de verkoop van het oude. Ook veel dank aan mevrouw Vierbergen (Tuovi)

Via notariëlediensten.nl van deze notaris de verklaring van erfrecht ontvangen. Het verloop van het ontvangen van deze verklaring was heel duidelijk.

Snel en transparante handelwijze

Het was zeer eenvoudig en snel om de gewenste akte op te laten maken. En dat ook nog eens tegen normale tarieven.

Nette dienstverlening

Alles keurig afgehandeld. Tijdige informatie over de te verwachten kosten. Tussentijdse contactne verliepen snel en goed.

Verklaring van erfrecht

Via nabestaande desk een verklaring van erfrecht aangevraagd. Tijdslijnen waren duidelijk. Bij iedere mutatie ontvang ik een e-mail. Duidelijke communicatie. Het enige wat ik niet heb gekregen is de 10% korting indien je vve via nabestaanden desk zou aanvragen.

Prima en duidelijk geholpen

Onwetend als ik ben in veel zaken omtrent een erfenis was het fijn om een ervaren partij tot mijn beschikking te hebben

Duidelijke aanwijzingen. Snelle service. In één woord perfect.

Gewoon heel duidelijk en keurig geregeld.

Netjes geregeld zonder al te veel onduidelijkheid alles online en met de mail om aan te bevelen.

Ik heb het contact met de medewerker als positief ervaren.

Niet eerder heb ik via internet een notaris nodig gehad. Het was een eerste en toch moeizame ervaring die uiteindelijk positief is afgerond met het gewenste resultaat.

Top geregeld!

Ook de ondersteuning is uitstekend !

snel en supersnel

ging allemaal volgens het boekje en waren erg vriendelijk.mvg Freddy pieters

Vlot en duidelijk

Prettige manier van afhandelen, geen bezoeken, geen telefoon, maar rustig per mail op momenten dat het uit komt. Prima zo!

Zeer geduldig en behulpzaam.

Wat een simpele verklaring van erfrecht zou moeten worden werd een behoorlijk complex verhaal wat de nodige tijd vergde. Maar door geduld en herhaling is het allemaal prima afgehandeld. Tegen een zeer redelijk tarief.

Snelle service

Snelle service en eenvoudig proces. Perfect werkende internet site.

Prima en snel

Binnen twee dagen is de akte bij de notaris gepasseerd, dat is uitzonderlijk snel en boven mijn verwachting.

Rodezand 42

3421BB Oudewater